Parkeringskontrol Roskilde

Bliv fri for uønsket parkering 

Vi tilbyder parkeringskontrol til både foreninger, erhvervsdrivende og private fællesveje i Roskilde og omegn. Vores parkeringsservice er gratis, og vi skræddersyer alle løsninger efter jeres specifikke behov.

Parkeringsservice med parkeringskontrol til boligforeninger i Roskilde og omegn

For boligforeninger

Få brugt med parkeringsproblemerne i din boligforening med parkeringskontrol

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Skræddersyet parkeringskontrol til alle virksomheder i Roskilde og omegn

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje i Roskilde, der oplever parkeringsproblemer

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Skræddersyet parkeringskontrol til parkeringskældre og -huse

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Kameraløsning (ANPR)

Få automatisk parkeringskontrol med nummerpladegenkendelse 

Parkeringskontrol i Roskilde 

COPARK tilbyder parkeringskontrol til erhvervsdrivende og foreninger, både store og små, der befinder sig i Roskilde og omegn. Vi sørger for, at vores parkeringsservice bliver skræddersyet efter dine specifikke ønsker og behov. Når du vælger os som din næste samarbejdspartner, er du altid sikret professionel rådgivning gennem hele processen. vores erfarne parkeringsrådgiver sørger for kyndig vejledning om parkeringsløsninger.

Vi varetager parkeringskontrol for mange forskellige samarbejdspartnere, såsom beboelsesområder, tankstationer, butikker og kontordomiciler i Roskilde og omegn. Vi ved nemlig, at alle har specifikke behov og ønsker, og derfor tilbyder vi specialiserede parkeringsløsninger til at understøtte dette.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video af COPARK
Michael, partner hos COPARK

Vi vil være det foretrukne valg til parkeringskontrol

For at realisere målet om at blive det mest foretrukne valg af samarbejdspartner til parkeringskontrol i Roskilde, tilbyder vi et af branchens mest enkle parkeringskontrol til erhvervsdrivende og private. Vi sørger for altid for kompetent og fleksibel kundeservice, og vi samarbejder tæt med vores samarbejdspartnere for at sikre de bedste parkeringsløsninger til deres ansatte, beboere og gæster. Desuden overtager vi al administration af parkering, så I kan bruge tiden på andre driftsopgaver.

– Michael, Partner i COPARK

Kundeudtalelser

Hør, hvad vores kunder siger!

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Fleksibel og problemfri parkeringskontrol

Driftsikker løsning

Vælger du os til at varetage din parkeringskontrol, kan du være sikker på at få et professionelt og kompetent parkeringsselskab, som ved hvad der skal til for at levere den bedste parkeringsløsning til boligforeninger og virksomheder.

Med COPARK får du ikke kun driftssikker parkeringsservice med fleksibel parkeringskontrol, men også vores engagement i at levere kompetent kundeservice. Vi bestræber os altid på, at tilbyde professionelle parkeringsløsninger med høj brugervenlighed, så du kan være tryg ved, at dine parkeringspladser er i gode hænder, selvom de befinder sig i Roskilde eller i Trekroner, hvor flere foreninger og små erhvervsdrivende oplever problemer med uønsket og egoistisk parkering.

Vores mål er at skabe kompetent og gnidningsfri parkeringsoplevelse uden problemer for både dine ansatte, beboere og gæster.

 

Effektiv parkeringskontrol og skræddersyede løsninger

Effektiv parkeringskontrol er fatalt i de travle bydele i storbyprovinsen Roskilde og i byens forstæder som Trekroner og Veddelev. Blandt andet oplever Trekroner konstant vokseværk, da antallet af indbyggere og universitetsstuderende vokser samtidig med, at man oplever et stigende antal af byggeprojekter. Ingen effektiv parkeringskontrol gør, at en stor andel af parkanterne bliver utilfredse med parkeringsforholdene på de private parkeringspladser, da de ofte ikke kan finde ledige p-pladser, og de manglende pladser gør det sværere for dem at hyre f.eks. en håndværker eller få gæster på besøg.

Manglende effektiv parkeringskontrol og kaotiske parkeringsforhold kan ofte føre til konflikter, uoverensstemmelser og længerevarende diskussioner blandt beboere og ansatte. Dette kan også have en negativ indvirkning på tiltrækningen af potentielle købere og lejere, hvilket gør det vanskeligere at sælge eller udleje ejendommene. Desuden kan det påvirke virksomheders daglige drift og evne til at levere en god serviceoplevelse til deres kunder.

Ved at samarbejde med COPARK kan du drage fordel af vores mange års erfaring med levering af parkeringsservice. Vi skræddersyer altid vores parkeringsløsninger efter dine specifikke behov. Vores mål er at skabe parkeringsforhold og reducere de udfordringer, som som parkanterne står over for. Ved at vælge os, kan du trygt regne med, at din virksomhed eller forening modtager professionel håndtering af parkering, der gør det nemmere for jer at fokusere på andre opgaver, da vi overtager alt administration og support. Vi yder altid support 365 dage om året til beboere, ansatte og gæster, hvis de har brug for hjælp.

Opdag de mange fordele ved COPARK

Samlet oversigt over fordele

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringsservice

Få gratis parkeringsservice med fleksibel parkeringskontrol til din forretning, forening eller private fællesvej i Roskilde.
En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

I får en fleksibel aftale uden lang binding med kort opsigelsesvarsel. I fastsætter selv de gældende parkeringsbestemmelser og undtagelser. 

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

I slipper for administration af parkering og håndtering af parkerings- og gæstetilladelser, så I kan bruge tiden på andre driftsopgaver.

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Vejledning og information

Vi sørger altid for løbende information og vejledning til både beboere og ansatte, så I kan nyde en nem og enkel proces med vores parkeringsservice
COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Tilgængelig kundeservice

Vi sørger for kompetent kundeservice, der altid er tilgængeligt, når jeres beboere, ansatte og gæster har brug for hjælp.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig app

Med COPARK-appen bliver det hurtigt og enkelt for jeres beboere og ansatte at oprette og administrere parkeringstilladelser.

Egenproduktion af p-skilte

Hurtig levering

Hos COPARK designer og producerer vi færdselstavler og parkeringsskilte i robust og slidstærk kvalitet, der tåler det danske vejr år efter år.

Ved at have egen produktion, kan vi sikre hurtig levering uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derudover kan vi være mere agile, hvis I har brug for et nyt p-skilt til jeres parkeringsområde, da vi ikke er afhængige af en ekstern leverandør.

Som ekstra service kan vi desuden producere skilte til facaden, legepladsen, butikken eller til andre formål. Kontakt vores parkeringsrådgiver, hvis I ønsker nye skilte.

Seriøse samarbejdsaftaler

Du opnår mange fordele ved parkeringskontrol, uanset om dit parkeringsområde er placeret i indre Roskilde eller i en udkantsdel som Trekroner. Vi er et dedikeret parkeringsselskab, der værdsætter seriøse samarbejdsaftaler, og forventer det samme af vores samarbejdspartnere. Vælg os, hvis du ønsker at levere supergod service til dine parkanter og nyde godt af en brugervenlig digital parkeringsløsning. Vi er her for at gøre processen problemfri for dig.

Et perfekt match til personlig træning

Vælg COPARK:

  • 5Hvis du gerne vil forhindre egoistisk og uønsket parkering
  • 5Hvis du gerne vil benytte brugervenlige og digitale parkeringsløsninger
  • 5Hvis du gerne vil bruge tiden på andre opgaver ved at udfase al parkeringsadministration til os
  • 5Hvis du gerne vil tjene penge på betalingsparkering

Hvorfor vælge COPARK til parkeringskontrol i Roskilde

Der er en række fordele ved at vælge COPARK som din næste samarbejdspartner til parkeringskontrol i Roskilde. Med os sikrer du, at dit parkeringsområde kun bliver brugt af de personer, området er tiltænkt til, da vi kommer uønsket egoistisk parkering til livs, som optager parkeringspladser. Derudover er der også andre fordele, som du får gavn af ved at vælge os. Disse fordele er:

Fokus på sikkerhed og tryghed

Det er vigtigt for os at skabe tryghed for de personer, der anvender parkeringspladsen. Vores parkeringsvagter er uddannede og altid iført uniform, så de er rustet til at tage sig af eventuelle uoverensstemmelser, der kan opstå i forbindelse med parkering.

Ved at vælge os, kan i være sikre på, at vi vil hjælpe jer med at tage kampen op imod personer, der opholder sig parkeringspladsen, samt udviser en adfærd, der er utryg for dine beboere og ansatte.

Stor indflydelse på parkeringskontrollen

Når du vælger COPARK til at varetage parkeringskontrol, har du kæmpe indflydelse på aftalens vilkår. Vi er en fleksibel samarbejdspartner, der skræddersyer individuelle aftaler efter dit behov, hvor du selv fastsætter restriktioner for parkeringen, som parkanterne skal overholde, hvis de gerne vil slippe for en kontrolafgift.

Vi sørger selvfølgelig for kyndig vejledning undervejs for at sikre, at de ønskede restriktioner for parkeringen overholder relevant lovgivning for privat parkering, ligesom reglerne skal være fair for parkanterne, før de kan indføres.

Egen produktion af skilte

Vi står selv for produktionen af skilte til parkeringsområdet. Vi kan derfor hurtigt producere og installere skiltet på dit parkeringsområde. Vi kan også producere andre former for skilte, hvis du ønsker det. Kontakt vores parkeringsrådgiver for mere information.

Bemandet parkeringsplads

Som altid kan vores parkeringsvagter være til rådighed i alle døgnets timer, hvis du har brug for det. Du kan derfor være sikker på, at dine fastsatte restriktioner for parkeringen på dit parkeringsområde bliver håndhævet. Som ekstra service, kan du altid tilkalde en parkeringsvagt ved at ringe til vores vagtcentral, hvis du får akut brug for en parkeringsvagt. Vores vagtcentral kan kontaktes i alle døgnets timer.

Vi tager os af opmærkning

Når du vælger COPARK til parkeringskontrol i Roskilde, får du hjælp til opmærkning af parkeringsbåse, handicapbåse, nummerering af parkeringsbåse samt opstribning af parkeringspladser. Vi sørger desuden for at alle lovkrav og regler bliver overholdt i forbindelse med udførelsen.

Højere sikkerhed

Ved at indføre parkeringskontrol på din parkeringsplads i Roskilde og omegn, kan vi reducere antallet af egoistiske og ulovlige parkeringer på dit parkeringsområde. Ikke alene mindsker det irritationerne for de retmæssige brugere af parkeringspladsen, så øger det trygheden og skaber nemmere adgang for nød- og beredskabstjenester som lægebiler, ambulancer og brandvæsen til din ejendom.

Parkeringskontrol i Roskilde med simpel administration

Når du vælger COPARK som din samarbejdspartner til parkeringskontrol i Roskilde, får du en simpel og fleksibel parkeringsløsning, hvor vi håndterer stort set alle aspekter af parkeringskontrollen. Med os vil du have muligheden for selv at administrere adgangen til dit parkeringsareal via vores simple og brugervenlige kontrolpanel.

Via kontrolpanelet kan du nemt tildele parkeringspladser til de berettigede brugere af dit parkeringsområde og herefter har disse selv mulighed for at foretage ændringer i deres nummerplade oplysninger og tilføje flere køretøjer, medmindre du ønsker, at de ikke kan tilføje flere køretøjer. Du kan tilgå kontrolpanelet enten via en app på en mobil enhed eller via en webbrowser.

Derudover tilbyder vi en smart løsning til receptioner, hvor gæsterne kan nemt registrere sig digitalt på en tablet. Ved blot at indtaste deres nummerplade, får gæsterne en bekræftelse via e-mail eller SMS. Det er en oplagt løsning til dig, hvis du råder over et større parkeringsområde.

Din parkeringskontrol i Roskilde og omegn

Uanset hvor i Roskilde dit parkeringsareal befinder sig, kan du drage fordel af vores parkeringsservice med parkeringskontrol. I dag samarbejder vi med både store og små kunder i Roskilde, der søger et alternativ til de førende parkeringsselskaber på markedet.

Med COPARK får du en pålidelig, kompetent og fleksibel samarbejdspartner, der gerne vil tilbyde de bedste forhold for brugerne af dit parkeringsområde. Som pladsejer har du altid stor indflydelse på alle områder af samarbejdet. Det er dig, der bestemmer, hvilke parkeringsregler der skal gøre sig gældende, ligesom du bestemmer, hvem der har adgang til parkeringspladsen.

Du får egen parkeringsrådgiver til rådighed

Når du indgår en aftale med COPARK, får du tildelt din egen parkeringsrådgiver. Parkeringsrådgiveren bliver din faste kontaktperson, som lytter til dine ønsker og hjælper med at skræddersy en parkeringsløsning, der passer til dit behov. Hvis du senere ønsker at foretage ændringer i aftalen, kan du kontakte din personlige parkeringsrådgiver via telefon eller mail.

Download vores app

Jeres beboere og ansatte kan administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser nemt og hurtigt fra mobilen

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon