PARKERINGSSELSKAB I Århus

Vi administrerer jeres parkeringspladser

Vi tilbyder digitale parkeringsløsninger til virksomheder, boligforeninger og private villaveje i Århus og omegn. Med COPARK får du et parkeringsselskab, der lytter til dine behov og ønsker. Det vigtigt for os, at vi tager hånd om alle vores kunder, og at hver enkelt kunde får den bedste parkeringsløsning.

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser.

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

 Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Parkeringsselskab i Århus og resten af Jylland

Private parkeringspladser med en svag samarbejdsaftale om parkeringsservice har efter vores vurdering en væsentlig større chance for at opleve dårlige forhold på p-pladsen, som kan blive kaotiske. Med COPARK får du et erfarent parkeringsselskab med flere års erfaring med parkeringskontrol i Århus og omegn. Vi har siden 2018  hjulpet et væld af erhvervsdrivende, boligforeninger, ejerforeninger og kontordomiciler med at opnå gode parkeringsforhold i Århusregionen og Jylland.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video fra COPARK
Michael k, partner hos COPARK

Vi vil være jydernes foretrukne parkeringsselskab

For at blive det mest foretrukne parkeringsselskab blandt jyderne, har vi skabt markedets mest fleksible og brugervenlige parkeringsprodukt til foreninger og erhvervsdrivende, der befinder sig i Århus og resten af Jylland. Vi sørger altid for personlig og professionel kundeservice til jeres parkanter. Vi fjerner desuden alt administration af parkering for jeres bestyrelse eller virksomhed – også er vores services gratis

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Erfarent parkeringsselskab i Århus

Hvorfor vælge os?

Hos COPARK er vores mål at gøre parkering nemt, fleksibelt og tilgængeligt for parkeringspladsens retmæssige brugere, uanset om det er i et boligselskab eller i en virksomhed i indre Århus eller uden for Århus. 

Ved at vælge et erfarent parkeringsselskab som COPARK til at administrere dine parkeringspladser, opnår du en række fordele. En af de største fordele er, at løbende parkeringskontrol med uddannede parkeringsvagter er med til at skabe tryghed på parkeringsområdet. En anden fordel er, at vi er en hjælpende hånd i din boligforening eller virksomhed, fordi du udfaser al administration af parkering til os. 

I COPARK laver vi skræddersyede parkeringsaftaler med vores kunder og sætter en ære i godt samarbejde i øjenhøjde, hvis mål er at skabe værdi for dig og dine brugere af parkeringspladsen. Du vælger blot den parkeringsløsning, der passer til dit behov, så sørger vi for resten.

Gratis – men ekskusivt – parkeringsselskab i Århus

Der er god grund til at vælge os, når du leder efter et parkeringsselskab i Aarhus. Ikke nok med, at vi tilbyder vores service gratis – vi tager os også af etablering, skiltning og drift af parkeringspladsen. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte, hvilke regler der skal håndhæves på dit område, så tager vi os af resten.

Vores parkeringsrådgiver sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte en parkeringsløsning, som tager udgangspunkt i netop dit behov. Den eneste udgift, du har, når du vælger os som parkeringsselskab i Aarhus, er, hvis du ønsker en ANPR-løsning.

En ANPR-løsning er praktisk i P-huse, parkeringskældre og lignende, da den automatisk kan registrere nummerplader. På den måde er det udelukkende dem, der rent faktisk skal have adgang til parkeringspladsen, der kan komme ind.

Vi tilbyder et gennemsigtigt, effektivt og pålideligt samarbejde. Hos COPARK har vi samtidig ingen lange bindinger, så du kan altid opsige vores samarbejde, hvis du ikke længere har brug for vores service.

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt, at vores parkeringsløsning skaber glæde og gavn for jeres ansatte, beboere, gæster og kunder.

Til forskel fra de større parkeringsselskaber i Århus og omegn, kan vi tilbyde et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast parkeringskonsulent, der har indgående kendskab til jeres parkeringsaftale.

I kan altid kontakte vores parkeringskonsulent, hvis I ønsker at vide mere om jeres parkeringsløsninger.

Det helt rigtige match

Der er mange fordele for jeres parkeringsområde i et godt samarbejde med COPARK. Vi tager alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. Vi er godt valg, hvis du vægter professionel kundeservice og kvalitet rigtig højt, og hvis du samtidig gerne vil benytte Jyllands mest brugervenlige produkt til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I ønsker at komme uønsket parkering til livs
  • 5Hvis I gerne vil have professionel og gratis opsyn med jeres parkeringsplads
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

Hvorfor vælge os som parkeringsselskab i Aarhus?

Der er god grund til at vælge os som parkeringsselskab i Aarhus. Vi tilbyder først og fremmest en nem og fleksibel aftale, som er skræddersyet til lige netop dit behov. Det betyder, at vores uddannede parkeringsvagter håndhæver de regler, som du har besluttet, skal gælde for din parkeringsplads.

Det sikrer dine gæster nem og hurtig adgang til parkeringspladsen, da pladserne ikke er optaget af personer, som ikke har tilladelse til at holde der. Det er der som sådan ikke noget nyt i, da de fleste parkeringsselskaber i Aarhus tilbyder samme ydelse – til gengæld skiller vi os ud på en lang række andre parametre, hvorfor vores service i de fleste tilfælde er langt mere fordelagtig for dig.

Gratis parkeringsservice

Når du vælger os som parkeringsselskab i Århus, koster det dig som udgangspunkt ikke en krone. Du skal kun betale, hvis du har behov for en ANPR-løsning, men etablering, drift og løbende opsyn med parkeringspladsen tager vi os af uden omkostninger.

Det betyder, at du kan tilbyde dine besøgende attraktive parkeringsmuligheder, helt uden det koster dig noget. Selvom vores service er gratis, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis. Vi bruger uddannede parkeringsvagter, tilbyder indtægtsdeling og en fleksibel løsning, der matcher netop dit behov.

Uddannede parkeringsvagter

Alle vores parkeringsvagter er lønnede og har den rigtige uddannelse. Vores medarbejdere får en fast månedsløn, som matcher det, der gælder for branchens overenskomst. Det sikrer optimale betingelser for parkeringsvagterne.

Når vores parkeringsvagter ikke modtager provision, er der intet incitament for at udskrive uberettigede gebyrer. Det sikrer dig en optimal service, som udelukkende tager udgangspunkt i det reglement, du har vedtaget.

Parkeringsvagterne har alle en vagtuddannelse, som gør dem i stand til at sikre området på effektiv vis. Opstår der akutte situationer, som kræver handling, sørger parkeringsvagten for opretholde ro og orden.

Fleksibel og individuel parkeringsløsning

Det er op til dig, hvilke parkeringsregler der skal gælde på din parkeringsplads. Hos COPARK sammensætter du i samråd med din parkeringsrådgiver en individuel løsning, som matcher netop dine forventninger.

Du vælger således selv de regler, der gør sig gældende for netop dit parkeringsareal. Det gælder, uanset om der er tale om tidsbegrænset brug, fri parkering i weekend og på helligdage eller noget helt tredje.

Vi overvåger parkeringspladsen 24 timer i døgnet

Når du vælger os som parkeringsselskab i Århus, sørger vi for at holde løbende kontrol med parkeringsarealet. Vi er til rådighed i alle døgnets 24 timer – og vi står naturligvis også til rådighed i weekender og på helligdage, hvis der er behov for det.

Hvis der opstår en akut situation, som kræver handling med det samme, skal du blot ringe til vores vagtcentral. Vagtcentralen har døgnåbent, og vi sørger for at sende en vagt ud med det samme, når der er behov for det.

Vi står for skiltning afmærkning af båse

Vi tilbyder afmærkning af parkeringsbåse, og vi står også for opsætning af skilte. Kontakt en af vores parkeringsrådgivere for at få et overblik over dine muligheder.

Når du vælger os som parkeringsselskab, får du en skræddersyet løsning, som matcher din situation. Vi sørger for, at det er nemt at finde rundt på parkeringspladsen, og vi varetager den daglige parkeringsadministration. Det har aldrig været lettere at tilbyde parkeringskontrol for dine besøgende.

Vil du høre mere om alle fordelene?

Vores parkeringsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at komme i gang – og vi tager altid en indledende samtale dine ønsker, så du er bekendt med alle mulighederne. Vælger du at gå videre, sammensætter du i samarbejde med din personlige rådgiver en parkeringsaftale, som matcher dit behov.

Hent vores app

Med appen kan jeres beboere og ansatte nemt administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser direkte fra telefonen.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon