By Nicolai Sørensen & Co.

COPARK er allieret med webdesigner og marketing specialist Nicolai Sørensen
Nicolai Soerensen, webdesigner og personen bag COPARKS nye hjemmeside

Marketingnørd og webdesigner

Al kredit går til Nicolai, der arbejder som freelance webdesigner, og som har beskæftiget sig med webdesign siden 2011.  Han er kreatøren bag COPARKs hjemmeside, som du lige nu er inde på. Sørensen har siden 2011 hjulpet adskillige kunder indenfor stort set alle brancher med professionelt og konverterende webdesign.

Det er dog ikke udelukkende webdesign, der interesserer ham. Han hjælper ligeledes sine kunder med online marketing. Nicolajs spidskompetencer omfatter alt fra SEO til Google Ads., men han arbejder desuden med annoncering på Facebook og andre marketingsdiscipliner, hvis de er relevant for kundens forretning. Foruden sit arbejde som webdesigner, så driver han også en hobby blog om kæledyr, der går under navnet Kæledyrsguiden. Tjek den ud, hvis du gerne vil blive klogere på kæledyr.

Når han designer en hjemmeside, er det altid med henblik på, at den skal kunne fungere som en væsentlig del af markedsføringen, så den bidrager til at skabe vækst og resultater. En succesfuld hjemmeside er for Nicolaj en hjemmeside, der formår at konvertere den besøgende til kunde og skabe værdi for dets besøgende.

Samarbejde om SEO

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering. Det er en digital disciplin, der går ud på at optimere en hjemmeside med henblik på at skabe bedre placeringer i søgeresultaterne. Han fokuserer primært på Google, da det er den mest anvendte søgemaskine i Danmark.

Han tilbyder derfor alt fra søgeordsanalyse, teknisk optimering og indholdsoptimering. Gennem godt indhold er det muligt at skabe de bedste forudsætninger for at få en hjemmeside til at opnå top placeringer, der kan generere en højere indtægt.

Samarbejde om Google Ads

Udover søgemaskineoptimering arbejder han med søgemaskineannoncering for en stor del af hans kunder. I modsætning til SEO er det muligt at skabe resultater stort set med det samme, når man anvender Google Ads, som er Googles annonce-værktøj.

Vær opmærksom på, at Nicolaj arbejder ikke med konkurrenter til COPARK, da han brancheeksklusiviteten skal hædres, hvorfor han aldrig arbejder med sine aktive kunders konkurrenter.