PARKERINGSKONTROL Århus – fleksibelt og gratis

Få en skræddersyet parkeringsløsning

Vi tilbyder parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i Århus og omegn. Det er fleksibelt og gratis.

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser.

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

 Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Fleksibel parkeringskontrol i Århus 

Så er COPARK det rigtige valg, da vi tilbyder skræddersyede parkeringsløsninger med fleksibel parkeringskontrol til erhverv og foreninger, både store og små, i Århus og omegn. Samtidig sørger vi for at dele indtægter fra betalingsparkering og kontrolgebyrer med din forening eller forretning. Ved at vælge os, lader du vores uddannede p-vagter føre parkeringskontrol med dit parkeringsområde for at sikre, at parkanterne overholder de opstillede regler. Vores parkeringskontrol er altid fair og objektiv, og vi sørger altid for kompetent kundeservice, uanset om dit område ligger i indre Århus eller i en forstad til den jyske storby.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video af COPARK. Faa parkeringskontrol i Aarhus
Michael k, partner hos COPARK

Vi vil tilbyde den bedste parkeringsservice i Århus

For at tilbyde den bedste parkeringsservice i Århus, tilbyder vi parkeringskontrol, har vi skabt et brugervenligt digitalt produkt til parkering, som kan styrke parkanternes serviceoplevelser på kort og lang sigt. Vi sørger for tilgængelig og supergod kundeservice, og vi overtager alt administration af parkering – også er det gratis.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Århus’ parkeringskontrol

Hvorfor COPARK?

Hos COPARK har målsætningen fra dag 1 været at levere et værdifuldt samarbejde og skabe værdi for samarbejdspartnerens parkeringsplads ved at tilbyde skræddersyet parkeringsservice med professionel parkeringskontrol. Hos COPARK er det vigtigt, at vi kan skabe tryghed, sikkerhed og ordentlighed på dit parkeringsområde. Derfor er alle vores parkeringsvagter uddannede til at varetage parkeringskontrol og har modtaget undervisning i konflikthåndtering, hvilket sikrer dig de mest optimale vilkår for dit parkeringsområde. Det skyldes, at alle vagter skal yde den samme service funktion, uanset om dine parkeringspladser befinder sig i et af Århus’ belastede områder.

Ved at vælge COPARK til parkeringskontrol i Århus, vil du være sikker på, at pladserne på dit parkeringsområde bliver kun brugt af de retmæssige brugere, som p-pladserne er tiltænkt. Du undgår alt bøvl med uønsket uvedkommende parkering og egoistisk adfærd fra bilister, der ingen respekt for deres medborgere har. Vores parkeringsløsninger er derfor altid skræddersyet efter dine specifikke behov, hvor vi tager afsæt i dine udfordringer. Du fastsætter desuden selv de givne regler for parkering på dit område under kyndig vejledning fra vores parkeringsrådgiver.

Få kontrol af jeres parkeringspladser

Der er ikke noget, som er mere frustrerende end ikke at kunne finde en parkeringsplads – særligt ikke, hvis man rent faktisk burde have adgang til én. De fleste har prøvet at køre forgæves til en parkeringsplads, som burde være ledig, fordi der ingen løbende parkeringskontrol er. Ved at vælge os som din næste samarbejdspartner i Århus, kan du sikre, at dine brugere har ledige parkeringspladser, fordi de ikke bliver optaget af bilister, som ikke har noget ærinde. Vi råder over døgnbemandede vagtcentraler i hele landet, og herfra kan vi sætte ind, hvis du har akut brug for en parkeringsvagt, hvis der opstår problemer.

Parkeringsservice er et oplagt valg for butikker, kontordomiciler, institutioner, storcentre, uddannelsessteder, tankstationer og alle andre steder, hvor der skal være mulighed for at finde en ledig parkeringsplads.

Når du indgår en aftale om parkeringsservice med os, vil du modtage en kyndig vejledning om parkering, parkeringsindtægter, undtagelser og optimering af parkeringsområdet, herunder opmærkning af parkeringsbåse, undtagelser. Vores løsninger er seniorvenlige, 100% digitale og utroligt fleksible, som løbende kan ændres ved, hvis der opstår nye udfordringer på din parkeringsplads.

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringskontrol

Alle erhvervsdrivende og private med private pladser i Århus og resten af Jylland, både store og små, får altid gratis parkeringskontrol.
En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

I beslutter selv regler for parkering. Vi sørger for uddannede p-vagter, som er altid iklædt uniform og modtager fast løn, samt aftaler uden lang binding med kort opsigelsesvarsel.

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

Vi overtager alt administration af parkerings- og gæstetilladelser, så I kan fokusere på andre daglige driftsopgaver.

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Convenience

Vi gør det nemt og enkelt, da vi sørger for al nødvendig information og vejledning til ansatte og beboere, så han/hun kan parkere korrekt.
COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Tilgængelig kundeservice

Vi sørger for supergod og effektiv kundeservice, der professionelt tager hånd om konkrete problemer med parkering.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig app

I får en brugervenlig app, hvor det er muligt for jeres beboere, gæster, kunder og ansatte for selv at administrere tilladelser med få klik.

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os, at parkeringskontrol kan skabe værdi for vores samarbejdspartnere, der befinder sig i Århus – og resten af Jylland. 

Til forskel fra de andre parkeringsselskaber i Århus og Jylland, tilbyder vi altid et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast parkeringskonsulent, der har indgående kendskab til jeres parkeringsaftale. Test

I kan altid kontakte vores parkeringskonsulent, hvis I har brug for hjælp eller spørgsmål til jeres parkeringsaftale.

Er vi det rette match?

Der er mange fordele ved at vælge COPARK frem for et andet parkeringsselskab i Århus. Vi tager alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. COPARK er for dig ønsker en fair og objektiv parkeringskontrol, og der samtidig vægter kvalitet, ordentlighed og service rigtig højt. Du får desuden Jyllands mest brugervenlige produkt til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

I skal vælge COPARK

  • 5Hvis I gerne vil sætte en stopper for uønsket parkering
  • 5Hvis I gerne vil tilbyde digitale løsninger til parkering
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

COPARK tilbyder gratis parkeringskontrol i Aarhus

Selvom vi tilbyder en service, der er blandt de absolut bedste på markedet, betyder det ikke, at vi tager os godt betalt – faktisk tværtimod. Det er gratis at bruge os til parkeringskontrol i Århus, og i de fleste tilfælde står vi også for omkostningerne til etablering og drift.

Vi hjælper med alt fra skiltning og afmærkning af parkeringsbåse til overvågning samt løbende parkeringskontrol med parkeringspladsen. Det sikrer dig en fleksibel parkeringsløsning, hvor der er taget hånd om det hele. Din personlige parkeringsrådgiver hjælper dig med alle spørgsmål, der opstår undervejs, og du kan altid ringe eller skrive til din rådgiver.

Faktisk er vores service ikke bare gratis, fordi vi deler ligeledes vores indtægter fra udlejning af parkering og kontrolafgifter med dig. COPARK er en 100 % danskejet virksomhed, der ikke er afhængig af andre virksomheder, som skal have del i overskuddet. Derfor vælger vi det i stedet for at dele alt indtægt med vores samarbejdspartnere. Det betyder, at du kan får helt op til 300 kr. pr. betalt afgift eller tjene penge på at leje parkeringspladser ud.

Du kan til enhver tid opsige din serviceaftale med en rimlig varsel, hvis du ikke længere har brug for en serviceaftale med COPARK eller føler, at vi ikke opfylder dine behov. Vi tilbyder derfor altid fleksible serviceaftaler uden lange binding. Du kan frit opsige din aftale omkring parkeringskontrol i Aarhus, når det ikke længere er aktuelt. Det kræver blot, at du kontakter din personlige parkeringsrådgiver, som vil hjælpe dig med alt det praktiske omkring opsigelsen.

4  supergode grunde til at vælge COPARK

1. Du fastsætter reglementet

Hos COPARK får du en fleksibel parkeringsløsning, hvor du selv fastsætter regler for parkering, der skal gælde for dit parkeringsareal. Du bestemmer selv over, hvem der kan bruge dit parkeringsareal,  og du kan selv oprette og administrere nye brugere, hvis du ønsker det.

Med COPARK sammensætter du selv din parkeringsløsning. Det betyder, at du får præcis den parkeringsløsning, der passer til det, du har brug for. Hvis du på et senere tidspunkt øsnker at foretage ændringer i din serviceaftale, skal du blot kontakte din parkeringsrådgiver, som sørger for, at ændringerne vil blive opdateret, hvis det kan lade sig gøre.

2. Døgnbemanding

Vi sørger for at kontrollere din parkeringsplads i alle døgnets timer, hvis der er behov for det. Det betyder, at der altid er en parkeringsvagt i nærheden, som kan sikre, at dine fastsætte p-regler og undtagelser bliver overholdt af parkeringspladsens brugere.

Vi yder parkeringskontrol 365 dage om året, hvis ikke andet er aftalt. Som ekstra service står  kan i tilkalde vores p-vagter,  hvis der opstår akutte atypiske situationer, der kræver handling med det samme. Du ringer blot til vagtcentralen, som sørger for at sende en parkeringsvagt ud til parkeringsarealet.

3. Vi tager os af afmærkning

Hvis dit parkeringsareal ikke er afmærket i forvejen, tilbyder vi at gøre det for dig. Vi sikrer, at det er nemt at finde rundt, så gæsterne altid har mulighed for at finde en fri parkeringsplads. Vi sikrer naturligvis også, at der er tydelig afmærkning af handicappladser.

Vi sørger samtidig for at opsætte p-skilte, så det er nemt at finde rundt, ligesom de specifikke regler for parkeringspladsen tydeligt kan ses. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for afmærkning og skiltning, så ring eller skriv til vores parkeringsrådgivere, som hjælper dig videre.

4. Uddannede parkeringsvagter

Alle vores parkeringsvagter har en uddannelse, der sikrer, at de har kompetencerne til at føre parkeringskontrol med din parkeringsplads og kan forebygge konflikter, så de ikke eskalere og kommer ud af kontrol. Vi går op i personalepleje, og alle vores parkeringsvagter får fast månedsløn, der matcher branchens lønniveau.

Det er din sikkerhed for, at der altid er trygt og sikkert på parkeringsarealet. Samtidig mindsker det risikoen for indbrud, når der færdes uniformerede parkeringsvagter på parkeringsarealet.

Få mere at vide om parkeringskontrol i Århus

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide, hvordan du kommer i gang? Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan du kommer i gang med parkeringskontrol i Århus. Vi sidder klar ved telefonen, og du kan også sende os en mail.

Som kunde hos får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver, som sørger for at holde dig i hånden gennem hele forløbet. Din rådgiver er altid opdateret på din individuelle aftale, så du altid har kompetent hjælp lige ved hånden.

Hent vores app

Jeres beboere og ansatte kan med COPARKs app nemt og hurtigt administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser. 

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon