Parkeringskontrol for boligforeninger

Slip for uønsket parkering med parkeringskontrol

  • NFå en fleksibel og tilpasset parkeringsløsning
  • NOverlad hele ansvaret for drift og administration til os
  • NAlt-i-én-løsning med parkeringskontrol til boligforeninger

Få gratis parkeringskontrol til din boligforening

Faa fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger. Michael, partner i COPARK

Michael

Partner hos COPARK

Mange boligforeninger oplever uønsket parkering på deres parkeringspladser og manglende overholdelse af p-reglerne blandt egne beboere, hvilket skaber irritation og frustration. Ofte er det fremmede biler, der ikke har noget at gøre på området, som optager de få parkeringspladser, der er til rådighed, og efterlader beboerne uden mulighed for at finde en ledig parkeringsplads. Men det er ikke kun fremmede biler, der skaber problemer, men i flere tilfælde er det også boligforeningens egne beboere, som ikke overholder parkeringsreglerne på grund af manglende respekt for deres medbeboere, fordi der ingen løbende parkeringskontrol er.

For at komme udefrakommende uønsket parkering og manglende overholdelse af p-regler til livs, har flere af vores nuværende samarbejdspartnere forsøgt sig med at sætte parkeringsskilte op og udføre egenkontrol på området, men den manglende respekt for den private ejendomsret og ingen løbende parkeringskontrol gør, de uden konsekvenser kan optage de rådige parkeringspladser eller foretage en egoistisk parkering.

Ved at indgå en samarbejdsaftale med COPARK til at udføre løbende parkeringskontrol, kan I sikre jer, at beboernes private ejendomsret ikke bliver krænket af udefrakommende biler, der intet har at gøre på parkeringsområdet. Det kan også forebygge antallet af egoistiske parkeringer, hvor beboerne bevidst bryder p-reglerne på området.

Det er vigtigt for os, at samarbejde omkring parkeringsservice kan skabe værdi for din boligforening, men også for foreningens beboere og ansatte. For at realisere dette har vi udviklet en alt-i-en parkeringsløsning, som gør hverdagen på parkeringspladsen mere enkel, og vi hjælper altid nye brugere i boligforeningen godt i gang og sørger for alt det praktiske, før vi starter med at udøve parkeringskontrol på parkeringsområdet.

Når du vælger at indgå i et samarbejde med os, så overlader du al administration af parkering til os, og det tager vi både personligt og alvorligt. Det betyder, at vi systematisk og sikkert varetager den daglige drift og administration af parkering i din forening.

Ring til os på: 42 90 50 10

Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den mest optimale parkeringsløsning til din boligforening og for beboerne. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gode grunde til at vælge COPARK

Fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Fleksibel parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark. Parkeringskontrollen vil altid blive tilpasset efter boligforeningens fastsatte p-regler og undtagelser.

En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

Fastsæt selv p-regler og undtagelser.  Alle vores p-vagter er uddannede og modtager fast månedlig løn efter overenskomst. Alle vores aftaler er uden binding med kort opsigelsesvarsel.

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

Overlad al administration af parkerings- og gæstetilladelser til os, så jeres bestyrelse, vicevært eller administrator kan bruge tiden på vigtigere opgaver.

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Simpelt og nemt

COPARK gør det simpelt og enkelt for din boligforening. Vores kundeservice varetager håndtering af p-tilladelser og sørger samtidig for praktisk information og vejledning til beboerne.
COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Kundeservice alle ugens dage

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage for at hjælpe med alle henvendelser, både stort og småt. Din boligforening får personlig og supergod service af højeste kvalitet.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Enkel og brugervenlig app-løsning

Med COPARK-appen kan jeres beboere nemt administrere tildelte p-tilladelser med få klik direkte fra mobilen. Vores app er en enkel og brugervenlig løsning til boligforeninger.

Vi er ikke som de andre parkeringsselskaber

Ambitionen har altid været at skabe et parkeringsselskab med sunde kerneværdier – fri for bøvl og baseret på gode, langtidsholdbare relationer. Vi tilbyder en unik kombination af nærhed, professionalisme og dedikation, læs mere om os her.

COPARK vil vaere boligforeningernes mest fortrukne parkeringsselskab

Vi vil være boligforeningernes foretrukne parkeringsselskab

Vi har skabt et seniorvenligt og fleksibelt parkeringsprodukt til boligforeninger, som skal hjælpe os med at blive boligforeningernes foretrukne parkeringsselskab. Derfor bestræber vi os altid på at yde personlig og supergod kundeservice, der hjælper beboerne godt videre, når de har brug for hjælp.

Desuden tager vi os af al administration af parkering, så I undgår parkeringsbøvl og kan fokusere på andre vigtige driftsopgaver i foreningen.

COPARK er med jer hele vejen

COPARK har altid jeres ønsker og behov i fokus. Alle vores parkeringsløsninger bliver etableret lige fra bunden og tilpasset til boligforeningens ønsker i forhold til parkeringskontrol. I skal blot fortælle, hvad I har brug for og derefter vælge den parkeringsløsning, vores parkeringsrådgiver har skræddersyet til jer. Så sørger vi for resten. 

Vi ved, at boligforeningens behov og ønsker kan ændres når som helst. Derfor er alle vores parkeringsaftaler fleksible og kan løbende ændres, hvis I har behov for det. COPARK er med jer hele vejen. Kontakt os i dag og få en fremtidssikret parkeringsløsning til jeres boligforening.

COPARK er med jer hele vejen
Ensartet kundeservice uanset stoerrelse af parkeringspladser

Ensartet og kompetent kundeservice uanset størrelse

Uanset om din boligforening har et større eller mindre parkeringsområde, får I samme supergode og personlige service, hvis I vælger at indgå et samarbejde med COPARK, da vi bestræber os på at tilbyde alle boligforeninger ensartet og kompetent kundeservice. 

Hos COPARK er det vigtigt, at vores samarbejdspartnere oplever, at deres forening og beboere får netop den hjælp, de har behov for.

Du fastsætter p-regler og vilkår, vi sørger for resten

Når du vælger at indgå i et samarbejde med COPARK, er du med til at fastsætte parkeringsregler og vilkår for dit parkeringsområde. Vi kommer gerne med konkrete forslag og hjælper dig med at finde frem til det regelsæt, der passer bedst til foreningens parkeringspladser og de udfordringer, som opleves på parkeringsområdet.

Selve p-kontrollen varetages først, når alt det praktiske er på plads, herunder alt fra p-skilte, opmærkning af p-båse, og når beboerne er blevet korrekt informeret inden opstartsdatoen. Det kan formindske risikoen for misforståelser hos beboerne.

Vores parkeringsservice er fleksibel, når det kommer til parkeringskontrol og vilkår på dit parkeringsområde, fordi ingen boligforeninger er ens i forhold til ønsker og behov. Som ekstra kan din forening bestille en p-vagt til særlige begivenheder, eller hvis man oplever, at en bil holder egoistisk.

Fastsaet selv regler og undtagelser for parkeringskontrol og undtagelser
Ensartet kundeservice uanset stoerrelse af parkeringspladser

P-vagter aflønnes med en fast løn

Parkeringsvagter hos COPARK er ansat på gældende overenskomst mellem Dansk Industri og Serviceforbundet for Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning.

Det betyder, at vores p-vagter får fast løn, tillæg for skiftende arbejdstider samt særlig opsparing og pension, så kontrollen af jeres parkeringsområde bliver objektiv og fair.

Derudover får alle parkeringsvagter den samme introduktion og oplæring, inden de påbegynder at varetage fysisk kontrol.

Serviceaftale opmærkning

Trænger de afmærkede pladser på dit parkeringsareal til at blive opfrisket og løbende vedligeholdt, så er en serviceaftale en oplagt løsning. Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi udfører regelmæssige eftersyn på dit parkeringsareal, så de nedslidte afstribninger og symboler bliver løbende genopfrisket.

Herudover kan vi også udføre enkelte opgaver, hvis du ønsker at få afmærket ladepladser eller handicapparkeringspladser.

Billede af afmærkede striber ved parkeringsbaas paa parkeringsomraade
Brugervenlig, seniorvenlig og enkel app til parkering

Seniorvenlig og enkel app til boligforeninger

Vores brugervenlige og enkle parkeringsapp er et led i den supergode og høje service, som COPARK yder til boligforeninger, så beboerne nemt og hurtigt kan oprette og administrere p-tilladelser og gæsteparkeringe med få klik.

Appen er desuden super seniorvenlig og består af et super enkelt design, så selv Marianne på 87 også kan være med.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

Parkeringsløsning til boligforeninger indeholder:

Gratis samarbejde på fleksible vilkår

Når din forening vælger at samarbejde med COPARK, så afholder vi som udgangspunkt alle etablerings- og driftsomkostninger. Det betyder, at din boligforening derfor skal på intet tidspunkt betale én eneste krone.

Et samarbejde med COPARK kan som udgangspunkt altid opsiges med kort varsel. Din forening er derfor ikke bundet af lange kontrakter eller opsigelsesvarsler. Herudover indgår foreningen i et samarbejde med fleksible vilkår, hvor de fleksible vilkår er baseret på en aftale mellem den enkelte forening og COPARK.

Lovpligtig opsætning af p-skilte

Når vi i fællesskab har fastsat det regelsæt, som I ønsker skal gælde på jeres parkeringsområde, sørger vi for produktion og korrekt opsætning af p-skiltene. 

Vi bestræber os på at imødekomme jeres særlige ønsker i forhold til placering af p-skilte på bestemt steder i parkeringsområdet, så længe placeringen imødegår gældende lovkrav herom.

Parkeringstilladelser for beboere

I får alle de parkeringstilladelser, som I har brug for, idet I selv fastsætter regler og betingelser omkring dette. Hos COPARK kan I både få fysiske og digitale parkeringstilladelse eller kun et af slagsen, hvis dette ønskes i stedet for.

Digitale parkeringstilladelser:

En digital parkeringstilladelse registreres på køretøjets nummerplade. Når nummerpladen scannes af en af vores p-vagter fremgår det, om køretøjet har en gyldig digital parkeringstilladelse eller ej.

Alt I skal gøre er at tildele hver beboer en eller flere parkeringstilladelser. Derefter har beboeren selv mulighed for at angive og ændre nummerpladen via eget web-login eller via COPARKS App med få klik.

Appen er således seniorvenlig og indeholder et forsimplet brugerflade, der nemt kan benyttes af de ældre beboere i boligforeningen. 

Fysiske parkeringstilladelser:

En fysisk parkeringstilladelse er et kopisikret plastikkort, der leveres i en plastlomme, der kan monteres i køretøjets forrude.

Efter bestilling af fysiske p-tilladelser vil I modtage det ønskede antal kort med fortløbende numre, som I derefter skal distribuere til jeres beboere. 

Gæsteparkering

Jeres beboere i foreningen kan tilbyde deres gæster muligheden for gæsteparkering i en afgrænset periode efter boligforenings bestemmelser. Hos COPARK tilbyde vi både digitale og fyske gæstetilladelser  eller et af slagsen, hvis dette foretrækkes i stedet for. 

Digital oprettelse af tilladelser til gæsteparkering:

Beboerne kan selv oprette og administrere gæsteparkeringer i COPARK-appen med eller via eget web-login. Vi aftaler på forhånd, hvor længe I ønsker, at en gæsteparkering skal være gyldig og om der desuden skal være en begrænsning på, hvor mange gæsteparkeringer hver beboer i foreningen må oprette om måneden.

Fysiske gæstekort:

Beboerne kan i stedet for udlevere et fysisk gæstekort til sine gæster. Det er vigtigt, at  gæsten eller beboeren selv udfylder gæstekortet med dato, klokkeslæt og placerer det derefter i køretøjets forrude. Vi aftaler på forhånd, hvilke bestemmelser, der skal være gældende herom, før vi levere gæstekort til jer. 

Hos COPARK får i udleveret alle de fysiske gæstekort, som I har brug for. Inden udlevering af fysiske gæstekort, aftaler vi altid med den pågældende boligforening om, hvordan disse skal distruberes. 

P-vagter og døgntelefon

Alle vores p-vagter er uddannede, uniformerede og modtager fast månedlig løn. Dette sikrer en fair og objektiv parkeringskontrol af jeres parkeringsplads. P-vagtens synlighed kan desuden begrænse risikoen for hærværk og andre uroligheder på parkeringsområdet. 

COPARK udfører løbende parkeringskontrol med boligforenings parkeringspladser. Beboerne eller foreningen kan derudover tilkalde en p-vagt hele døgnet alle årets dage, hvis man oplever problemer med parkering på parkeringsområdet.

Vi tilbyder også:

Opmærkning af p-båse

Vi tilbyder opmærkning af parkeringsbåse og opstribning af parkeringspladser. Ved afmærkning af p-båse følger vi boligforeningens ønske. Der er visse lovkrav ved handicappladser, men det kommer typisk an på antallet af parkeringspladser.

Hvis du ønsker løbende veligeholdelse af dit parkeringsareal, er en serviceaftale fra COPARK en god løsning. Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi udfører regelmæssige eftersyn på dit parkeringsareal, herunder løbende opmærkning af striber og symboler samt reparation af skilte. På den måde kan du sikre gode parkeringsforhold på dit parkeringsareal. 

Du kan læse mere om opmærkning af p-båse her

Udlejning af P-pladser

Råder din boligforening over flere parkeringspladser, som beboerne ikke anvender i bestemte perioder på dagen eller hele døgnet, kan COPARK hjælpe med at leje dem ud.

Hvis du ønsker at udleje foreningens ubrugte parkeringspladser, tilbyder vi en digital løsning, hvor vi gennem vores digitale webportal kan varetage udlejningen af pladser, håndtere fakturering og betaling samt oprettelse af venteliste. Alternativt kan vi du også overlade dele af udlejningsdriften, hvis dette ønskes i stedet.

Din forening fastsætter vilkårene for udlejningen, så sørger vi for resten.

Men før du beslutter dig for at udleje foreningens p-pladser, skal du sikre dig, at det ikke vil være til gene for beboere. På den måde kan du udleje dine pladser og samtidig skabe gode parkeringsforhold.

Mobilbetaling med EasyPark
Det er også muligt at tilbyde betalingsparkering og korttidsparkering til udefrakommende parkanter med betalingsapplikationen EasyPark, hvis det ønskes. Vi sørger for alt opsætning før opstart, daglig administration og løbende indtægter til boligforeningens konto.

EasyPark er en nem og enkel parkeringsapp til smartphone, der gør det muligt at starte, forlænge og stoppe en parkering med få klik. En anden fordel ved at indføre EasyPark er, at appen er udbudt på de fleste parkeringsområder i Danmark, så dine brugere har kun brug for en app.

Det helt rigtige match

Der er stribevis af gevinster for jeres boligforening i et godt samarbejde med COPARK. Vi tager alle vores service- og samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af jer. COPARK er for jer, der vægter service og kvalitet højt, og der samtidig gerne vil anvende Danmarks bedste og mest brugervenlige produkt til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I gerne vil komme uvedkommende parkering til livs
  • 5Hvis I gerne vil tilbyde digitale og seniorvenlige parkeringsløsninger
  • 5Hvis I gerne vil overlade al parkeringsadministration til et eksternt parkeringsselskab
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol