Parkeringskontrol til parkeringshuse og -kældre

Parkeringsservice for parkeringshuse og -kældre

  • NFremtidssikret løsning til parkeringshuse - og kældre
  • NFleksibel udlejning af parkeringspladser
  • NProfessionel og kompetent kundeservice

Parkeringskontrol i parkeringshus og -kælder

Selvom parkeringshuset eller – kælderen har betalingsautomater, forekommer der stadigvæk uautoriseret parkering, idet bilisterne prøver at undgå p-billetten. Ikke alene optager det værdifulde pladser, der kunne anvendes af andre bilister, men de skaber en række forskellige udfordringer. 

Med løbende parkeringskontrol kommer I uvedkommende parkering til livs, og samtidig kan det være med til at øge sikkerheden i parkeringshuset- eller kælderen. 

Hos COPARK går vi enormt meget op i kvalitet, og vi bruger derfor uddannede parkeringsvagter til at udøve p-kontrol. Alt parkeringskontrol bliver tilpasset jeres behov.

Kameraløsning til jeres parkeringsområde

Skal I have indført betalingsparkering i jeres parkeringshus eller parkeringskælder, har I flere muligheder. Kameraløsning til parkering er en fleksibel, effektiv og populær løsning blandt mange parkeringshuse eller parkeringskældre.

Ønsker I at scanne automatisk de køretøjer, der besøger jeres parkeringsområde, uden at det optager for mange ressourcer, kan automatisk parkeringskontrol være en god løsning. 

Læs mere om ANPR-løsningen her

Vores betalingsparkeringssystem er let at bruge og hjælper dig med at generere indtægter fra din parkeringsplads. Bilisterne kan betale for deres parkering med mønter, sedler eller kreditkort, og systemet udsteder automatisk billetter.

Et alternativt til automatisk parkeringskontrol er traditionelle parkeringsanlæg, hvor parkanten får en fysisk parkeringsbillet eller en automat, hvor parkanten selv indtaster sit køretøjs registreringsnummer. 

Udlejning af p-pladser

Har I en eller flere ledige parkeringspladser i parkeringshuset eller -kælderen, der står ledige – enten hele døgnet eller i bestemte tidsperioder, kan COPARK hjælpe jer med at udleje dem. I kan udleje dem året rundt eller i bestemte perioder – det op til jer.

Det er jer, der fastsætter reglerne for udlejning af p-pladser, mens vi sørger for parkeringskontrol, så alle regler overholdes. Tjen penge på ledige parkeringspladser.

Udlejning af p-pladser er en god løsning for private, virksomheder og centrer, der har brug for at sikre parkeringspladser

Hvis du ønsker at udleje din parkeringsplads på lang sigt, tilbyder vi faste lejeaftaler. Det er en god løsning for virksomheder, der har brug for at garantere parkeringspladser til deres medarbejdere eller kunder.

Tag kontakt i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en en mere sikker og effektiv parkeringsplads.

Kontakt COPARK for en uforpligtende dialog

Vil du vide mere?

Kontakt gerne COPARK for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan skabe værdi for dit parkeringsareal.

6 fordele ved at vælge os

Fordele ved COPARK

Skræddersyet parkeringskontrol

Vi tilbyder skræddersyet parkeringskontrol til parkeringskældre- og huse. I vælger selv, om det skal være bemandet eller ubemandet parkeringskontrol.

Fleksibel aftale

Vi tilbyder fleksible aftaler uden lang binding med kort opsigelsesvarsel. Fleksibilitet i forhold til valg af ydelser og parkeringsservice. 

Spar tid på administration

Vi overtager al administration omkring parkering og drift af parkeringsanlæg. I får frigjort tid til at fokusere på andre opgaver.

Professionel kundeservice

Vi sørger for professionel og kompetent kundeservice 365 dage om året. Det giver jer tryghed for, at der altid er hjælp at hente, når jeres parkanter har brug for det.

Fleksibel udlejning af p-pladser

Lad andre få glæde af jeres tomme parkeringspladser og tjen penge på fleksibel udlejning af p-pladser. Vi hjælper jer med at udleje jeres pladser.

Enkel og smart app

Opret og håndtér p-tilladelser med få klik via COPARK-appen. Vi har udviklet en enkel, smart og brugervenlig app til parkering.