Parkeringskontrol til parkeringshuse og -kældre

Parkeringsservice for parkeringshuse og -kældre

  • NFremtidssikret løsning til parkeringshuse - og kældre
  • NFleksibel udlejning af parkeringspladser
  • NProfessionel og kompetent kundeservice

Parkeringskontrol i parkeringshus og -kælder

Selvom der er betalingsautomater til rådighed i parkeringshuset eller parkeringskælderen, forekommer der stadigvæk uautoriseret parkering, da nogle bilister forsøger at undgå at betale for en parkeringsbillet.

Men ofte er det ikke kun uautoriseret parkering, som skaber problemer på parkeringsområdet, men i flere tilfælde er det egoistiske bilister, der bevidst vælger at ignorere parkeringsreglerne på grund af manglende respekt for deres medmennesker, og fordi der ingen løbende parkeringskontrol er. Disse former for parkeringer optager ikke blot værdifulde parkeringspladser, som man kunne have tjent penge på ved at udleje dem eller gennem betalingsparkering, men det skaber også en række udfordringer.

Ved at indføre løbende parkeringskontrol kan I komme uautoriseret parkering til livs og reducere antallet af egoistiske parkeringer i parkeringshuset eller -kælderen. Derudover kan parkeringskontrol bidrage til at øge sikkerheden i parkeringshuset og parkeringskælderen, fordi det kan mindske risikoen for ubudne gæster, hærværk og indbrud. Det skaber en tryggere og mere sikker oplevelse for brugerne af parkeringsområdet.

Når I vælger COPARK, indgår I et samarbejde med et parkeringsselskab, der går enormt meget op i kvalitet, og der altid bruger uddannede parkeringsvagter til at udøve parkeringskontrol. Med COPARK bliver alt parkeringskontrol tilpasses samarbejdspartnerens specifikke behov. Ved at anvende faglærte p-vagter, får I altid professionel, objektiv og fair p-kontrol.

Kameraløsning til jeres parkeringsområde

Hvis I overvejer at indføre betalingsparkering i jeres parkeringshus eller p-kælder, er der forskellige parkeringsløsninger at vælge imellem. En populær og effektiv parkeringsløsning blandt mange parkeringshuse og p-kældre er kameraløsning til parkering. Denne digitale løsning er yderst fleksibel, og giver mulighed for automatisk registrering af køretøjer på jeres parkeringsområde, uden at det kræver for mange ressourcer.

Derudover får I automatisk parkeringskontrol, der scanner køretøjer automatisk ved indkørslen til parkeringsområdet. Dette automatiserede system til parkering kan bidrage til en mere effektiv og problemfri parkeringsoplevelse.

Ved at automatisere parkeringskontrollen kan I få gavn af en masse fordele, bl.a. kan det erstatte manuel parkeringskontrol og effektivisere selve kontrollen samt spare tid og ressourcer. Desuden er fremgangsmåden pålidelig og præcis, også er det en veloplagt mulighed, hvis man ønsker at afdække flere parkeringspladser på samme tid, uden at det optager mange ressourcer. Som altid kan det være en god at kontakte vores parkeringsrådgiver, hvis man ønsker at indføre automatiseret parkeringskontrol i jeres p-kælder eller parkeringshus.

Læs mere om ANPR-løsningen her

Vores betalingsparkeringssystem er let at bruge og hjælper dig med at generere indtægter fra din parkeringsplads. Bilisterne kan betale for deres parkering med mønter, sedler eller kreditkort, og systemet udsteder automatisk billetter.

Et alternativt til automatisk parkeringskontrol er traditionelle parkeringsanlæg, hvor parkanten får en fysisk parkeringsbillet eller en automat, hvor parkanten selv indtaster sit køretøjs registreringsnummer. 

 

Kontakt COPARK for en uforpligtende dialog

Vil du vide mere?

Kontakt gerne COPARK for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan skabe værdi for dit parkeringsareal.

Tjen penge paa tomme parkeringspladser i parkeringshuse og p-kaeldre

Udlejning af p-pladser

Hvis I har ledige parkeringspladser, enten hele døgnet eller specifikke tidsperioder, i jeres parkeringshus eller -kælder, kan COPARK hjælpe jer med at udleje dem. Med COPARK har I mulighed for at udleje pladserne året rundt eller i bestemte perioder – valget er jeres.

I fastsætter selv regler og undtagelser for udlejning af parkeringspladserne, mens vi sørger for at udføre parkeringskontrol for at sikre overholdelse af reglerne. Dette giver jer mulighed for at tjene penge på ledige parkeringspladser.

Udlejning af parkeringspladser er en oplagt løsning for både erhverv, centre og private med et kæmpe parkeringsområde, der ønsker at tjene penge på tomme pladser. Dette særligt fordelagtigt for virksomheder, der har behov for at sikre ledige parkeringspladser til deres medarbejdere og kunder. Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vores parkeringsrådgiver kan hjælpe jer med at finde den rette udlejningsløsning.

6 fordele ved at vælge os

Fordele ved COPARK

Skraeddersyet parkeringskontrol parkeringskaeldre og -huse

Skræddersyet parkeringskontrol

Vi tilbyder skræddersyet parkeringskontrol til parkeringskældre og -huse. I vælger selv, om det skal være bemandet eller ubemandet parkeringskontrol.

Faa en fleksibel aftale om parkering til dit p-hus og p-kaelder

Fleksibel aftale

Vi tilbyder fleksible aftaler uden lang binding med kort opsigelsesvarsel. Fleksibilitet i forhold til valg af ydelser og parkeringsservice. 

Udfas alt administration til COPARK parkeringsselskab

Spar tid på administration

Vi overtager al administration omkring parkering og drift af parkeringsanlæg. I får frigjort tid til at fokusere på andre opgaver.

Faa professionel og kompetent kundeservice

Professionel kundeservice

Vi sørger for professionel og kompetent kundeservice 365 dage om året. Det giver jer tryghed for, at der altid er hjælp at hente, når jeres parkanter har brug for det.

Tjen penge på tomme p-pladser i dit parkeringshus eller -kaelder

Fleksibel udlejning af p-pladser

Lad andre få glæde af jeres tomme parkeringspladser og tjen penge på fleksibel udlejning af p-pladser. Vi hjælper jer med at udleje jeres pladser.

Enkel og super smart app til parkering

Enkel og smart app

Opret og håndtér p-tilladelser med få klik via COPARK-appen. Vi har udviklet en enkel, smart og brugervenlig app til parkering.