PARKERINGSSELSKAB I Odense

Vi administrerer jeres parkeringspladser gratis og på markedets bedste vilkår

Gratis og fleksible parkeringsløsninger til boligforeninger og virksomheder i Odense.

For boligforeninger

Vi hjælper boligforeninger, som oplever uvedkommende eller hensynsløs parkering.

For virksomheder

Fleksible aftaler om bemandet og ubemandet parkeringskontrol til erhverv.

Private fællesveje

Lad os håndtere parkeringskontrol på jeres private fællesvej.

Parkeringskældre/huse

Vi tilbyder fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR (Kamera)

Opsætning af automatisk nummerplade genkendelse til erhverv.

Leder du efter en virksomhed til parkeringskontrol i Odense?

COPARK er et parkeringsselskab i Odense med fokus på gennemsigtighed og effektivitet. Vores parkeringsservice er gratis, så du kan tilbyde beboere, besøgende, medarbejdere, kunder og gæster fri adgang til din parkeringsplads helt uden omkostninger.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Vi vil være hele Danmarks foretrukne parkeringsselskab

Derfor har vi skabt Danmarks absolut bedste produkt til erhverv, boligforeninger og grundejerforeninger. Vores kundeservice er tilgængelig, vi samarbejder i øjenhøjde, der er ingen administration for kunden – og så er det hele er gratis.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem – og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Odenses parkeringsselskab

Slip for bekymringer

Når du benytter dig af vores parkeringsservice, skal du ikke bekymre dig om, at de personer, der skal have adgang til din parkeringsplads, ikke har mulighed for at parkere, fordi pladserne er optaget. Samtidig reducerer et parkeringsselskab hærværk og andre aktiviteter, der bryder med reglementet.

Vælg os som parkeringsselskab i Odense, hvis du ønsker at tilbyde optimale parkeringsforhold, så det udelukkende er det retmæssige brugere, der har adgang til parkeringspladsen. Vi hjælper boligselskaber, kontordomiciler, tankstationer, butikscentre, uddannelsessteder, parkeringskældre, butikker og stort set alle andre erhverv med parkeringskontrol.

Effektivt og gratis parkeringsselskab i Odense med fokus på kunden

Når du leder efter et parkeringsselskab i Odense, er der god grund til at vælge os. Vi tilbyder vores service helt uden omkostninger for dig, og vi tager os samtidig af alle udgifter til etablering, drift og vedligeholdelse. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, så vi kan tage en snak omkring dine muligheder.

Vores parkeringsrådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte en løsning, der lever op til dit individuelle behov. Den eneste udgift, du har, er, hvis du ønsker en ANPR-løsning, som automatisk kan registrere nummerplader – en smart og effektiv løsning, hvis du administrerer en parkeringskælder, et P-hus, et butikscenter eller lignende, hvor der kommer mange besøgende hver dag.

Når du vælger os som parkeringsselskab i Odense, kan du samtidig se frem til et gennemsigtigt og pålideligt samarbejde uden lange bindinger. Du kan altid opsige dit samarbejde med os, hvis du ikke længere ønsker at bruge vores service.

Et foretrukkent valg

Kom i trygge hænder

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os at en parkeringsløsning er til glæde og gavn for jeres kunder, gæster, beboere og personale.

Til forskel fra de større selskaber på markedet, kan vi tilbyde et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast konsulent, som har indgående kendskab til netop jeres parkeringsaftale med COPARK.

Jeres faste konsulent er tilgængelig på både telefon og e-mail og byder gerne på kaffe efter forudgående aftale.

Er vi et godt match?

Vi er ikke et perfekt match for alle. Vi tager vores service og samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. COPARK er ikke for dig, der ser samarbejdet som en forretning. COPARK er for dig der vægter service højeste, og som skal bruge Danmarks bedste og nemmeste produkt.

Et perfekt match til personlig træning

Et perfekt match

  • 5I oplever uønsket eller uhensigtsmæssig parkering
  • 5I ønsker at tilbyde de retmæssige brugere af P-pladsen de bedste og mest brugervenlige digitale løsninger
  • 5I ser en fordel i, at vi tager os af al administration og kundeservice, så I kan koncentrere jer om andre ting

Hvorfor vælge os som parkeringsselskab i Odense?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge os som parkeringsselskab i Odense. Først og fremmest sikrer du, at dine gæster har nem adgang til din parkeringsplads – præcis, som hvis du valgte et hvilket som helst andet parkeringsselskab i Odense.

Vi skiller os dog ud på mange områder, da vi ikke er som alle andre parkeringsselskaber i Odense. Herunder kan du læse mere om, hvad der gør COPARK til det helt rigtige valg, når du vil sikre, at din parkeringsplads ikke benyttes af andre end de retmæssige brugere

1. Uddannede parkeringsvagter

Vi ansætter udelukkende uddannede parkeringsvagter. Alle er uniformerede og modtager en fast månedsløn, som lever op til det, der gælder for branchens overenskomst. Det sikrer de rette betingelser for parkeringsvagterne – og det kan mærkes på vores service.

Parkeringsvagterne modtager ikke provision, hvorfor de ikke pålægger uberettigede gebyrer. Samtidig har alle parkeringsvagter en vagtuddannelse, som gør dem i stand til effektivt at sikre området, så alle regler overholdes.

2. Fleksibelt reglement

Du kan selv vælge, hvilke regler der gælder på dit parkeringsareal, når du vælger os som parkeringsselskab i Odense. Vi er fleksible, og vi tilbyder en gennemsigtig aftale til fordelagtige vilkår, som tager udgangspunkt i dit individuelle behov.

Vores uddannede parkeringsvagter håndhæver efterfølgende reglerne, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi overvåger parkeringsarealet, og sikrer at reglerne overholdes – og hvis ikke, så sørger vi for at tage hånd om det.

3. Døgnbemandet parkeringsareal

Vi foretager løbende kontrol over dit parkeringsareal i alle døgnets timer. Hvis du ønsker det, står vi også til rådighed i weekender og på helligdage. Det er din sikkerhed for, at reglerne altid overholdes.

Såfremt der opstår en akut situation, hvor der er behov for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en. Du ringer blot til vores vagtcentral, som sørger for at sende en parkeringsvagt med det samme.

4. Skiltning og afmærkning

Når du vælger os som parkeringsselskab i Odense, får du en nem og effektiv løsning – og vi hjælper endda med afmærkning og skiltning på parkeringspladsen. Vi sørger for, at parkeringsbåsene er afmærkede, så det er nemt at finde rundt.

5. Brugervenlig administration

Selvom vi tager os af det meste, er der et par ting, som du selv kan kontrollere. Med vores intuitive kontrolpanel har du mulighed for at tilføje brugere ved at indtaste deres nummerplader. Når du har givet adgang, kan brugeren selv logge ind og ændre i sine oplysninger.

6. Du får din egen parkeringsrådgiver

Hos COPARK er intet overladt til tilfældighederne. Vi går op i, at vores kunder føler sig trygge ved samarbejdet, og derfor får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver, når du er kunde hos os.

Din parkeringsrådgiver er din faste kontaktperson, som hjælper dig med alt fra sammensætning af en pakke, der matcher dit behov til løbende ændringer af vores aftale. Du kan altid ringe eller skrive direkte til din personlige rådgiver.

Hent vores App

Med COPARKS APP kan dine beboere, gæster, kunder og personale let og enkelt adminstrere P-tilladelser og gæsteparkeringer.

Din boligforening eller virksomhed kan også få glæde af en omkostningsfri aftale om parkeringskontrol.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android