Parkeringsselskab i Århus

Vi administrerer jeres parkeringspladser

Vi tilbyder branchens mest eftertragtede og fordelagtige parkeringsløsninger til boligforeninger og virksomheder.

Kontakt os nu

Leder du efter et parkeringsselskab i Århus som dækker hele Jylland?

Leder du efter et kompetent parkeringsselskab i Århus til at varetage kontrollen med dit parkeringsareal? Så er COPARK det helt rigtige valg. Vi hjælper virksomheder, boligforeninger, butikker, kontordomiciler, institutioner og en lang række andre kunder med effektiv parkeringskontrol i Århus.

ÅRhus’ parkeringsselskab

Attraktive løsninger

Når du vælger os som parkeringsselskab i Aarhus, kan du tilbyde dine beboere, kunder, besøgende, medarbejdere og gæster nem og effektiv adgang til dit parkeringsareal – uden du skal bekymre dig om optagede pladser. 

Det er udelukkende de retmæssige brugere, der har adgang til parkeringspladsen, når vi overvåger og varetager kontrollen på dit parkeringsareal. Samtidig sørger vores uddannede parkeringsvagter for at håndhæve ordensreglerne, så hærværk og andre aktiviteter, der bryder med reglementet, reduceres markant.

Vi tilbyder en nem og fleksibel aftale, som ikke har nogle omkostninger for dig. Faktisk deler vi vores indtægter med dig, så du tjener penge på at vælge os som parkeringsselskab i Aarhus. Vi tager udgangspunkt i dit behov, og din personlige parkeringsrådgiver står altid til rådighed, når du har behov for det.

Gratis – men ekskusivt – parkeringsselskab i Århus

Der er god grund til at vælge os, når du leder efter et parkeringsselskab i Aarhus. Ikke nok med, at vi tilbyder vores service gratis – vi tager os også af etablering, skiltning og drift af parkeringspladsen. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte, hvilke regler der skal håndhæves på dit område, så tager vi os af resten.

Vores parkeringsrådgiver sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte en parkeringsløsning, som tager udgangspunkt i netop dit behov. Den eneste udgift, du har, når du vælger os som parkeringsselskab i Aarhus, er, hvis du ønsker en ANPR-løsning.

En ANPR-løsning er praktisk i P-huse, parkeringskældre og lignende, da den automatisk kan registrere nummerplader. På den måde er det udelukkende dem, der rent faktisk skal have adgang til parkeringspladsen, der kan komme ind.

Vi tilbyder et gennemsigtigt, effektivt og pålideligt samarbejde. Hos COPARK har vi samtidig ingen lange bindinger, så du kan altid opsige vores samarbejde, hvis du ikke længere har brug for vores service.

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende

Hvorfor vælge os som parkeringsselskab i Aarhus?

Der er god grund til at vælge os som parkeringsselskab i Aarhus. Vi tilbyder først og fremmest en nem og fleksibel aftale, som er skræddersyet til lige netop dit behov. Det betyder, at vores uddannede parkeringsvagter håndhæver de regler, som du har besluttet, skal gælde for din parkeringsplads.

Det sikrer dine gæster nem og hurtig adgang til parkeringspladsen, da pladserne ikke er optaget af personer, som ikke har tilladelse til at holde der. Det er der som sådan ikke noget nyt i, da de fleste parkeringsselskaber i Aarhus tilbyder samme ydelse – til gengæld skiller vi os ud på en lang række andre parametre, hvorfor vores service i de fleste tilfælde er langt mere fordelagtig for dig.

Gratis parkeringsservice

Når du vælger os som parkeringsselskab i Århus, koster det dig som udgangspunkt ikke en krone. Du skal kun betale, hvis du har behov for en ANPR-løsning, men etablering, drift og løbende opsyn med parkeringspladsen tager vi os af uden omkostninger.

Det betyder, at du kan tilbyde dine besøgende attraktive parkeringsmuligheder, helt uden det koster dig noget. Selvom vores service er gratis, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis. Vi bruger uddannede parkeringsvagter, tilbyder indtægtsdeling og en fleksibel løsning, der matcher netop dit behov.

Uddannede parkeringsvagter

Alle vores parkeringsvagter er lønnede og har den rigtige uddannelse. Vores medarbejdere får en fast månedsløn, som matcher det, der gælder for branchens overenskomst. Det sikrer optimale betingelser for parkeringsvagterne.

Når vores parkeringsvagter ikke modtager provision, er der intet incitament for at udskrive uberettigede gebyrer. Det sikrer dig en optimal service, som udelukkende tager udgangspunkt i det reglement, du har vedtaget.

Parkeringsvagterne har alle en vagtuddannelse, som gør dem i stand til at sikre området på effektiv vis. Opstår der akutte situationer, som kræver handling, sørger parkeringsvagten for opretholde ro og orden.

Fleksibel og individuel parkeringsløsning

Det er op til dig, hvilke parkeringsregler der skal gælde på din parkeringsplads. Hos COPARK sammensætter du i samråd med din parkeringsrådgiver en individuel løsning, som matcher netop dine forventninger.

Du vælger således selv de regler, der gør sig gældende for netop dit parkeringsareal. Det gælder, uanset om der er tale om tidsbegrænset brug, fri parkering i weekend og på helligdage eller noget helt tredje.

Vi overvåger parkeringspladsen 24 timer i døgnet

Når du vælger os som parkeringsselskab i Århus, sørger vi for at holde løbende kontrol med parkeringsarealet. Vi er til rådighed i alle døgnets 24 timer – og vi står naturligvis også til rådighed i weekender og på helligdage, hvis der er behov for det.

Hvis der opstår en akut situation, som kræver handling med det samme, skal du blot ringe til vores vagtcentral. Vagtcentralen har døgnåbent, og vi sørger for at sende en vagt ud med det samme, når der er behov for det.

Vi deler vores indtægter med dig

Hos COPARK får du ikke bare gratis parkeringsservice – vi deler også de indtægter, vi genererer, med dig. Når vi udsteder et kontrolgebyr, modtager du automatisk helt op mod 300 kr. pr. betalt gebyr. Det gør os til et af de parkeringsselskaber i Århus, der tilbyder den absolut højeste avance.

Vi udbetaler løbende indtægterne til din konto, så du ikke selv skal foretage dig noget. Den eneste grund til, at vi kan tilbyde en så høj avance, er, at vi er en 100 % danskejet virksomhed. Vi er ikke afhængige af større internationale fonde, som forlanger en stor del af afkastet – og det kommer dig til gode.

Vi står for skiltning afmærkning af båse

Vi tilbyder afmærkning af parkeringsbåse, og vi står også for opsætning af skilte. Kontakt en af vores parkeringsrådgivere for at få et overblik over dine muligheder.

Når du vælger os som parkeringsselskab, får du en skræddersyet løsning, som matcher din situation. Vi sørger for, at det er nemt at finde rundt på parkeringspladsen, og vi varetager den daglige parkeringsadministration. Det har aldrig været lettere at tilbyde parkeringskontrol for dine besøgende.

Vil du høre mere om alle fordelene?

Vores parkeringsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at komme i gang – og vi tager altid en indledende samtale dine ønsker, så du er bekendt med alle mulighederne. Vælger du at gå videre, sammensætter du i samarbejde med din personlige rådgiver en parkeringsaftale, som matcher dit behov.