Gratis og fleksibel Parkeringskontrol

Få hjælp til kontrol af parkeringspladser

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til erhverv og boligforeninger. Ved at vælge COPARK, får du en fleksibel parkeringsløsning, som du selv tilpasser i samarbejde med en af vores erfarne parkeringsrådgivere. 

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Skræddersyet parkeringskontrol til virksomheder i enhver størrelse

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler til parkeringskontrol i parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Kameraløsning (ANPR)

Automatisk parkeringskontrol med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Få en fleksibel parkeringsløsning med parkeringskontrol

Vil du gerne opnå gode parkeringsforhold på jeres område ved at lade COPARK holde øje med, at jeres gæster, borgere, ansatte parkerer efter gældende regler, så er fysisk kontrol en oplagt mulighed. Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol til boligforeninger, erhverv og private fællesveje, der råder over private parkeringspladser i hele Danmark. Vi er landsdækkende.

Vores mangeårige erfaring indenfor parkeringsbranchen giver os evnen til at levere skræddersyede parkeringsløsninger på tværs af landet. Siden 2018 har vi hjulpet både store og små samarbejdspartnere med at optimere parkeringsforholdene og yde god parkeringsservice gennem dialog og vejledning.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video af COPARK
Michael, partner hos COPARK

Vi vil være den bedste samarbejdspartner til parkeringskontrol

For at realisere målet som det bedste valg af samarbejdspartner til parkeringskontrol, arbejder vi hele tiden på at være på forkant med udviklingen i parkeringsbranchen. Vores parkeringskontrol bliver altid tilpasset efter jeres behov. Alle vores parkeringsvagter har også gennemført en uddannelse og er klædt på til at håndtere konflikter og konfrontationer, så I kan føle jer trygge. Vi sørger for supergod og kompetent kundeservice, og vi samarbejder altid i øjenhøjde. Vi overtager også alt administration, så I kan i stedet fokusere på jeres forretningsmål og slippe for administrativt parkeringsbøvl.

– Michael, partner i COPARK

Udtalelser fra samarbejdspartnere

Hvad siger vores samarbejdspartnere?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Hvorfor indføre parkeringskontrol?

Der kan være flere årsager til at indføre parkeringskontrol, fordi det er med til at sikre flere ledige pladser og større tilgængelighed for de retmæssige brugere af pladsen, herunder beboere, gæster, kunder. Løbende parkeringskontrol, foretaget af fagdygtige parkeringsvagter, kan være den mest effektive løsning til, hvis du ønsker at reducere arrogant og egoistisk adfærd blandt bilister, såsom langtidsparkering ved ladestandere eller bevidst optagelse af to parkeringspladser på dit område.  

Gratis parkeringskontrol til hele landet

Parkering skal være nemt, men også for dig der skal administrere dem

Hos COPARK er vi landsdækkende, og vores samarbejdspartnere befinder sig på tværs af hele landet. Eftersom vi tilbyder parkeringskontrol til hele landet, betyder det, at du kan få den samme service, uanset om dit kontor eller boligforening befinder sig i Jylland eller på øerne. Har du ansvaret for en boligforening eller virksomhed med ejendomme flere steder i landet, kan du drage fordel af vores landsdækkende parkeringsservice. Vores system er udstyret med en enkel og brugervenlig brugerflade til brug, der gør det nemt at administrere parkering og reducere kontakten til parkeringsselskaber til én.

Få plads til

handlende beboere gæster kunder personale studerende

For at give jeres beboere, ansatte, kunder og gæster en problemfri og bekvem parkeringsoplevelse, er det essentielt, at I har passende parkeringsløsninger, der er skræddersyet til jeres behov og parkeringsområde.

Ved at vælge COPARK som jeres næste samarbejdspartner, indgår I et tæt samarbejde i øjenhøjde med en fast parkeringsrådgiver, der har indgående kendskab til jeres samarbejdsaftale. Jeres faste parkeringsrådgiver er tilgængelig på både telefon og e-mail.

Et godt samarbejde

Slip for parkeringsbøvl

Ved at indføre parkeringskontrol, kan du forebygge uretmæssig og egoistisk parkering på dit parkeringsområde og samtidig skabe bedre parkeringsforhold for både beboere, ansatte og gæster. Vi tilbyder altid personlig og engageret service i øjenhøjde og et trygt samarbejdsforhold, der passer til den enkeltes behov.

Det er dig, der beslutter, hvem der skal have tilladelse til at parkere, hvor længe en parkeringstilladelse skal være gyldig og hvor ofte COPARK skal udføre kontrol.

​​Du får tildelt en personlig rådgiver, så det bliver let og overskueligt at komme i kontakt med os, hvis du ønsker at foretage en ændring i aftalen eller bestille nye skilte. Vi bestræber os på at være fleksible og imødekomme dine ønsker og krav, så du kan nyde fordelene ved vores parkeringsløsning.

Hvorfor parkeringsservice?

Opnå øget tryghed og sikkerhed

Parkeringsservice fra COPARK er ikke kun en midlertidig løsning på overfyldte parkeringspladser, hvor de retmæssige brugere ikke kan finde en ledig plads eller oplever arrogant og egoistisk adfærd fra bilister, men en mulighed for både at skabe øget tryghed og en mere positiv parkeringsoplevelse. Parkeringskontrol giver ikke bare en større fleksibilitet i hverdagen, men virker også forebyggende på hærværk og tyveri.

Der er mange gode grunde til at investere i et samarbejde med COPARK, fordi vi overtager alt det administrative og sørger samtidig for, at det praktiske fungerer problemfrit.

Egenproduktion af parkeringsskilte

Kortere leveringstid

Vi tilbyder også egenproduktion af skilte til parkering i superhøj kvalitet. Med vores moderne udstyr kan vi sikre, at dine p-skilte opfylder de højeste standarder.

Denne udvidelse af vores parkeringsløsninger giver dig en endnu mere fleksibel service, da vi kan forkorte leveringstiden på skilte inden opstart af parkeringskontrol.

Som ekstra service kan vi producere skilte til andre formål, hvis du har brug for det. Dette kan bl.a. være oplysningsskilte og vejvisningsskilte. Kontakt vores rådgiver for mere information.

Vores parkeringsvagter er ansat på overenskomst

Lønnet efter gældende overenskomst

Parkeringsvagter hos COPARK er ansat på gældende overenskomst mellem Dansk Industri og Serviceforbundet for Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning.

Det betyder at vores parkeringsvagter modtager fast løn, tillæg for skiftende arbejdstider samt særlig opsparing og pension. Dette sikrer en fair og objektiv fysisk parkeringskontrol af jeres parkeringsområde.

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder med private parkeringspladser  i hele landet. Vi afholder alle udgifter til produktion samt kontrol.

En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

I fastsætter selv p-regler og undtagelser. Alle vores p-vagter er uddannede og modtager fast løn efter gældende overenskomst. Vi tilbyder aftaler uden binding med kort opsigelsesvarsel.

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Slip for administration

 Du slipper for den daglige administration af parkerings- og gæstetilladelser, så du eller dine ansatte kan bruge tiden på vigtigere opgaver. 

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Produktion af p-skilte

Vi tilbyder hurtigere levering af p-skilte til dit parkeringsområde, da vi selv producerer vores egne skilte. Vi kan også producere skilte til andre formål.

COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Tilgængelig kundeservice

Vores kundeservice er tilgængelige alle ugens dage. Hos COPARK vægter vi personlig og nærværende service højest. 

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig og simpel app

Du får en brugervenlig og simpel app, hvor dine beboere, gæster, kunder og personale kan med ganske få klik administrere tildelte p-tilladelser.

Fleksibel samarbejdsaftale

Som pladsejer er det jer, der fastsætter de specifikke regler og parkeringsvilkår, som parkanterne skal overholde. Når disse er fastsat, vil COPARK føre tilsyn med, at de givne regler og parkeringsvilkår bliver overholdt.

Med COPARK får du en gratis samarbejdsaftale, hvor vi dækker alle omkostninger til produktion og opsætning af skilte, alle nødvendige fysiske og digitale p.-tilladelser samt adgang til brugen af COPARKS APP. 

En samarbejdsaftale med COPARK er fleksibel og uden lang binding. Det betyder, at I har mulighed for at opsige aftalen med kort varsel. I er derfor ikke bundet af en lang og uopsigelig aftale, da vi ikke ønsker at fortsætte et samarbejde, hvor den ene part er utilfreds.

Fordelene ved parkeringskontrol

Der er mange fordele at hente ved at indføre parkeringskontrol. For det første sikrer du, at dine parkeringspladser kun bruges af de retmæssige brugere, og samtidig forebygger du hensynsløs parkering. Derudover giver parkeringskontrol orden og sikkerhed på området, bemanding døgnet rundt samt reducering af hærværk. Ved at vælge COPARK får du en fleksibel og supergod samarbejdsaftale med brugervenlige parkeringsprodukter, der er skræddersyet til dit behov.
Et perfekt match til personlig træning

Vi er det rigtige match

  • 5Hvis du ønsker at få bugt med uautoriseret parkering
  • 5Hvis du gerne vil have digitale parkeringsløsninger med høj brugervenlighed
  • 5Hvis du gerne vil fokusere på andet end parkeringsadministration
  • 5Hvis du gerne vil forventningsafstemme inden opstart af p-kontrol

Parkeringskontrol i København, Århus, Aalborg og Odense

Parkeringskontrol er en servicefunktion, der har til opgave at håndtere og håndhæve regler for parkering indenfor et specifikt område. Det bidrager blandt andet til at skabe orden, så ubudne gæster og misbrug af parkeringsarealerne bliver reduceret.

Såfremt det gældende reglement på parkeringsområdet ikke overholdes, vil vedkommende, der bryder reglerne, blive pålagt en kontrolafgift.

Parkeringskontrol tjener et formål på steder, hvor der er behov for adgang til parkering for relevante personer.

Det gælder eksempelvis: 

  • I beboelsesområder, hvor det er beboerne, som har behov for fri adgang til en parkeringsplads, så den ikke optages af uvedkommende billister.
  • Hos institutioner og uddannelsessteder, hvor ansatte, studerende, gæster og andre, der har et ærinde på stedet, har behov for nærliggende parkeringsmuligheder.
  • Hos virksomheder, hvor ansatte, kunder og besøgende skal kunne gøre brug for parkeringspladsen nær virksomheden
  • Hos forretninger og klinikker, hvor kunder og ansatte har brug for parkeringsmuligheder nær forretningen/klinikken.

Hvorfor anvende parkeringskontrol?

Parkeringskontrol er løsningen på fyldte parkeringspladser, hvor beboere, handlende, medarbejdere, gæster og andre personer, har svært ved at finde en parkeringsplads, der ligger i gåafstand til den destination, de skal besøge.

Det kan mærkes direkte på bundlinjen, hvis du er forretningsdrivende, ligesom det kan være til gene, hvis du er beboer, men ikke kan finde en parkeringsplads i nærheden af din bopæl. Med parkeringskontrol yder du en bedre kundeservice, højner kvaliteten på parkeringsområde (hvis det gøres korrekt) og skaber generelt bedre vilkår for de personer, der besøger din ejendom.

Hvorfor vælge COPARK til kontrol af parkeringsarealer?

Alle vores vagter er uddannede og uniformerede og modtager fast løn efter gældende overenskomst for parkeringsvagter. Dette sikrer en fair og objektiv parkeringskontrol med jeres parkeringsplads, idet parkeringsvagterne ikke behøver at nå et hvis antal parkeringsafgiter for at komme i mål. De vil hellere hjælpe folk, end de vil give dem en p-afgift.

Vi er et danskejet parkeringsselskab, som kan tilbyde en attraktiv deling af indtægter med dig, hvis dit parkeringsplads anses for at være rentabel. Dette kan lade sig gøre, fordi vi ikke er ejet af en udenlandsk kapital- og pensionsfond, der forventer store afkast og udbytte.

Som kunde hos COPARK bestemmer du ikke blot hvilke regler og vilkår, der skal gælde på dit parkeringsplads. Du kan også være med til at fastsætte, hvordan du ønsker, at vores p-vagter skal udføre parkeringskontrol. Dette sikrer, at både regler og parkeringskontrol bliver præcis som aftalt. 

Vi tilbyder vores parkeringsservice til hele Danmark, og vi er repræsenteret i og omkring København, Aarhus, Ålborg og Odense.

Effektiv parkeringskontrol i hele landet

Hos COPARK tilbyder vi effektiv parkeringskontrol, så du altid er sikker på, at dine parkeringspladser udelukkende bruges af de personer, de er tiltænkt. Det gælder, uanset om du administrerer en parkeringsplads ved en forretning, et boligselskab, et indkøbscenter, en kontorejendom, et hotel, en institution eller et hvilket som helst andet sted, hvor der løbende kommer besøgende med et ærinde.

Vores parkeringskontrol koster dig ikke noget, og vi dækker hele landet. Det er dig, der bestemmer, hvilke parkeringsregler, vi skal håndhæve, så du har stor medindflydelse på undtagelser og gældende parkeringsforhold på dit parkeringsområde.

Vi tilbyder vores parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder i hele Danmark, så du kan tilbyde dine gæster, ansatte og andre relevante personer nem adgang til dit parkeringsområde. Det gælder, uanset om du har behov for parkeringskontrol i København, parkeringskontrol i Aarhus, parkeringskontrol i Odense, parkeringskontrol i Aalborg eller parkeringskontrol i en anden by i Danmark.

Fordele ved parkeringskontrol

Der er masser af fordele ved at tilbyde parkeringskontrol på dit parkeringsareal. Først og fremmest sikrer vores parkeringskontrol, at parkeringsarealet udelukkende bruges af de personer, der har et ærinde på din ejendom. Endvidere sikrer du:

Tryghed for de brugerne

Parkeringskontrol medfører en større tryghed for de parkerende, da parkeringsvagterne patruljerer området, så det er vanskeligt for uvedkommende at opholde sig på området. Det sikrer, at bilister uden ærinde ikke kan parkere her, ligesom parkeringsvagterne er uddannede vagter, der er iført synlig og letgenkendelig uniform. Vores erfaring viser, at det kan forebygge hærværk og tyveri på parkeringsområdet.

Bemanding hele døgnet

Parkeringsvagterne er til rådighed 365 dage om året, hvis ikke du har aftalt andet. Vi fører fleksibel parkeringsopsyn hele døgnet eller bestemte tidspunkter på dagen (hvis dette er aftalt, inden opstart af parkeringskontrol). 

Højere sikkerhed

Parkeringskontrollen sikrer, at der ikke bliver foretaget ulovlige parkeringer på området. Det mindsker ikke alene irritationen hos de retmæssige brugere af parkeringspladsen, men gør det lettere for ambulancer, brandvæsnet og lægebiler at komme til ejendommen, hvis der skulle opstå behov for det.

Parkeringskontrol med nem og simpel administration

Hos COPARK tilbyder vi fleksible aftaler om såvel bemandet som ubemandet parkeringskontrol til boligselskaber og alle former for erhverv. Der er intet besværligt administrationsarbejde forbundet med vores parkeringsløsninger. Som kunde modtager du et kundelogin, hvor du har adgang til et simpelt og intuitivt kontrolpanel, hvor du kan administrere tilladelser med få klik. 

I kontrolpanelet kan du nemt tildele parkeringstilladelser til medarbejdere, beboere og andre relevante personer. Efterfølgende kan vedkommende selv tilknytte og ændre nummerpladen både via en app eller direkte i browseren.

Samtidig tilbyder vi en receptions-løsning, der giver gæster mulighed for at registrere sig på en tablet. Vedkommende skal blot indtaste sin nummerplade og vælge, om han eller hun vil modtage en bekræftelse via e-mail eller SMS. Der er mulighed for selv at vælge, hvilken tekst der skal stå på tabletten.

Hent vores app

Med COPARKS APP kan jeres ansatte og beboere let og enkelt administrere parkeringstilladelser og gæsteparkeringer direkte fra mobilen.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon