Parkeringskontrol

Bliv fri for uvedkommende parkering. Helt gratis.

Gratis parkeringskontrol

COPARK er et danskejet parkeringsselskab som tilbyder gratis parkeringskontrol til alle der råder over private arealer. Blandt vores kunder er boligforeninger, grundejerforeninger, kontordomiciler, butikscentre, uddannelsesinstitutioner, hoteller mv.

Hvorfor?

Hvorfor indføre privat parkeringskontrol?

Der kan være flere årsager til at det kan være en god idé at indføre privat parkeringskontrol på jeres private parkeringsplads. Parkeringskontrol er oplagt, hvis I gerne vil sikre plads og tilgængelighed for de retmæssige brugere, herunder bl.a. beboere, gæster, kunder eller personale.

Hvordan ser en samarbejdsaftale med COPARK ud?

Det er jer der som ejer fastsætter hvilke regler og vilkår der skal gælde for brugen af parkeringspladsen. COPARK fører herefter tilsyn med at jeres regler og vilkår overholdes.

Et parkeringssamarbejde med COPARK er helt og aldeles gratis. Vi afholder samtlige udgifter til produktion og opsætning af skilte, alle ønskede fysiske og/eller digitale tilladelser, adgang til brug af COPARKS APP samt den løbende kontrol med jeres parkeringsplads.

En samarbejdsaftale med COPARK er i udgangspunktet uden binding og kan således opsiges med få dages varsel. I er altså ikke bundet af en lang og uopsigelig aftale.

COPARK

Hvorfor vælge COPARK til kontrol af parkeringsarealer?

Alle vore vagter er uddannede og uniformerede og modtager fast løn efter gældende overenskomst for parkeringsvagter. Dette sikrer en fair og objektiv kontrol med jeres parkeringsplads, fordi vagterne ikke har nogen personlig interesse i at udstede kontrolgebyrer. Vi er et danskejet parkeringsselskab som tilbyder branchens højeste deling af indtægter med vores kunder. Dette kan lade sig gøre fordi vi ikke er ejet af udenlandske kapital- og pensionsfonde der forventer store afkast og udbytter. Som kunde hos COPARK bestemmer I ikke blot hvilke regler og vilkår der skal gælde på jeres parkeringsplads – I kan også være med til at fastsætte hvordan I ønsker vores vagter skal udføre kontrollen. Dette sikrer at både regler og kontrol bliver præcis som I ønsker. Vi tilbyder vores service overalt i landet og er repræsenteret i og omkring København, Aarhus, Ålborg og Odense.
Beregn indtægts estimat gennem vores parkeringskontrol

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende

Parkeringskontrol i København, Århus, Aalborg og Odense

Parkeringskontrol er en servicefunktion, der har til opgave at håndtere og håndhæve regler for parkering indenfor et specifikt område. Kontrollen bidraget blandt andet til at skabe orden, så ubudne gæster og misbrug af parkeringsarealerne ikke finder sted.

Såfremt det gældende reglement ikke overholdes, vil vedkommende, der bryder reglerne, blive pålagt en kontrolafgift.

Parkeringskontrol tjener et formål på steder, hvor der er behov for adgang til parkering for relevante personer.

Det gælder eksempelvis: 

  • I beboelsesområder, hvor der er beboerne har behov for fri adgang til en parkeringsplads, så den ikke optages af uvedkommende.
  • Hos institutioner og uddannelsessteder, hvor ansatte, studerende, gæster og andre, der har et ærinde på stedet, har behov for nærliggende parkeringsmuligheder.
  • Hos virksomheder, hvor ansatte og besøgende skal kunne parkere nær adressen.
  • Hos forretninger og klinikker, hvor kunder og ansatte har brug for parkeringsmuligheder nær forretningen.

Hvorfor anvende parkeringskontrol?

Parkeringskontrol er løsningen på fyldte parkeringspladser, hvor beboere, handlende, medarbejdere, gæster og andre personer, der har et ærinde, har svært ved at finde en parkeringsplads, der ligger i gåafstand til den destination, de skal besøge.  

Det kan mærkes direkte på bundlinjen, hvis du er forretningsdrivende, ligesom det kan være til gene, hvis du er beboer, men ikke kan finde en parkeringsplads i nærheden af din bopæl. Med parkeringskontrol yder du en bedre kundeservice, højner livskvaliteten og skaber generelt bedre vilkår for de personer, der besøger din ejendom.

Effektiv parkeringskontrol i hele landet

Hos COPARK tilbyder vi effektiv parkeringskontrol, så du altid er sikker på, at dine parkeringspladser udelukkende bruges af de personer, de er tiltænkt – det gælder, uanset om du administrerer en parkeringsplads ved en forretning, et boligselskab, et indkøbscenter, en kontorejendom, et hotel, en institution eller et hvilket som helst andet sted, hvor der løbende kommer besøgende med et ærinde. 

Vores parkeringskontrol koster dig ikke noget, og vi dækker hele landet. Det er dig, der bestemmer, hvilke regler, vi skal håndhæve, så du har stor medindflydelse på retningslinjer og gældende parkeringsforhold.

Vi tilbyder vores parkeringskontrol i hele landet, så du kan tilbyde dine gæster, ansatte og andre relevante personer nem adgang til dit parkeringsområde. Det gælder, uanset om du har behov for parkeringskontrol i København, parkeringskontrol i Aarhus, parkeringskontrol i Odense, parkeringskontrol i Aalborg eller parkeringskontrol i en anden by i Danmark.

Fordelene ved parkeringskontrol

Der er masser af fordele ved at tilbyde parkeringskontrol på dit parkeringsareal. Først og fremmest sikrer vores parkeringskontrol, at parkeringsarealet udelukkende bruges af de personer, der har et ærinde på din ejendom. Det er dog ikke det eneste – ved at tilbyde parkeringskontrol sikrer du:

Tryghed for de brugerne

Parkeringskontrol medfører en større tryghed for de parkerende, da parkeringsvagterne patruljerer området, så det er vanskeligt for uvedkommende at opholde sig på området. Det sikrer, at bilister uden ærinde ikke kan parkere her, ligesom parkeringsvagterne er uddannede vagter, der bærer uniform. Det skaber optimale rammer til at undgå hærværk og tyveri på området.

Bemanding hele døgnet

Parkeringsvagterne er til rådighed for vores kunder i alle døgnets timer på alle ugens dage. Samtidig sikrer vi området løbende igennem hele døgnet, så du altid er sikker på, at der bliver holdt et vågent øje med, at det gældende reglement bliver håndhævet.

Højere sikkerhed

Parkeringskontrollen sikrer, at der ikke bliver foretaget ulovlige parkeringer på området. Det mindsker ikke alene irritationen hos de retmæssige brugere af parkeringspladsen, men gør det lettere for ambulancer, brandvæsen og lægebiler at komme til ejendommen, hvis der skulle opstå behov for det.

Parkeringskontrol med nem og simpel administration

Hos COPARK tilbyder vi fleksible aftaler om såvel bemandet som ubemandet kontrol til boligselskaber og alle former for erhverv. Der er intet besværligt administrationsarbejde forbundet med vores parkeringsløsninger – du får et kundelogin, hvor du har adgang til et simpelt og intuitivt kontrolpanel. 

I kontrolpanelet kan du nemt tildele parkeringstilladelser til medarbejdere, beboere og andre relevante personer. Efterfølgende kan vedkommende selv tilknytte og ændre nummerpladen både via en app eller direkte i browseren.

Samtidig tilbyder vi en receptions-løsning, der giver gæster mulighed for at registrere sig på en tablet. Vedkommende skal blot indtaste sin nummerplade og vælge, om han eller hun vil modtage en bekræftelse via e-mail eller SMS. Der er mulighed for selv at vælge, hvilken tekst der skal stå på tabletten.