Parkeringskontrol i Århus

Vi administrerer jeres parkeringspladser gratis og på markedets bedste vilkår

Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i Århus.

Kontakt os nu

Leder du efter en virksomhed til parkeringskontrol i Århus?

Så er COPARK det rigtige valg. Vi tilbyder gratis parkeringskontrol i Århus, og vi deler samtidig vores indtægter med dig. Lad vores uddannede vagter for at føre kontrol med dit parkeringsareal, så dine gæster altid har fri adgang.

Århus’ parkeringskontrol

Hvorfor vælge os?

Du skal ikke bare vælge os, fordi vi tilbyder gratis parkeringskontrol i Århus – du skal vælge os, fordi vores parkeringskontrol befinder sig blandt de absolut bedste i hele landet. Alle vores parkeringsvagter er uddannede og uniformerede, hvilket sikrer dig de mest optimale vilkår for dit parkeringsareal.

Når du vælger os til parkeringskontrol i Aarhus, kan du have ro i maven, fordi du ved, at din parkeringsplads udelukkende bliver brugt af de personer, den er tiltænkt. Vi tilbyder en attraktiv løsning, som du kan sammensætte, så den matcher lige netop dit behov.

Få kontrol af jeres parkeringspladser

Der er ikke noget, som er mere frustrerende end ikke at kunne finde en parkeringsplads – særligt ikke, hvis man rent faktisk burde have adgang til én. De fleste har prøvet at køre forgæves til en parkeringsplads, som burde være ledig.

Med vores parkeringskontrol i Århus, kan du sikre, at der altid er adgang til en ledig parkeringsplads, fordi den ikke bliver optaget af bilister, som rent faktisk ikke har et ærinde. Vores uddannede parkeringsvagter kontrollerer parkeringsarealet, så det kun er dem, der har tilladelse, der kan parkere der.

Det er således et oplagt valg for butikker, kontordomiciler, institutioner, storcentre, uddannelsessteder, tankstationer og alle andre steder, hvor der skal være mulighed for at finde en ledig parkeringsplads.

Når du indgår en aftale med os, tager vi udgangspunkt i dit individuelle behov. Vores parkeringsløsninger er utroligt fleksible, hvilket betyder, at du har frihed til selv at vælge, hvilket reglement der gør sig gældende for netop din parkeringsplads.

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende

COPARK tilbyder gratis parkeringskontrol i Aarhus

Selvom vi tilbyder en service, der er blandt de absolut bedste på markedet, betyder det ikke, at vi tager os godt betalt – faktisk tværtimod. Det er gratis at bruge os til parkeringskontrol i Århus, og i mange tilfælde står vi også for omkostningerne til etablering og drift.

Vi hjælper med alt fra skiltning og afmærkning af båse til overvågning og løbende kontrol med parkeringspladsen. Det sikrer dig en fleksibel parkeringsløsning, hvor der er taget hånd om alt. Din personlige parkeringsrådgiver hjælper dig med alle spørgsmål, der opstår undervejs, og du kan altid ringe eller skrive, hvorefter du får svar med det samme.

Faktisk er vores service ikke bare gratis – vi deler også vores indtægter med dig. COPARK er en 100 % danskejet virksomhed, som ikke er afhængig af internationale fonde, som skal have del i overskuddet. Derfor deler vi det i stedet med vores kunder, som får helt op til 300 kr. pr. betalt gebyr.

Du kan altid opsige din aftale, hvis du ikke længere har behov for den. Vi har ingen lange bindinger, og du kan derfor frit opsige din aftale omkring parkeringskontrol i Aarhus, når det ikke længere er aktuelt. Det kræver blot, at du kontakter din personlige rådgiver, som vil hjælpe dig med det praktiske omkring opsigelsen.

5 udvalget grunde til at vælge os

1. Du fastsætter reglementet

Hos COPARK får du en fleksibel parkeringsløsning, hvor du selv har indflydelse på de regler, der gælder for dit parkeringsareal. Du har frihed til at vælge, hvem der kan bruge din parkeringsplads, og du kan selv oprette og administrere nye brugere, hvis du ønsker det.

Du sammensætter selv din parkeringsløsning sammen med din rådgiver, som altid er til rådighed. Det betyder, at du får præcis den løsning, der matcher dit behov – og hvis der på et senere tidspunkt er behov for ændringer, skal du blot kontakte din rådgiver, som sørger for, at ændringerne træder i kraft.

2. Vi deler vores indtægter med dig

Vores service er ikke bare gratis – du tjener også penge på den. Når du vælger COPARK til parkeringskontrol i Aarhus, får du del i de indtægter, vi genererer på baggrund af parkeringskontrollen.

Faktisk er vi blandt de parkeringsselskaber i landet, som tilbyder den højeste deling af vores indtægter. Det kan udelukkende lade sig gøre, fordi vi er en dansk virksomhed, som ikke er afhængige af internationale fonde.

3. Døgnbemanding

Vi sørger for at kontrollere din parkeringsplads i alle døgnets timer, hvis der er behov for det. Det betyder, at der altid er en parkeringsvagt i nærheden, som kan sikre, at de gældende vilkår bliver overholdt af parkeringspladsens brugere.

Har du brug for det, står vi også til rådighed i weekender og på helligdage. Vores uddannede vagter er desuden klar til at rykke ud, hvis der opstår akutte situationer, som kræver handling med det samme. Du ringer blot til vagtcentralen, som sørger for at sende bemanding til parkeringsarealet.

4. Vi tager os af afmærkning

Hvis dit parkeringsareal ikke er afmærket i forvejen, tilbyder vi at gøre det for dig. Vi sikrer, at det er nemt at finde rundt, så gæsterne altid har mulighed for at finde en fri parkeringsplads – og vi sikrer naturligvis også, at der er tydelig afmærkning af handicappladser. 

Vi sørger samtidig for at opsætte skilte, så det er nemt at finde rundt, ligesom de specifikke regler for parkeringspladsen tydeligt kan ses. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for afmærkning og skiltning, så ring eller skriv til vores parkeringsrådgivere, som hjælper dig videre.

5. Uddannede parkeringsvagter

Vores parkeringsvagter har alle den rigtige uddannelse, der sikrer, at de har kompetencerne til at føre kontrol med din parkeringsplads. Vi går op i personalepleje, og alle parkeringsvagter får fuld månedsløn, der matcher branchens overenskomst.

Det er din sikkerhed for, at der altid er trygt og sikkert på parkeringsarealet. Samtidig mindsker det risikoen for indbrud, når der færdes uniformerede parkeringsvagter på arealet.

Få mere at vide om parkeringskontrol i Århus

Har du spørgsmål, eller vil du bare gerne vide, hvordan du kommer i gang? Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan du kommer i gang med parkeringskontrol i Århus. Vi sidder klar ved telefonen, og du kan også sende os en mail. 

Som kunde hos får du tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver, som sørger for at holde dig i hånden gennem hele forløbet. Din rådgiver er altid opdateret på din individuelle aftale, så du altid har kompetent hjælp lige ved hånden.