Om COPARK

COPARK er det fleksible parkeringsselskab som kunderne elsker

COPARK er et danskejet og autoriseret parkeringsselskab som tilbyder fleksible, administrations-lette og gennemskuelige parkeringsløsninger til alle der råder over privat parkeringsareal.

COPARK blev etableret i februar 2018. Siden vores entré på markedet har vi taget imod små og store kunder i hele landet, som har ønsket et alternativ til de store og markedsledende parkeringsselskaber.

Hos COPARK ønsker vi at vores kunder oplever at have stor indflydelse på alle dele af samarbejdet. Vores kunder bestemmer derfor selv hvilke P-regler der skal være gældende og har medindflydelse på hvordan vores P-vagter skal føre tilsyn.

Alle vore kunder kan forvente et tæt samarbejde med en af vore parkeringsrådgivere der vil fungere som fast kontaktperson.

Parkeringsrådgiveren vil lytte til ønsker og behov og hjælpe med at sammensætte en skræddersyet løsning til hver enkelt boligforening eller virksomhed. Opstår behov for hjælp eller ændringer til samarbejdsaftalen kan parkeringsrådgiveren altid kontaktes på både mail og telefon.

Søger I en parkeringsaftale der skaber plads og tilgængelighed for jeres beboere, gæster, kunder og personale er I altid velkomne til at kontakte os.

Vi glæder os til at hjælpe jer.

COPARK er medlem af:

Initiativer og mærkesager

COPARK støtter en række initiativer og mærkesager.

Plastik Nej Tak

Vi støtter dette initiativ og opfordre andre, til også at tage del i mærkesagen.