PARKERINGSKONTROL Odense

Få kontrol og service af jeres parkeringspladser gratis

Gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i Odense.

For boligforeninger

Vi hjælper boligforeninger, som oplever uvedkommende eller hensynsløs parkering.

For virksomheder

Fleksible aftaler om bemandet og ubemandet parkeringskontrol til erhverv.

Private fællesveje

Lad os håndtere parkeringskontrol på jeres private fællesvej.

Parkeringskældre/huse

Vi tilbyder fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR (Kamera)

Opsætning af automatisk nummerplade genkendelse til erhverv.

Har du brug for parkeringskontrol i Odense eller på Fyn?

Hos COPARK tilbyder vi nem og effektiv parkeringskontrol i Odense, så du er sikret optimale forhold på dit parkeringsareal. Vores uddannede parkeringsvagter håndhæver de regler, du har fastlagt – og det bedste af det hele er, at vores service er gratis.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Vi vil være hele Danmarks foretrukne parkeringsselskab

Derfor har vi skabt Danmarks absolut bedste produkt til erhverv, boligforeninger og grundejerforeninger. Vores kundeservice er tilgængelig, vi samarbejder i øjenhøjde, der er ingen administration for kunden – og så er det hele er gratis.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem – og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Odenses parkeringskontrol

Hvem er vores kunder?

Hos COPARK har vi specialiseret os i parkeringskontrol for boligselskaber, butikker, kontordomiciler, hoteller, butikscentre, tankstationer, uddannelsessteder og alle andre steder, hvor der er behov for optimale parkeringsmuligheder.

Vi tager altid udgangspunkt i dit individuelle behov, når vi sammensætter din parkeringsløsning. Du bestemmer selv, hvilke regler der skal gøre sig gældende for netop din parkeringsplads, når du vælger os til parkeringskontrol i Odense.

Gratis parkeringskontrol i Odense

Det er gratis at bruge os til parkeringskontrol i Odense – og vi står endda for omkostningerne til etablering og drift. Du får hjælp til alt fra skiltning og afmærkning af båse til vedligeholdelse og overvågning af parkeringspladsen.

Du skal kun betale, hvis du har brug for en ANPR-løsning, der automatisk kan registrere nummerplader. Det er især relevant, hvis du ønsker parkeringskontrol i parkeringshuse og -kældre, i butikscentre og lignende.

Vi har desuden ingen binding på vores aftale, hvorfor du kvit og frit kan opsige, hvis du ikke længere har behov for parkeringskontrol i Odense. Du ringer blot til din personlige parkeringsrådgiver, som hjælper dig med at opsige aftalen.

Hvorfor vælge os?

Dine fordele

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder med private arealer i hele landet. Vi afholder alle udgifter til produktion samt kontrol.

Tryghed i aftalen

Bestem selv P-regler og undtagelser. Vores P-vagter er alle uddannede, uniformerede og modtager fast løn. Vi tilbyder aftaler uden binding med kort opsigelse.

Ingen administration

I behøver ikke afsætte tid til administration af parkerings- og gæstetilladelser. Beboere, gæster, kunder og personale har mulighed for selvbetjening.

Convenience

Vi gør det nemt og enkelt for Jer. Vores kundeservice varetager håndtering af P-tilladelser og sørger samtidig for al information og vejledning.

Tilgængelig kundeservice

Vores kundeservice er tilgængelige alle ugens dage. Vi vægter god, personlig og nærværende service alle højest og er aldrig længere væk en et kald.

Brugervenlig app

Vi har markedets bedste og mest brugervenlige app. Beboere, gæster, kunder og personale har mulighed for selv at administrere tildelte tilladelser via app'en.

Et foretrukkent valg

Kom i trygge hænder

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os at en parkeringsløsning er til glæde og gavn for jeres kunder, gæster, beboere og personale.

Til forskel fra de større selskaber på markedet, kan vi tilbyde et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast konsulent, som har indgående kendskab til netop jeres parkeringsaftale med COPARK.

Jeres faste konsulent er tilgængelig på både telefon og e-mail og byder gerne på kaffe efter forudgående aftale.

Er vi et godt match?

Vi er ikke et perfekt match for alle. Vi tager vores service og samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. COPARK er ikke for dig, der ser samarbejdet som en forretning. COPARK er for dig der vægter service højeste, og som skal bruge Danmarks bedste og nemmeste produkt.

Et perfekt match til personlig træning

Et perfekt match

  • 5I oplever uønsket eller uhensigtsmæssig parkering
  • 5I ønsker at tilbyde de retmæssige brugere af P-pladsen de bedste og mest brugervenlige digitale løsninger
  • 5I ser en fordel i, at vi tager os af al administration og kundeservice, så I kan koncentrere jer om andre ting

Derfor bør du vælge os til parkeringskontrol i Odense

Hos COPARK tilbyder vi en utroligt attraktiv parkeringskontrol – ikke bare, fordi det er gratis, men også fordi vores service er blandt de absolut bedste i landet. Vi benytter udelukkende uddannede parkeringsvagter, og vi tilbyder en fleksibel løsning, som matcher netop dit behov.

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, er du sikret, at dit parkeringsareal udelukkende benyttes af de personer, det er tiltænkt. Det er dog ikke den eneste fordel ved at vælge os til parkeringskontrol. Herunder kan du læse mere om, hvad der gør COPARK unik i forhold til konkurrenterne.

1) Fleksibel parkeringskontrol

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, får du en fleksibel aftale, som er skræddersyet til at imødekomme dit individuelle behov. Du har således stor indflydelse på, hvilke regler der skal håndhæves på netop din parkeringsplads.

Du sammensætter din aftale i samråd med din personlige parkeringsrådgiver, som hjælper dig gennem hele processen – lige fra den indledende samtale til løbende optimeringer og justeringer af aftalen. På den måde er du sikret en parkeringskontrol, der lever op til dit aktuelle behov.

2) Døgnbemanding

Vores parkeringsvagter er til rådighed 24 timer i døgnet, hvis du har behov for det. Vi sørger for løbende at overvåge parkeringspladsen, så du er sikker på, at det reglement, du har vedtaget, bliver håndhævet, uanset om det er morgen, middag, aften eller nat.

Opstår der en situation, der kræver akut handling, kan du altid kontakte vores vagtcentral, som sørger for at sende en vagt ud til området. Vi sidder klar til at tage imod opkald hele døgnet, så du altid kan tilkalde en parkeringsvagt.

3) Afmærkning og skiltning

Vi kan hjælpe dig med afmærkning og skiltning på dit parkeringsareal, så det er nemt at finde rundt. På den måde kan gæsterne nemt finde ledige parkeringsbåse og handicappladser, ligesom reglerne for parkeringspladsen ikke er til at tage fejl af.

4) Tryghed og sikkerhed

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, sørger vi for, at reglementet håndhæves. Det giver bedre parkeringsmuligheder, samtidig med at det øger trygheden for de personer, der bruger parkeringspladsen.

Vi anvender udelukkende uddannede og uniformerede parkeringsvagter. Alle vagter modtager en fast månedsløn, som matcher overenskomsten i branchen. Opstår der en situation, der kræver handling, er vagterne uddannede til at bringe ro og orden.

5) Du får tilknyttet en personlig parkeringsrådgiver

Hos COPARK er vi klar over, at vores kunder er vores vigtigste aktiv – og derfor går vi op i god kundeservice. Du får derfor tilknyttet din egen, personlige parkeringsrådgiver, som du altid kan tage kontakt til, når der opstår behov for det.

Din parkeringsrådgiver fungerer som din faste kontaktperson, som altid har overblik over din aftale. Opstår der behov for ændringer i reglementet, eller har du brug for hjælp til administration, ringer eller skriver du blot til din parkeringsrådgiver, som tager sig af det.

Hent vores App

Med COPARKS APP kan dine beboere, gæster, kunder og personale let og enkelt adminstrere P-tilladelser og gæsteparkeringer.

Din boligforening eller virksomhed kan også få glæde af en omkostningsfri aftale om parkeringskontrol.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android