PARKERINGSSELSKAB I KØBENHAVN

Få gratis opsyn med jeres parkeringsplads

Vi tilbyder gratis og fleksible parkeringsløsninger til boligforeninger og virksomheder i Hovedstaden. Vi bestræber os på at være landets foretrukne parkeringsselskab.

For boligforeninger

Vi hjælper boligforeninger, som oplever uvedkommende eller hensynsløs parkering.

For virksomheder

Fleksible aftaler om bemandet og ubemandet parkeringskontrol til erhverv.

Private fællesveje

Lad os håndtere parkeringskontrol på jeres private fællesvej.

Parkeringskældre/huse

Vi tilbyder fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR (Kamera)

Opsætning af automatisk nummerplade genkendelse til erhverv.

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder parkeringskontrol i København til boligselskaber og alle former for erhverv. Det er oplagt for dig, der ønsker at tilbyde dine gæster gode parkeringsmuligheder i beboelsesområder, hoteller, kontordomiciler, centre, butikker, tankstationer, uddannelsessteder, parkeringskældre og -huse.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Vi vil være hele Danmarks foretrukne parkeringsselskab

Derfor har vi skabt Danmarks absolut bedste produkt til erhverv, boligforeninger og grundejerforeninger. Vores kundeservice er tilgængelig, vi samarbejder i øjenhøjde, der er ingen administration for kunden – og så er det hele er gratis.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem – og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Parkeringsselskabet i København

Hvem er COPARK?

COPARK er et effektivt og gennemsigtigt parkeringsselskab i København. Med vores parkeringsservice kan du tilbyde dine besøgende, kunder, ansatte og gæster nem adgang til din parkeringsplads uden at skulle bekymre sig om optagede pladser, hærværk eller andre aktiviteter, der bryder med reglementet.

Vi sørger for at håndhæve parkeringskontrollen, så der altid er ledige parkeringspladser til de retmæssige brugere af parkeringspladsen. Uanset, om du administrerer et boligselskab, hotel, butikscenter, kontordomicil, butik, tankstation, uddannelsessted, parkeringskælder eller et andet erhverv, kan du gøre brug af vores service.

København og omegns mest personlige og pålidelige parkeringsselskab

Hos COPARK er det gratis at oprette en parkeringsaftale, uanset hvad dit behov er. Vi står for alle omkostninger til skiltning, etablering og drift af parkeringskontrollen.

Det eneste, du skal foretage dig, er at kontakte os med henblik på en indledende samtale omkring dine muligheder, hvorefter en af vores parkeringsrådgivere hjælper dig med at sammensætte en løsning, der matcher dit behov.

De eneste omkostninger, der er for dig, er, hvis du ønsker at oprette en ANPR-løsning, der er betegnelsen for automatisk registrering af nummerplader. Det er en smart løsning, hvis du har et P-hus, en parkeringskælder, et butikscenter eller lignende, hvor der kommer mange forskellige besøgende.

Samtidig er der ingen lange bindinger, når du vælger os som parkeringsselskab i København. Du kan derfor altid opsige dit samarbejde med os med kort varsel, hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af vores service.

Et foretrukkent valg

Kom i trygge hænder

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os at en parkeringsløsning er til glæde og gavn for jeres kunder, gæster, beboere og personale.

Til forskel fra de større selskaber på markedet, kan vi tilbyde et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast konsulent, som har indgående kendskab til netop jeres parkeringsaftale med COPARK.

Jeres faste konsulent er tilgængelig på både telefon og e-mail og byder gerne på kaffe efter forudgående aftale.

Er vi et godt match?

Vi er ikke et perfekt match for alle. Vi tager vores service og samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. COPARK er ikke for dig, der ser samarbejdet som en forretning. COPARK er for dig der vægter service højeste, og som skal bruge Danmarks bedste og nemmeste produkt.

Et perfekt match til personlig træning

Et perfekt match

  • 5I oplever uønsket eller uhensigtsmæssig parkering
  • 5I ønsker at tilbyde de retmæssige brugere af P-pladsen de bedste og mest brugervenlige digitale løsninger
  • 5I ser en fordel i, at vi tager os af al administration og kundeservice, så I kan koncentrere jer om andre ting

Derfor bør du vælge os som parkeringsselskab i København

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal finde det helt rigtige parkeringsselskab i København. Først og fremmest undgår du, at dit parkeringsplads kan benyttes af personer, der ikke har et ærinde. Det er dog ikke den eneste fordel, da COPARK adskiller sig fra andre parkeringsselskaber på mange parametre.

Vi benytter udelukkende uddannede parkeringsvagter

Vores parkeringsvagter er uniformerede og har alle den rigtige uddannelse. Samtidig får de en fast månedsløn, som stemmer overens med det, der gør sig gældende inden for overenskomsten i branchen.

Det betyder, at vagterne ikke har interesse i at pålægge uberettigede gebyrer, da der intet økonomisk incitament er herfor. Samtidig har alle vores parkeringsvagter en vagtuddannelse, som gør dem i stand til effektivt at sikre, at reglerne på området overholdes i overensstemmelse med vores aftale.

Du har indflydelse på de gældende regler

Du har frihed til selv at vælge, hvilke regler der gør sig gældende på parkeringsarealet – det samme gælder naturligvis, hvilke regler der ikke gælder på området. med COPARK får du et fleksibelt parkeringsselskab i København, som går langt for at indfri dine ønsker.

Når vi har vedtaget de regler, der skal gælde for netop dit parkeringsareal, sikrer vi, at vores parkeringsvagter håndhæver reglerne.

Bemanding 24 timer i døgnet

Vi tilbyder bemanding af din parkeringsplads 24 timer i døgnet. Det betyder, at vi løbende kontroller parkeringsarealet på alle tider af døgnet – også i weekender og på helligdage, hvis du ønsker det.

Opstår der et akut behov for parkeringsvagt, har du mulighed for at tilkalde en, der kommer med det samme. Det gør du ved at ringe til vores vagtcentral, der ligeledes har bemanding i alle døgnets timer.

Vi tilbyder opmærkning af båse

Hos COPARK kan klare vi alt for dig. Vi tager os af afmærkning af parkeringsbåse, handicap-båse og nummerering af parkeringspladser, ligesom vi sørger for at sætte skilte op.

Mere tryghed på parkeringspladsen

Vi sikrer, at der ikke foretages parkering af personer, der ikke har noget at gøre på parkeringspladsen. Det forhindrer ikke alene, at de retmæssige brugere ikke kan finde en ledig plads, men skaber også lettere adgang for lægebiler, brandvæsen og ambulancer.

Nem og intuitiv administration

Vi varetager stort set alle aspekter af parkeringskontrollen, men du har mulighed for selv at logge ind i vores intuitive kontrolpanel. Herfra kan du nemt selv tilføje brugere ved at indtaste deres nummerplade. Efterfølgende får personen, du har givet adgang, mulighed for selv at logge ind og tilføje samt ændre i de oplysninger, der er i systemet.

Få tilknyttet en personlig rådgiver

Når du vælger os som parkeringsselskab i København, får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver. Din parkeringsrådgiver fungerer som din faste kontaktperson, der kan hjælpe dig med at sammensætte en løsning, der matcher lige netop dit behov.

Hvis der på et tidspunkt opstår behov for ændringer i din aftale, hjælper din parkeringsrådgiver med at få sat dem i værk, så du altid har den aftale, der passer til din virksomhed eller dit boligselskab. Du kan altid få fat på din parkeringsrådgiver ved at ringe eller skrive.

Hent vores App

Med COPARKS APP kan dine beboere, gæster, kunder og personale let og enkelt adminstrere P-tilladelser og gæsteparkeringer.

Din boligforening eller virksomhed kan også få glæde af en omkostningsfri aftale om parkeringskontrol.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android