PARKERINGSSELSKAB I KØBENHAVN

Få indført gratis parkeringskontrol i dag

Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i København og omegn. COPARK vil være københavnernes mest foretrukne valg af parkeringsselskab i København. 

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser.

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

 Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder parkeringskontrol til boligselskaber og alle former for erhverv i hele København eller omegn. I COPARK har vi udviklet digitale parkeringsløsninger, der gør hverdagen på din parkeringsplads mere overskuelig. Få en parkeringsløsning, som er tilpasset dine behov, der sikrer gode parkeringsmuligheder i beboelsesområder, hoteller, kontordomiciler, centre, butikker, tankstationer, uddannelsessteder, parkeringskældre og -huse.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video og bliv kogere paa COPARK parkeringsselskab
Faa fem stjernet service fra Michael, partner i COPARK

Vil være københavnernes foretrukne parkeringsselskab

For at blive Københavnernes foretrukne valg blandt parkeringsselskaberne, har vi skabt digitale og brugervenlige produkter til parkering, der altid er på forkant med den digitale udvikling. Vi tilbyder skræddersyet parkeringsløsninger til foreninger og virksomheder i København og omegn. Vi sørger altid for kompetent og professionel kundeservice og fjerner alle administrative byrder – også er det gratis.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Erfarent parkeringsselskab i København

Hvorfor COPARK?

Med COPARK får du et parkeringsselskab i København, der tilbyder skræddersyet parkeringsløsninger tilpasset det individuelle behov. Vores løsninger gør det muligt at sikre nem adgang til parkeringspladsen brugere og at skabe god infrastruktur inde på parkeringspladsen – også selvom p-pladsen befinder sig i indre København. 

I COPARK er vi altid på forkant med udviklingen for at gå nye og innovative veje, hvad angår parkering og tilhørende serviceydelser. Vi har siden 2018 varetaget parkeringskontrol for flere forskellige kunder, såsom virksomheder, boligforeninger, hoteller, selvejende institutioner i hele København og omegn.

Parkeringsløsninger, som gør hverdagen mere enkel

Ønsker du at tilbyde gode parkeringsforhold og sikre høj brugervenlighed for dine gæster og dig på parkeringspladsen, er parkeringsservice en oplagt mulighed for dig. Vi tilbyder gratis parkeringskontrol i København og omegn og tilpasser altid vores parkeringsløsninger, så det passer til dine ønsker. Du vælger blot den løsning, der passer til dig. Så sørger vi for resten. 

Med parkeringskontrol sørger du for at parkeringspladsen kun anvendes af de retmæssige brugere. Vores erfaring viser, at brugen af parkeringsvagter skaber synlig sikkerhed i form af overvågning af parkeringsarealet og kan være med til at nedsætte risikoen for hærværk og indbrud i biler i området. Det kan desuden nedsætte gentagende ulovlig parkering, hvis man bor i et område i København, hvor der er ofte rift om de ledige parkeringspladser. 

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol i hele København og omegn, og vi afholder omkostningerne i forbindelse med opstart, levering og opsætning af skilte, drift og administration samt vedligehold. Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste parkeringsløsning. Kontakt os for et uforpligtende møde allerede i dag. Det simpelt og gratis.  

Hvis du ejer et parkeringshus, en parkeringskælder eller et butikscenter, kan du få indført automatisk nummerpladeregistrering (ANPR), der kan bruges til at registrere tilstedeværelsen af køretøjer et bestemt sted. Ønsker du rådgivning omkring pris og mulighederne for ANPR, er du velkommen til at kontakte os her.

Ensartet kundeservice i øjenhøjde

Tilgængelig alle dage

Formålet med vores parkeringsløsninger er at skabe værdi for dig og din parkeringsplads. Brugen af dit parkeringsplads skal være til glæde og gavn for jeres kunder, gæster, beboere og ansatte. 

Et tæt samarbejde betyder for os at lytte og møde kunderne i øjenhøjde. Vi bestræber os altid på at give alle kunder en unik kundeoplevelse hver gang og vores tilgang er ærlig, professionel og i øjenhøjde. Vi yder altid en ensartet kundeservice til alle vores kunder, uanset hvor du befinder dig i landet. 

Du kan få hjælp fra kundeservice alle ugens dage. Du har mulighed for at ringe til os eller sende os en mail.

Det helt rigtige match

Der er stribevis af gevinster i et godt samarbejde med det rigtige parkeringsselskab. Vi tager alle vores parkeringsaftaler meget seriøst, og vi forventer det samme af dig. Du skal vælge COPARK, hvis du vægter kompetent kundeservice, kvalitet og ordentlighed rigtigt højt, og hvis du samtidig gerne vil tilbyde brugervenlige produkter til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I gerne vil have hjælp til at løse problemer med uønsket parkering
  • 5Hvis I gerne vil have parkeringsopsyn med uddannede parkeringsvagter
  • 5Hvis i gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne selv vil fastsætte undtagelser for parkeringskontrol

Derfor bør du vælge os som parkeringsselskab i København

Der er mange fordele ved at vælge os, når du skal finde det helt rigtige parkeringsselskab i København. Først og fremmest undgår du, at dit parkeringsplads kan benyttes af personer, der ikke har et ærinde. Det er dog ikke den eneste fordel, da COPARK adskiller sig fra andre parkeringsselskaber på mange parametre.

Vi benytter udelukkende uddannede parkeringsvagter

Vores parkeringsvagter er uniformerede og har alle den rigtige uddannelse. Samtidig får de en fast månedsløn, som stemmer overens med det, der gør sig gældende inden for overenskomsten i branchen.

Det betyder, at vagterne ikke har interesse i at pålægge uberettigede gebyrer, da der intet økonomisk incitament er herfor. Samtidig har alle vores parkeringsvagter en vagtuddannelse, som gør dem i stand til effektivt at sikre, at reglerne på området overholdes i overensstemmelse med vores aftale.

Du har indflydelse på de gældende regler

Du har frihed til selv at vælge, hvilke regler der gør sig gældende på parkeringsarealet – det samme gælder naturligvis, hvilke regler der ikke gælder på området. med COPARK får du et fleksibelt parkeringsselskab i København, som går langt for at indfri dine ønsker.

Når vi har vedtaget de regler, der skal gælde for netop dit parkeringsareal, sikrer vi, at vores parkeringsvagter håndhæver reglerne.

Bemanding 24 timer i døgnet

Vi tilbyder bemanding af din parkeringsplads 24 timer i døgnet. Det betyder, at vi løbende kontroller parkeringsarealet på alle tider af døgnet – også i weekender og på helligdage, hvis du ønsker det.

Opstår der et akut behov for parkeringsvagt, har du mulighed for at tilkalde en, der kommer med det samme. Det gør du ved at ringe til vores vagtcentral, der ligeledes har bemanding i alle døgnets timer.

Vi tilbyder opmærkning af båse

Hos COPARK kan klare vi alt for dig. Vi tager os af afmærkning af parkeringsbåse, handicap-båse og nummerering af parkeringspladser, ligesom vi sørger for at sætte skilte op.

Mere tryghed på parkeringspladsen

Vi sikrer, at der ikke foretages parkering af personer, der ikke har noget at gøre på parkeringspladsen. Det forhindrer ikke alene, at de retmæssige brugere ikke kan finde en ledig plads, men skaber også lettere adgang for lægebiler, brandvæsen og ambulancer.

Nem og intuitiv administration

Vi varetager stort set alle aspekter af parkeringskontrollen, men du har mulighed for selv at logge ind i vores intuitive kontrolpanel. Herfra kan du nemt selv tilføje brugere ved at indtaste deres nummerplade. Efterfølgende får personen, du har givet adgang, mulighed for selv at logge ind og tilføje samt ændre i de oplysninger, der er i systemet.

Få tilknyttet en personlig rådgiver

Når du vælger os som parkeringsselskab i København, får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver. Din parkeringsrådgiver fungerer som din faste kontaktperson, der kan hjælpe dig med at sammensætte en løsning, der matcher lige netop dit behov.

Hvis der på et tidspunkt opstår behov for ændringer i din aftale, hjælper din parkeringsrådgiver med at få sat dem i værk, så du altid har den aftale, der passer til din virksomhed eller dit boligselskab. Du kan altid få fat på din parkeringsrådgiver ved at ringe eller skrive.

Hent vores app

Jeres beboere, gæster, kunder og ansatte kan nemt administrere parkeringstilladelser og gæsteparkeringer med COPARKs app.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon