Parkeringskontrol i Odense

Gratis og fleksibel p-kontrol af jeres parkeringspladser

COPARK tilbyder parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i Odense og omegn, der ønsker løbende opsyn med deres parkeringspladser.

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser.

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

 Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Har du brug for parkeringskontrol?

Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol til både boligforeninger, ejerforeninger og erhvervslivet i Odense og omegn. Ved at vælge COPARK som din næste samarbejdspartner til parkering, er du, dine ansatte og beboerne i foreningen altid sikret gode parkeringsforhold samt optimale og brugervenlige parkeringsløsninger, der opfylder deres specifikke behov. Vi sørger for uddannede parkeringsvagter, som håndterer parkeringskontrollen i overensstemmelse med de givne regler, du har fastlagt. Din virksomhed eller forening slipper desuden for besværet med administrativt arbejde i forbindelse med parkerings- og gæstetilladelser, fordi vi overtager alt, hvis det ønskes. I kan derfor bruge tid på andre administrative opgaver.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video. Bliv klogere paa COPARK
Michael k, partner hos COPARK

Vi vil tilbyde den bedste parkeringsservice til fynboerne

Det vil vi gøre ved at tilbyde skræddersyet parkeringsservice til virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger i Odense og på Fyn. Vores ekstremt fleksible parkeringskontrol er altid tilpasset efter specifikke behov og ønsker. Vi bestræber os altid på at samarbejde i øjenhøjde om at løse de forskellige udfordringer på din parkeringsplads, og vi overtager den daglige administration af parkering – og så er det helt gratis.

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Fleksibel parkeringskontrol i Odense og omegn

Hvorfor vælge COAPRK

Vi har i flere år hjulpet adskillige erhvervsdrivende og foreninger, både store og små, i Odense og på Fyn både med parkeringskontrol og den daglige administration af parkering. I dag varetager vi al drift af parkering for boligforeninger, butikker, kontordomiciler, hoteller, små butikscentre, tankstationer, små uddannelsessteder på Fyn.

Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke udfordringer, behov og ønsker, når vores rådgiver sammensætter din parkeringsløsning. Du bestemmer selv, hvilke regler der skal gøre sig gældende for netop din parkeringsplads under kyndig vejledning herom, når du vælger at indgå i et samarbejde med os.

Vores rådgiver har mange års erfaring med personlig og professionel rådgivning, og kan derfor hjælpe dig med kyndig vejledning omkring parkeringskontrol, og hvordan du på bedste vis udnytter din parkeringsplads.

Skræddersyet parkeringskontrol til alle

Virksomheder og foreninger beliggende i Odense og på Fyn får altid gratis parkeringsservice, uanset antallet af parkeringspladser, og vi står endda for alle omkostninger forbundet til den daglige drift. Du får hjælp til alt fra skiltning og afmærkning af båse til vedligeholdelse samt kontrol af parkeringspladsen.

Hvis du ønsker automatisk adgangskontrol i form af et ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse, skal der betales et gebyr. Det er især relevant, hvis du ønsker parkeringskontrol i parkeringshuse og -kældre, i butikscentre og lignende. Automatisk adgangskontrol en god idé for mange, men ikke for alle. Kontakt derfor vores rådgiver, hvis du ønsker at vide mere om denne løsning.

Alle vores parkeringsløsninger er agile, skræddersyet til din virksomhed eller forening og tilpasser sig nemt til fremtidige ændringer, hvis behovet ændrer sig. COPARK er med dig hele vejen.

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringskontrol

Alle boligforeninger, grundejerforeninger og erhvervsdrivende i Odense og på Fyn får altid gratis parkeringskontrol.
En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

I bestemmer selv regler for parkering. Alle aftaler er uden binding med kort opsigelsesvarsel. Vi sørger for uddannede parkeringsvagter, som altid er iført uniform og modtager fast løn.

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

I behøver ikke afsætte tid til administration af parkerings- og gæstetilladelser. Beboere, gæster, kunder og personale har mulighed for selvbetjening.

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Convenience

Vi sørger for al nødvendig information,  vejledning og hjælp til dine ansatte og beboere. Vi sørger også for alt det praktiske inden opstart af kontrol.

COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Tilgængelig kundeservice

Vi sørger for hurtig og effektiv kundeservice, der professionelt tager hånd om konkrete problemer med p-tilladelser og parkering.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig app

Jeres ansatte, beboere, gæster og kunder får adgang til en super brugervenlig app til håndtering og administration af parkeringstilladelser. 

Agil og sublim kundeservice

 Samarbejde i øjenhøjde

Det er vores fælles ønske, at hver eneste kunde i Odense og omegn skal have maksimal værdi af vores parkeringsløsninger. Vi tror på, at et tæt og ærligt samarbejde i øjenhøjde giver vores kunder de bedste muligheder for at modtage den bedste hjælp. 

Vi tilbyder telefon-og mail support, når I har brug for det. Dertil udarbejder vi løbende brugervenlige videoguides på dansk og engelsk. Vi står til rådighed alle ugens dage. 

Det helt rigtige match

Der er mange gevinster ved indførelse af parkeringskontrol, også selvom du er fra en forstadskommune til Odense med få pladser. Vi tager vores parkeringsaftale seriøst, og vi forventer det samme af dig. Vælg COPARK, hvis du vægter ordentlighed, kvalitet og supergod kundeservice rigtigt højt, og gerne vil benytte et brugervenligt produkt til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Vi er det rette match

  • 5Hvis du ønsker at komme uønsket parkering til livs
  • 5Hvis du ønsker at forbedre parkeringsforholdene for beboere, gæster og ansatte
  • 5Hvis du gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis du gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

Derfor bør du vælge os til parkeringskontrol i Odense

Hos COPARK tilbyder vi gratis, skræddersyet og fleksibel parkeringskontrol. Vi benytter udelukkende uddannede parkeringsvagter, og vi tilbyder en fleksibel parkeringsløsning, som du har sammensat efter dit behov.

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, er du sikret, at dit parkeringsareal udelukkende benyttes af de personer, det er tiltænkt. Det er dog ikke den eneste fordel ved at vælge os til parkeringskontrol. Forneden kan du læse mere om, hvad der gør COPARK unik i forhold til andre parkeringsselskaber i Odense og på Fyn. 

1) Fleksibel parkeringskontrol

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, får du en fleksibel aftale om parkeringskontrol, som er skræddersyet til at imødekomme dit individuelle behov. Du har således stor indflydelse på, hvilke p-regler og undtagelser, der skal håndhæves på netop din parkeringsplads.

Du sammensætter din aftale i samråd med din personlige parkeringsrådgiver, der ligeledes hjælper dig gennem hele processen – lige fra den indledende samtale til løbende optimeringer og justeringer af aftalen. På den måde er du sikret en parkeringskontrol, der lever op til dit aktuelle behov.

2) Døgnbemanding

Vores parkeringsvagter er til rådighed 24 timer i døgnet, hvis du har behov for det. Vi sørger for løbende at overvåge parkeringspladsen, så du er sikker på, at det reglement, du har vedtaget, bliver håndhævet, uanset om det er morgen, middag, aften eller nat.

Opstår der en situation, der kræver akut handling, kan du altid kontakte vores vagtcentral, som sørger for at sende en vagt ud til området. Vi sidder klar til at tage imod opkald hele døgnet, så du altid kan tilkalde en parkeringsvagt.

3) Afmærkning og skiltning

Vi kan hjælpe dig med afmærkning og skiltning på dit parkeringsareal, så det er nemt at finde rundt. På den måde kan gæsterne nemt finde ledige parkeringsbåse og handicappladser, ligesom reglerne for parkeringspladsen bliver synlige. 

4) Tryghed og sikkerhed

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, sørger vi for, at reglerne på parkeringsområdet efterleves. Det giver bedre parkeringsmuligheder og øger trygheden for de personer, der bruger parkeringspladsen.

Vi anvender udelukkende uddannede og uniformerede parkeringsvagter. Alle parkeringsvagter modtager en fast månedsløn, der matcher overenskomsten og lønniveuaet i branchen. Opstår der en situation, der kræver akut handling, er p-vagterne blevet uddannet i, hvordan de bedst kan håndtere konflikter, så det ikke ender ud i en konfliktoptrapning. 

5) Du får tilknyttet en personlig parkeringsrådgiver

Hos COPARK er vi klar over, at vores kunder er vores vigtigste aktiv – og derfor går vi op i god kundeservice. Du får derfor tilknyttet din egen, personlige parkeringsrådgiver, som du altid kan tage kontakt til, når der opstår behov for det.

Din parkeringsrådgiver fungerer som din faste kontaktperson, som altid har overblik over din aftale. Opstår der behov for ændringer i reglementet, eller har du brug for hjælp til administration, ringer eller skriver du blot til din parkeringsrådgiver, som tager sig af det.

Hent vores app

Jeres ansatte, beboere, kunder og gæster kan hurtigt administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser med få klik.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon