Parkeringskontrol i Odense

Få kontrol og service af jeres parkeringspladser gratis

Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i Århus.

Kontakt os nu

Har du brug for parkeringskontrol i Odense eller på Fyn?

Hos COPARK tilbyder vi nem og effektiv parkeringskontrol i Odense, så du er sikret optimale forhold på dit parkeringsareal. Vores uddannede parkeringsvagter håndhæver de regler, du har fastlagt – og det bedste af det hele er, at vores service er gratis.

Odenses parkeringskontrol

Hvem er vores kunder?

Hos COPARK har vi specialiseret os i parkeringskontrol for boligselskaber, butikker, kontordomiciler, hoteller, butikscentre, tankstationer, uddannelsessteder og alle andre steder, hvor der er behov for optimale parkeringsmuligheder.

Vi tager altid udgangspunkt i dit individuelle behov, når vi sammensætter din parkeringsløsning. Du bestemmer selv, hvilke regler der skal gøre sig gældende for netop din parkeringsplads, når du vælger os til parkeringskontrol i Odense.

Gratis parkeringskontrol i Odense

Det er gratis at bruge os til parkeringskontrol i Odense – og vi står endda for omkostningerne til etablering og drift. Du får hjælp til alt fra skiltning og afmærkning af båse til vedligeholdelse og overvågning af parkeringspladsen.

Du skal kun betale, hvis du har brug for en ANPR-løsning, der automatisk kan registrere nummerplader. Det er især relevant, hvis du ønsker parkeringskontrol i parkeringshuse og -kældre, i butikscentre og lignende.

Vi har desuden ingen binding på vores aftale, hvorfor du kvit og frit kan opsige, hvis du ikke længere har behov for parkeringskontrol i Odense. Du ringer blot til din personlige parkeringsrådgiver, som hjælper dig med at opsige aftalen.

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende

Derfor bør du vælge os til parkeringskontrol i Odense

Hos COPARK tilbyder vi en utroligt attraktiv parkeringskontrol – ikke bare, fordi det er gratis, men også fordi vores service er blandt de absolut bedste i landet. Vi benytter udelukkende uddannede parkeringsvagter, og vi tilbyder en fleksibel løsning, som matcher netop dit behov.

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, er du sikret, at dit parkeringsareal udelukkende benyttes af de personer, det er tiltænkt. Det er dog ikke den eneste fordel ved at vælge os til parkeringskontrol. Herunder kan du læse mere om, hvad der gør COPARK unik i forhold til konkurrenterne.

1) Fleksibel parkeringskontrol

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, får du en fleksibel aftale, som er skræddersyet til at imødekomme dit individuelle behov. Du har således stor indflydelse på, hvilke regler der skal håndhæves på netop din parkeringsplads.

Du sammensætter din aftale i samråd med din personlige parkeringsrådgiver, som hjælper dig gennem hele processen – lige fra den indledende samtale til løbende optimeringer og justeringer af aftalen. På den måde er du sikret en parkeringskontrol, der lever op til dit aktuelle behov.

2) Døgnbemanding

Vores parkeringsvagter er til rådighed 24 timer i døgnet, hvis du har behov for det. Vi sørger for løbende at overvåge parkeringspladsen, så du er sikker på, at det reglement, du har vedtaget, bliver håndhævet, uanset om det er morgen, middag, aften eller nat.

Opstår der en situation, der kræver akut handling, kan du altid kontakte vores vagtcentral, som sørger for at sende en vagt ud til området. Vi sidder klar til at tage imod opkald hele døgnet, så du altid kan tilkalde en parkeringsvagt.

3) Indtægtsdeling

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, er det ikke bare gratis – vi deler også vores indtægter med dig. Faktisk er vi et af de parkeringsselskaber i Danmark, som tilbyder den absolut højeste indtægtsdeling.

Vi er 100 % danskejede, hvilket betyder, at vi ikke er afhængige af store internationale fonde, som kræver en bid af det årlige afkast. Det giver os mulighed for at dele det med dig, så du tjener penge, samtidig med at du kan tilbyde dine gæster optimale parkeringsforhold.

4) Afmærkning og skiltning

Vi kan hjælpe dig med afmærkning og skiltning på dit parkeringsareal, så det er nemt at finde rundt. På den måde kan gæsterne nemt finde ledige parkeringsbåse og handicappladser, ligesom reglerne for parkeringspladsen ikke er til at tage fejl af.

5) Tryghed og sikkerhed

Når du vælger os til parkeringskontrol i Odense, sørger vi for, at reglementet håndhæves. Det giver bedre parkeringsmuligheder, samtidig med at det øger trygheden for de personer, der bruger parkeringspladsen.

Vi anvender udelukkende uddannede og uniformerede parkeringsvagter. Alle vagter modtager en fast månedsløn, som matcher overenskomsten i branchen. Opstår der en situation, der kræver handling, er vagterne uddannede til at bringe ro og orden.

6) Du får tilknyttet en personlig parkeringsrådgiver

Hos COPARK er vi klar over, at vores kunder er vores vigtigste aktiv – og derfor går vi op i god kundeservice. Du får derfor tilknyttet din egen, personlige parkeringsrådgiver, som du altid kan tage kontakt til, når der opstår behov for det.

Din parkeringsrådgiver fungerer som din faste kontaktperson, som altid har overblik over din aftale. Opstår der behov for ændringer i reglementet, eller har du brug for hjælp til administration, ringer eller skriver du blot til din parkeringsrådgiver, som tager sig af det.