PARKERINGSKONTROL Århus

Vi administrerer jeres parkeringspladser gratis og på markedets bedste vilkår

Gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i Århus.

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser.

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

 Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Leder du efter en virksomhed til parkeringskontrol i Århus?

Så er COPARK det rigtige valg. Vi tilbyder gratis parkeringskontrol i Århus, og vi deler samtidig vores indtægter med dig. Lad vores uddannede vagter for at føre kontrol med dit parkeringsareal, så dine gæster altid har fri adgang.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Michael k, partner hos COPARK

Vi vil være hele Danmarks foretrukne parkeringsselskab

Derfor har vi skabt Danmarks absolut bedste produkt til erhverv, boligforeninger og grundejerforeninger. Vores kundeservice er tilgængelig, vi samarbejder i øjenhøjde, der er ingen administration for kunden – og så er det hele er gratis.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem – og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Århus’ parkeringskontrol

Hvorfor vælge os?

Du skal ikke bare vælge os, fordi vi tilbyder gratis parkeringskontrol i Århus – du skal vælge os, fordi vores parkeringskontrol befinder sig blandt de absolut bedste i hele landet. Alle vores parkeringsvagter er uddannede og uniformerede, hvilket sikrer dig de mest optimale vilkår for dit parkeringsareal.

Når du vælger os til parkeringskontrol i Aarhus, kan du have ro i maven, fordi du ved, at din parkeringsplads udelukkende bliver brugt af de personer, den er tiltænkt. Vi tilbyder en attraktiv løsning, som du kan sammensætte, så den matcher lige netop dit behov.

Få kontrol af jeres parkeringspladser

Der er ikke noget, som er mere frustrerende end ikke at kunne finde en parkeringsplads – særligt ikke, hvis man rent faktisk burde have adgang til én. De fleste har prøvet at køre forgæves til en parkeringsplads, som burde være ledig.

Med vores parkeringskontrol i Århus, kan du sikre, at der altid er adgang til en ledig parkeringsplads, fordi den ikke bliver optaget af bilister, som rent faktisk ikke har et ærinde. Vores uddannede parkeringsvagter kontrollerer parkeringsarealet, så det kun er dem, der har tilladelse, der kan parkere der.

Det er således et oplagt valg for butikker, kontordomiciler, institutioner, storcentre, uddannelsessteder, tankstationer og alle andre steder, hvor der skal være mulighed for at finde en ledig parkeringsplads.

Når du indgår en aftale med os, tager vi udgangspunkt i dit individuelle behov. Vores parkeringsløsninger er utroligt fleksible, hvilket betyder, at du har frihed til selv at vælge, hvilket reglement der gør sig gældende for netop din parkeringsplads.

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til virksomheder og boligforeninger med private pladser i Århus og resten af Jylland.

En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

Beslut selv p-regler og undtagelser. Vores p-vagter er uddannede, iklædt uniform og modtager fast løn. Vi tilbyder aftaler uden lang binding med kort opsigelsesvarsel.

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

Vi overtager alt administration af parkerings- og gæstetilladelser, så I kan fokusere på andre daglige driftsopgaver.

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Convenience

Vi gør det nemt og enkelt for Jer, da vi varetager håndtering af P-tilladelser og sørger samtidig for al information og vejledning.

COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Tilgængelig kundeservice

Vi sørger for supergod og effektiv kundeservice, der professionelt tager hånd om konkrete problemer med parkering.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig app

Vi har udviklet en brugervenlig app, hvor det er muligt for jeres beboere, gæster, kunder og ansatte for selv at administrere tilladelser med få klik.

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os, at parkeringskontrol kan skabe værdi for vores samarbejdspartnere, der befinder sig i Århus – og resten af Jylland. 

Til forskel fra de andre parkeringsselskaber i Århus og Jylland, tilbyder vi altid et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast parkeringskonsulent, der har indgående kendskab til jeres parkeringsaftale. Test

I kan altid kontakte vores parkeringskonsulent, hvis I har brug for hjælp eller spørgsmål til jeres parkeringsaftale.

Det helt rigtige match

Der er mange fordele ved at vælge COPARK frem for et andet parkeringsselskab i Århus. Vi tager alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. COPARK er for dig ønsker en fair og objektiv parkeringskontrol, og der samtidig vægter kvalitet, ordentlighed og service rigtig højt. Du får desuden Jyllands mest brugervenlige produkt til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I gerne vil sætte en stopper for uønsket parkering
  • 5Hvis I gerne vil tilbyde digitale løsninger til parkering
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

COPARK tilbyder gratis parkeringskontrol i Aarhus

Selvom vi tilbyder en service, der er blandt de absolut bedste på markedet, betyder det ikke, at vi tager os godt betalt – faktisk tværtimod. Det er gratis at bruge os til parkeringskontrol i Århus, og i mange tilfælde står vi også for omkostningerne til etablering og drift.

Vi hjælper med alt fra skiltning og afmærkning af båse til overvågning og løbende kontrol med parkeringspladsen. Det sikrer dig en fleksibel parkeringsløsning, hvor der er taget hånd om alt. Din personlige parkeringsrådgiver hjælper dig med alle spørgsmål, der opstår undervejs, og du kan altid ringe eller skrive, hvorefter du får svar med det samme.

Faktisk er vores service ikke bare gratis – vi deler også vores indtægter med dig. COPARK er en 100 % danskejet virksomhed, som ikke er afhængig af internationale fonde, som skal have del i overskuddet. Derfor deler vi det i stedet med vores kunder, som får helt op til 300 kr. pr. betalt gebyr.

Du kan altid opsige din aftale, hvis du ikke længere har behov for den. Vi har ingen lange bindinger, og du kan derfor frit opsige din aftale omkring parkeringskontrol i Aarhus, når det ikke længere er aktuelt. Det kræver blot, at du kontakter din personlige rådgiver, som vil hjælpe dig med det praktiske omkring opsigelsen.

4 udvalget grunde til at vælge os

1. Du fastsætter reglementet

Hos COPARK får du en fleksibel parkeringsløsning, hvor du selv har indflydelse på de regler, der gælder for dit parkeringsareal. Du har frihed til at vælge, hvem der kan bruge din parkeringsplads, og du kan selv oprette og administrere nye brugere, hvis du ønsker det.

Du sammensætter selv din parkeringsløsning sammen med din rådgiver, som altid er til rådighed. Det betyder, at du får præcis den løsning, der matcher dit behov – og hvis der på et senere tidspunkt er behov for ændringer, skal du blot kontakte din rådgiver, som sørger for, at ændringerne træder i kraft.

2. Døgnbemanding

Vi sørger for at kontrollere din parkeringsplads i alle døgnets timer, hvis der er behov for det. Det betyder, at der altid er en parkeringsvagt i nærheden, som kan sikre, at de gældende vilkår bliver overholdt af parkeringspladsens brugere.

Har du brug for det, står vi også til rådighed i weekender og på helligdage. Vores uddannede vagter er desuden klar til at rykke ud, hvis der opstår akutte situationer, som kræver handling med det samme. Du ringer blot til vagtcentralen, som sørger for at sende bemanding til parkeringsarealet.

3. Vi tager os af afmærkning

Hvis dit parkeringsareal ikke er afmærket i forvejen, tilbyder vi at gøre det for dig. Vi sikrer, at det er nemt at finde rundt, så gæsterne altid har mulighed for at finde en fri parkeringsplads – og vi sikrer naturligvis også, at der er tydelig afmærkning af handicappladser.

Vi sørger samtidig for at opsætte skilte, så det er nemt at finde rundt, ligesom de specifikke regler for parkeringspladsen tydeligt kan ses. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for afmærkning og skiltning, så ring eller skriv til vores parkeringsrådgivere, som hjælper dig videre.

4. Uddannede parkeringsvagter

Vores parkeringsvagter har alle den rigtige uddannelse, der sikrer, at de har kompetencerne til at føre kontrol med din parkeringsplads. Vi går op i personalepleje, og alle parkeringsvagter får fuld månedsløn, der matcher branchens overenskomst.

Det er din sikkerhed for, at der altid er trygt og sikkert på parkeringsarealet. Samtidig mindsker det risikoen for indbrud, når der færdes uniformerede parkeringsvagter på arealet.

Få mere at vide om parkeringskontrol i Århus

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide, hvordan du kommer i gang? Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan du kommer i gang med parkeringskontrol i Århus. Vi sidder klar ved telefonen, og du kan også sende os en mail.

Som kunde hos får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver, som sørger for at holde dig i hånden gennem hele forløbet. Din rådgiver er altid opdateret på din individuelle aftale, så du altid har kompetent hjælp lige ved hånden.

Hent vores app

Jeres beboere og ansatte kan med COPARKs app nemt og hurtigt administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser. 

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon