Parkeringskontrol for boligforeninger

Slip for uønsket parkering med parkeringskontrol

  • NTilpasset parkeringsløsning på jeres præmisser
  • NRelevant og personlig service indenfor parkering
  • NVi er blandt boligforeningernes mest fortrukne valg

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til boligforeninger

Michael K.

Partner hos COPARK

Parkeringskontrol indføres på private parkeringspladser hos stadig flere boligforeninger, som oplever problemer med uønsket parkering. Det er irriterende for beboerne i den pågældende boligforening at finde deres parkeringspladser optaget af biler, der intet har at gøre på området. Derfor må de fleste så parkerer udenfor de parkeringspladser, som de egentlig har retmæssigt krav på.

For at komme udefrakommende uønsket parkering til livs, har flere af vores nuværende kunder forsøgt at sætte parkeringsskilte op, men manglende respekt for den private ejendomsret og ingen løbende parkeringskontrol gør, at de uden konsekvenser kan optage parkeringspladser.

Hvis I indgår et samarbejde med COPARK, kan vi med løbende parkeringskontrol sikre, at jeres private ejendomsret ikke bliver krænket af udefrakommende bilister, der intet har at gøre på parkeringsarealet.

Det er vigtigt for os, at vores samarbejde omkring parkering kan skabe værdi for jer, men også for jeres beboere. Vi har derfor udviklet løsninger, som gør hverdagen på parkeringspladsen mere enkel, og vi hjælper altid nye brugere i boligforeningen godt i gang, før vi starter med at udøve parkeringskontrol på området.

Ring til os på: 42 90 50 10

Ring og vi finder en god parkeringsløsning til dig og dine beboere. Vi ser frem til at høre fra dig.

Gode grunde til at vælge COPARK

Fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Fleksibel parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark. Parkeringskontrollen vil altid blive tilpasset efter boligforeningens fastsatte p-regler og undtagelser.

En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

Fastsæt selv p-regler og undtagelser.  Alle vores p-vagter er uddannede og modtager fast månedlig løn. Alle vores aftaler er uden binding med kort opsigelsesvarsel.

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

Vi tager os af administration af parkerings- og gæstetilladelser, så jeres bestyrelse, vicevært eller administrator kan bruge tiden på vigtigere opgaver.

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Simpelt og nemt

COPARK gør det simpelt og enkelt for jer. Vores kundeservice varetager håndtering af p-tilladelser og sørger samtidig for praktisk information og vejledning.

COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Kundeservice alle ugens dage

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage til at tage imod jeres henvende og svare på stort og småt. Vi vægter personlig og god service i øjenhøjde højest.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Enkel og brugervenlig app-løsning

Med COPARK-appen kan jeres beboere nemt administrere tildelte p-tilladelser med få klik direkte fra mobilen. Vores app er en enkel og brugervenlig løsning til boligforeninger.

Vi er ikke som de andre parkeringsselskaber

… Og det er godt nyt for dig som (kommende) samarbejdspartner.

Ambitionen har altid været at skabe et parkeringsselskab med sunde kerneværdier – fri for bøvl og baseret på gode, langtidsholdbare relationer. Vi tilbyder en unik kombination af nærhed, professionalisme og dedikation, læs mere om os her.

COPARK vil vaere boligforeningernes mest fortrukne parkeringsselskab

Vi vil være boligforeningernes foretrukne parkeringsselskab

For at blive boligforeningernes foretrukne parkeringsselskab, har vi skabt et af parkeringsbranchens mest fleksible og brugervenlige parkeringsprodukter til boligforeninger. Derudover hjælper vores kundeservice beboerne godt videre, når de har brug for hjælp. Med COPARK undgår i altid bøvl med administrationen af parkering.

Vi er med jer hele vejen

COPARK har altid jeres ønsker og behov i fokus. Alle vores parkeringsløsninger bliver i fællesskab med jer etableret fra bunden. I skal blot fortælle, hvad I har brug for og derefter vælge den parkeringsløsning, som vi har skræddersyet til jer. Så sørger vi for resten. 

Vi ved, at jeres beboeres behov og ønsker kan ændres når som helst. Derfor er alle vores parkeringsaftaler fleksible og kan løbende justeres og ændres. Vi er med jer hele vejen. Kontakt os i dag og få en fremtidssikret parkeringsløsning til jeres boligforening.

COPARK er med jer hele vejen
Ensartet kundeservice uanset stoerrelse af parkeringspladser

Ensartet og kompetent kundeservice uanset størrelse

Uanset om din boligforening har et større eller mindre parkeringsområde, får du samme supergode og personlige service, da vi bestræber os på at tilbyde alle boligforeninger ensartet kundeservice.

Hos COPARK er det vigtigt, at vores kunder oplever, at de får netop den hjælp, som de har brug for.

I fastsætter p-regler og undtagelser, vi sørger for resten

I fastsætter parkeringsregler og undtagelser, der skal gælde for brugen af jeres parkeringsplads i samarbejde os. Vi kommer gerne med konkrete forslag og hjælper jer med at finde frem til det regelsæt, der passer bedst til jeres p-plads og udfordring. Indførelsen af parkeringskontrollen sker først, når alt er plads, herunder opsætning af p-skilte, optegning af p-båse, og når beboerne er blevet korrekt informeret inden opstartsdatoen. 

Med COPARK får I et fleksibelt parkeringsselskab, når det kommer til parkeringskontrol og undtagelser, da vores erfaring viser, at ingen boligforeninger er helt ens. Som en ekstra service kan også bestille p-vagt i forbindelse med særlige begivenheder.

Fastsaet selv regler og undtagelser for parkeringskontrol og undtagelser
Brugervenlig, seniorvenlig og enkel app til parkering

Seniorvenlig og enkel app til boligforeninger

Vores brugervenlige og enkle parkeringsapp er et led i den supergode og høje service, som COPARK yder til boligforeninger, så beboerne nemt og hurtigt kan oprette og administrere p-tilladelser og gæsteparkeringe med få klik.

Appen er desuden super seniorvenlig og består af et super enkelt design, så selv Marianne på 87 også kan være med.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

Parkeringsløsning til boligforeninger indeholder:

Gratis samarbejde uden binding

COPARK afholder alle etablerings- og driftsomkostninger. Jeres boligforening skal derfor på intet tidspunkt betale én eneste krone.

Et samarbejde med COPARK kan altid opsiges med kort varsel. I er derfor ikke bundet af lange kontrakter eller opsigelsesvarsler.

Lovpligtig opsætning af p-skilte

Når vi i fællesskab har fastsat det regelsæt, som I ønsker skal gælde på jeres parkeringsområde, sørger vi for produktion og korrekt opsætning af p-skiltene. 

Vi bestræber os på at imødekomme jeres særlige ønsker i forhold til placering af p-skilte på bestemt steder i parkeringsområdet, så længe placeringen imødegår gældende lovkrav herom.

Parkeringstilladelser for beboere

I får alle de parkeringstilladelser, som I har brug for, idet I selv fastsætter regler og betingelser omkring dette. Hos COPARK kan I både få fysiske og digitale parkeringstilladelse eller kun et af slagsen, hvis dette ønskes i stedet for.

Digitale parkeringstilladelser:

En digital parkeringstilladelse registreres på køretøjets nummerplade. Når nummerpladen scannes af en af vores p-vagter fremgår det, om køretøjet har en gyldig digital parkeringstilladelse eller ej.

Alt I skal gøre er at tildele hver beboer en eller flere parkeringstilladelser. Derefter har beboeren selv mulighed for at angive og ændre nummerpladen via eget web-login eller via COPARKS App med få klik.

Appen er således seniorvenlig og indeholder et forsimplet brugerflade, der nemt kan benyttes af de ældre beboere i boligforeningen. 

Fysiske parkeringstilladelser:

En fysisk parkeringstilladelse er et kopisikret plastikkort, der leveres i en plastlomme, der kan monteres i køretøjets forrude.

Efter bestilling af fysiske p-tilladelser vil I modtage det ønskede antal kort med fortløbende numre, som i derefter skal distribuere til jeres beboere. 

Gæsteparkering

Jeres beboere i foreningen kan tilbyde deres gæster muligheden for gæsteparkering i en afgrænset periode efter boligforenings bestemmelser. Hos COPARK tilbyde vi både digitale og fyske gæstetilladelser  eller et af slagsen, hvis dette foretrækkes i stedet for. 

Digital oprettelse af tilladelser til gæsteparkering:

Beboerne kan selv oprette og administrere gæsteparkeringer i COPARK-appen med eller via eget web-login. Vi aftaler på forhånd, hvor længe I ønsker, at en gæsteparkering skal være gyldig og om der desuden skal være en begrænsning på, hvor mange gæsteparkeringer hver beboer i foreningen må oprette om måneden.

Fysiske gæstekort:

Beboerne kan i stedet for udlevere et fysisk gæstekort til sine gæster. Det er vigtigt, at  gæsten eller beboeren selv udfylder gæstekortet med dato, klokkeslæt og placerer det derefter i køretøjets forrude. Vi aftaler på forhånd, hvilke bestemmelser, der skal være gældende herom, før vi levere gæstekort til jer. 

Hos COPARK får i udleveret alle de fysiske gæstekort, som I har brug for. Inden udlevering af fysiske gæstekort, aftaler vi altid med den pågældende boligforening om, hvordan disse skal distruberes. 

P-vagter og døgntelefon

Alle vores p-vagter er uddannede, uniformerede og modtager fast månedlig løn. Dette sikrer en fair og objektiv parkeringskontrol af jeres parkeringsplads. P-vagtens synlighed kan desuden begrænse risikoen for hærværk og andre uroligheder på parkeringsområdet. 

COPARK udfører løbende parkeringskontrol med boligforenings parkeringspladser. Beboerne eller foreningen kan derudover tilkalde en p-vagt hele døgnet alle årets dage, hvis man oplever problemer med parkering på parkeringsområdet.

Vi tilbyder også:

Opmærkning af p-båse

Vi tilbyder opmærkning af parkeringsbåse og opstribning af parkeringspladser. Ved afmærkning af p-båse følger vi boligforeningens ønske. Der er visse lovkrav ved handicappladser, men det kommer typisk an på antallet af parkeringspladser.

Udlejning af P-pladser

Gennem COPARKS digitale portal kan vi varetage intern og/eller ekstern udlejning af jeres parkeringspladser, administrere fakturering, betaling og eventuel venteliste.

I fastsætter rammerne – så sørger vi for resten

Mobilbetaling med EasyPark

Det er også muligt at tilbyde betalingsparkering og korttidsparkering til udefrakommende parkanter med betalingsapplikationen EasyPark, hvis det ønskes. Vi sørger for alt opsætning før opstart, daglig administration og løbende indtægter til boligforeningens konto.

EasyPark er en nem og enkel parkeringsapp til din smartphone, der gør det muligt at starte, forlænge og stoppe en parkering med få klik. 

Det helt rigtige match

Der er stribevis af gevinster for jeres boligforening i et godt samarbejde med COPARK. Vi tager alle vores service- og samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af jer. COPARK er for jer, der vægter service og kvalitet højt, og der samtidig gerne vil anvende Danmarks bedste og mest brugervenlige produkt til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I gerne vil komme uvedkommende parkering til livs
  • 5Hvis I gerne vil tilbyde digitale og seniorvenlige parkeringsløsninger
  • 5Hvis I gerne vil slippe for administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol