PARKERINGSSELSKAB I Odense

Nem og enkel administration af jeres parkeringspladser

COPARK tilbyder skræddersyet parkeringsløsninger til boligforeninger og virksomheder i Odense og omegn, hvor du selv fastsætter rammer og vilkår. Det enkelt, gratis og fleksibelt.

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Skræddersyet parkeringskontrol til boligforeninger 

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Skræddersyet parkeringskontrol til virksomheder af alle størrelser.

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Løbende parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever uønsket parkering

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksibel parkeringskontrol til parkeringskældre og – huse

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Kameraløsning (ANPR)

Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Leder du efter en virksomhed til parkeringskontrol i Odense?

COPARK er et parkeringsselskab i Odense med fokus på gennemsigtighed og effektivitet. Vores parkeringsservice er gratis, så du kan tilbyde beboere, besøgende, medarbejdere, kunder og gæster fri adgang til din parkeringsplads helt uden omkostninger.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video af parkeringsselskabet COPARK
Michael, partner hos COPARK. 5-stjernet kundeservice

Vi vil være fynboernes foretrukne parkeringsselskab

Det vil vi gøre ved at tilbyde brugervenlige og fleksible parkeringsprodukter til virksomheder, boligforeninger og grundejerforeninger i Odense og på fyn. Hos COPARK samarbejder vi øjenhøjde, og vi overtager administrationen af dit parkeringsområde – og så er vores services helt gratis.

– Michael, Partner hos COPARK

Se kundeudtalelser her

Hvad siger kunderne?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Fynboernes parkeringsselskab

Smart parkeringsservice

Når du benytter dig af vores parkeringsservice, skal du ikke bekymre dig om, at de retmæssige brugere, der skal have adgang til din parkeringsplads, ikke har mulighed for at parkere, fordi pladserne er optaget. Samtidig kan vi nedsætte risikoen for hærværk og andre uroligheder på parkeringsområdet.

Når du vælger COPARK, vil du få en smart og tryg parkeringskontrol for at forebygge uvedkommende eller hensynsløs parkering på dit parkeringsområde. Vi håndterer desuden alt det alt det praktiske fra opsætning af skilte til administration af parkering. Vi varetager parkeringskontrol for mange forskellige kunder i Odense og på Fyn, såsom hoteller, selvejende institutioner, virksomheder og boligforeninger.

Kunden og udviklingen er altid i fokus hos COPARK

Et konstant fokus på god, personlig kundeservice i øjenhøjde og fleksibel parkeringsservice har skabt fundamentet for os som parkeringsselskab. Hvis du leder efter dit næste parkeringsselskab i Odense, er der god grund til vælge os. For det første er parkeringsservice gratis, hvilket betyder, at du får løbende parkeringskontrol og vores services er helt uden omkostninger for pladsejeren. Vi ønsker desuden at være meget gennemsigtige og skjuler ingen gebyrer. 

Derudover er COPARK altid på forkant med udviklingen, da vi altid arbejder målrettet med udviklingen af fremtidens løsninger inden for parkering. Desuden mener vi, at uanset hvor effektiv og god din kundeoplevelse er, kan den altid blive forbedret, idet den skal skabe værdi for dig og dine brugere af parkeringsarealet. 

Med os som parkeringsselskab vil du altid få et samarbejde i øjenhøjde, hvor vi lytter til dit behov og ønsker. Samarbejdet er også fleksibelt, hvor det er muligt at imødekommende nye behov og ændringer på parkeringsområdet. COPARK er med jer helen. Vi har siden 2018 leveret parkeringsservice til boligforeninger, private fællesveje og virksomheder i Odense og på Fyn og hjulpet utallige parkeringsarealer med at forbedre deres parkeringsforhold. 

Sublim kundeservice til fynboerne

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os, at en parkeringsløsning er til glæde og gavn for alle i Odense og på fyn.

Til forskel fra de andre parkeringsselskaber på Fyn, kan vi tilbyde et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast konsulent, der har indgående kendskab til netop jeres parkeringsaftale med COPARK.

 

Det rigtige match!

Der er mange gevinster for dit parkeringsområde i et godt samarbejde med COPARK. Hos COPARK tager vi alle vores parkeringsservice- og samarbejdsaftaler seriøst og vi forventer, at du gør det samme. Vi det rigtige match, hvis du vægter kvalitet og service højt, og der samtidig gerne vil benytte Fyns bedste og mest brugervenlige parkeringsprodukt.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis du ønsker at slippe for uønsket parkering
  • 5Hvis du ønsker at levere den bedste oplevelse til brugerne af p-pladsen
  • 5Hvis du ønsker at udfase administrationen af parkering
  • 5Hvis du gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

Hvorfor vælge os som parkeringsselskab i Odense?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge os som parkeringsselskab i Odense. Først og fremmest sikrer du, at dine gæster har nem adgang til din parkeringsplads – præcis, som hvis du valgte et hvilket som helst andet parkeringsselskab i Odense.

Vi skiller os dog ud på mange områder, da vi ikke er som alle andre parkeringsselskaber i Odense. Herunder kan du læse mere om, hvad der gør COPARK til det helt rigtige valg, når du vil sikre, at din parkeringsplads ikke benyttes af andre end de retmæssige brugere

1. Uddannede parkeringsvagter

Vi ansætter udelukkende uddannede parkeringsvagter. Alle er uniformerede og modtager en fast månedsløn, som lever op til det, der gælder for branchens overenskomst. Det sikrer de rette betingelser for parkeringsvagterne – og det kan mærkes på vores service.

Parkeringsvagterne modtager ikke provision, hvorfor de ikke pålægger uberettigede gebyrer. Samtidig har alle parkeringsvagter en vagtuddannelse, som gør dem i stand til effektivt at sikre området, så alle regler overholdes.

2. Fleksibelt reglement

Du kan selv vælge, hvilke regler der gælder på dit parkeringsareal, når du vælger os som parkeringsselskab i Odense. Vi er fleksible, og vi tilbyder en gennemsigtig aftale til fordelagtige vilkår, som tager udgangspunkt i dit individuelle behov.

Vores uddannede parkeringsvagter håndhæver efterfølgende reglerne, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi overvåger parkeringsarealet, og sikrer at reglerne overholdes – og hvis ikke, så sørger vi for at tage hånd om det.

3. Døgnbemandet parkeringsareal

Vi foretager løbende kontrol over dit parkeringsareal i alle døgnets timer. Hvis du ønsker det, står vi også til rådighed i weekender og på helligdage. Det er din sikkerhed for, at reglerne altid overholdes.

Såfremt der opstår en akut situation, hvor der er behov for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en. Du ringer blot til vores vagtcentral, som sørger for at sende en parkeringsvagt med det samme.

4. Skiltning og afmærkning

Når du vælger os som parkeringsselskab i Odense, får du en nem og effektiv løsning – og vi hjælper endda med afmærkning og skiltning på parkeringspladsen. Vi sørger for, at parkeringsbåsene er afmærkede, så det er nemt at finde rundt.

5. Brugervenlig administration

Selvom vi tager os af det meste, er der et par ting, som du selv kan kontrollere. Med vores intuitive kontrolpanel har du mulighed for at tilføje brugere ved at indtaste deres nummerplader. Når du har givet adgang, kan brugeren selv logge ind og ændre i sine oplysninger.

6. Du får din egen parkeringsrådgiver

Hos COPARK er intet overladt til tilfældighederne. Vi går op i, at vores kunder føler sig trygge ved samarbejdet, og derfor får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver, når du er kunde hos os.

Din parkeringsrådgiver er din faste kontaktperson, som hjælper dig med alt fra sammensætning af en pakke, der matcher dit behov til løbende ændringer af vores aftale. Du kan altid ringe eller skrive direkte til din personlige rådgiver.

Hent vores app

Med vores app er det nemt og hurtigt at administrere parkeringstilladelser og gæsteparkeringer

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon