Parkeringsselskab i Odense

Vi administrerer jeres parkeringspladser gratis og på markedets bedste vilkår

Vi tilbyder gratis og fleksible parkeringsløsninger til boligforeninger og virksomheder i Odense.

Kontakt os nu

Leder du efter en virksomhed til parkeringskontrol i Odense?

COPARK er et parkeringsselskab i Odense med fokus på gennemsigtighed og effektivitet. Vores parkeringsservice er gratis, så du kan tilbyde beboere, besøgende, medarbejdere, kunder og gæster fri adgang til din parkeringsplads helt uden omkostninger.

Odenses parkeringsselskab

Slip for bekymringer

Når du benytter dig af vores parkeringsservice, skal du ikke bekymre dig om, at de personer, der skal have adgang til din parkeringsplads, ikke har mulighed for at parkere, fordi pladserne er optaget. Samtidig reducerer et parkeringsselskab hærværk og andre aktiviteter, der bryder med reglementet.

Vælg os som parkeringsselskab i Odense, hvis du ønsker at tilbyde optimale parkeringsforhold, så det udelukkende er det retmæssige brugere, der har adgang til parkeringspladsen. Vi hjælper boligselskaber, kontordomiciler, tankstationer, butikscentre, uddannelsessteder, parkeringskældre, butikker og stort set alle andre erhverv med parkeringskontrol.

Effektivt og gratis parkeringsselskab i Odense med fokus på kunden

Når du leder efter et parkeringsselskab i Odense, er der god grund til at vælge os. Vi tilbyder vores service helt uden omkostninger for dig, og vi tager os samtidig af alle udgifter til etablering, drift og vedligeholdelse. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os, så vi kan tage en snak omkring dine muligheder.

Vores parkeringsrådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte en løsning, der lever op til dit individuelle behov. Den eneste udgift, du har, er, hvis du ønsker en ANPR-løsning, som automatisk kan registrere nummerplader – en smart og effektiv løsning, hvis du administrerer en parkeringskælder, et P-hus, et butikscenter eller lignende, hvor der kommer mange besøgende hver dag.

Når du vælger os som parkeringsselskab i Odense, kan du samtidig se frem til et gennemsigtigt og pålideligt samarbejde uden lange bindinger. Du kan altid opsige dit samarbejde med os, hvis du ikke længere ønsker at bruge vores service.

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende

Hvorfor vælge os som parkeringsselskab i Odense?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge os som parkeringsselskab i Odense. Først og fremmest sikrer du, at dine gæster har nem adgang til din parkeringsplads – præcis, som hvis du valgte et hvilket som helst andet parkeringsselskab i Odense.

Vi skiller os dog ud på mange områder, da vi ikke er som alle andre parkeringsselskaber i Odense. Herunder kan du læse mere om, hvad der gør COPARK til det helt rigtige valg, når du vil sikre, at din parkeringsplads ikke benyttes af andre end de retmæssige brugere

1. Uddannede parkeringsvagter

Vi ansætter udelukkende uddannede parkeringsvagter. Alle er uniformerede og modtager en fast månedsløn, som lever op til det, der gælder for branchens overenskomst. Det sikrer de rette betingelser for parkeringsvagterne – og det kan mærkes på vores service.

Parkeringsvagterne modtager ikke provision, hvorfor de ikke pålægger uberettigede gebyrer. Samtidig har alle parkeringsvagter en vagtuddannelse, som gør dem i stand til effektivt at sikre området, så alle regler overholdes.

2. Fleksibelt reglement

Du kan selv vælge, hvilke regler der gælder på dit parkeringsareal, når du vælger os som parkeringsselskab i Odense. Vi er fleksible, og vi tilbyder en gennemsigtig aftale til fordelagtige vilkår, som tager udgangspunkt i dit individuelle behov.

Vores uddannede parkeringsvagter håndhæver efterfølgende reglerne, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi overvåger parkeringsarealet, og sikrer at reglerne overholdes – og hvis ikke, så sørger vi for at tage hånd om det.

3. Døgnbemandet parkeringsareal

Vi foretager løbende kontrol over dit parkeringsareal i alle døgnets timer. Hvis du ønsker det, står vi også til rådighed i weekender og på helligdage. Det er din sikkerhed for, at reglerne altid overholdes.

Såfremt der opstår en akut situation, hvor der er behov for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en. Du ringer blot til vores vagtcentral, som sørger for at sende en parkeringsvagt med det samme.

4. Du får del i indtægterne

Vi tilbyder ikke bare vores service gratis – vi deler faktisk også vores indtægter med dig. Når vi udsteder bøder, kan du få helt op til 300 kr. pr. betalt kontrolgebyr. Vi er blandt de parkeringsselskaber i Odense, som tilbyder den højeste indtægtsdeling.

Du får løbende indbetalt de indtægter, der genereres på baggrund af vores samarbejde. Grunden til, at vi kan tilbyde en så stor indtægtsdeling er, at vi er et 100 % danskejet parkeringsselskab, hvorfor vi ikke skal aflevere en del af afkastet til en international fond.

5. Skiltning og afmærkning

Når du vælger os som parkeringsselskab i Odense, får du en nem og effektiv løsning – og vi hjælper endda med afmærkning og skiltning på parkeringspladsen. Vi sørger for, at parkeringsbåsene er afmærkede, så det er nemt at finde rundt.

6. Brugervenlig administration

Selvom vi tager os af det meste, er der et par ting, som du selv kan kontrollere. Med vores intuitive kontrolpanel har du mulighed for at tilføje brugere ved at indtaste deres nummerplader. Når du har givet adgang, kan brugeren selv logge ind og ændre i sine oplysninger.

7. Du får din egen parkeringsrådgiver

Hos COPARK er intet overladt til tilfældighederne. Vi går op i, at vores kunder føler sig trygge ved samarbejdet, og derfor får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver, når du er kunde hos os.

Din parkeringsrådgiver er din faste kontaktperson, som hjælper dig med alt fra sammensætning af en pakke, der matcher dit behov til løbende ændringer af vores aftale. Du kan altid ringe eller skrive direkte til din personlige rådgiver.