By Nicolai Sørensen & Co.

COPARK er allieret med webdesigner og marketing specialist Nicolai Sørensen

Marketing-nørd og webdesigner

Mit navn er Nicolai – jeg arbejder som freelance webdesigner, og det er mig, der har designet den side, du lige nu er inde på. Jeg har arbejdet med webdesign siden 2011, og siden har jeg hjulpet adskillige kunder indenfor stort set alle brancher med professionelt og konverterende webdesign.

Det er dog ikke udelukkende webdesign, der interesserer mig. Jeg hjælper ligeledes mine kunder med online marketing. Her er mine spidskompetencer SEO og Google Ads, men jeg arbejder også med Facebook-annoncering og andre marketing-discipliner, når de giver mening. Foruden arbejde for kunder, så driver jeg også en hobby blog om kæledyr kaldet Kæledyrsguiden.

Når jeg designer en hjemmeside, er det altid med henblik på, at den skal kunne fungere som en væsentlig del af markedsføringen, så den bidrager til at skabe vækst. En succesfuld hjemmeside er for mig en hjemmeside, der formår at konvertere den besøgende til kunde.

Samarbejde om SEO

SEO er en forkortelse for søgemaskineoptimering. Det er en disciplin, der går ud på at optimere en hjemmeside med henblik på at skabe bedre placeringer i søgeresultaterne. Jeg fokuserer primært på Google, da det er den mest anvendte søgemaskine i Danmark.

Jeg tilbyder derfor alt fra søgeordsanalyse, teknisk optimering og indholdsoptimering. Gennem godt indhold er det muligt at skabe de bedste forudsætninger for at få en hjemmeside til at opnå lukrative placeringer, der kan generere en højere indtægt.

Samarbejde om Google Ads

Udover søgemaskineoptimering arbejder jeg med Google Ads for en stor del af mine kunder. I modsætning til SEO er det muligt at skabe resultater stort set med det samme, når man anvender Google Ads, som er Googles annonce-værktøj.

OBS: Jeg arbejder ikke med konkurrenter til COPARK, da jeg hædre brancheeksklusivitet og dermed aldrig arbejder med mine aktive kunders konkurrenter.