Kameraløsning (ANPR) – fleksibel løsning

Automatisk genkendelse af  nummerplader

  • NAutomatisk parkeringskontrol til p-huse og -kældre
  • NSkræddersyede løsninger tilpasset jeres behov
  • NKontakt os for at høre om alle jeres fordele

Automatisk parkeringskontrol med nummerpladegenkendelse

Ønsker I det fulde overblik over de bilister, der kører ind og ud af jeres parkeringsområde ved at automatisk scanne deres nummerplader, uden at investere for mange ressourcer i det, så er automatisk parkeringskontrol i form af nummerpladegenkendelse en god løsning.

Automatisk parkeringskontrol sker ved hjælp af et ANPR-system eller nummerpladegenkendelse, der er et digitalt bomanlæg, hvor bommen er skiftet ud med et kamera. Det er et brugervenligt, hurtigt og innovativt system, der scanner bilens nummerplade på vej ind og ud af parkeringsarealet, så parkeringsområdet ikke behøver at have et traditionelt bomanlæg.

Derudover er ANPR-systemet en fleksibel erstatning for den traditionelle betalingsautomat, fordi der ikke bliver printet et fysisk papkort ud, der skal bruges til betaling, når man forlader arealet. Bilisten skal blot indtaste bilens registreringsnummer i betalingsautomaten og betale for sin parkering.

Kameraløsningen kan desuden integreres med en betalingsapp til parkering, så bilisten kan betale for parkering direkte over telefonen, og slipper derfor for at stå i kø ved betalingsautomaten.

Supergod løsning til store parkeringsområder

ANPR-systemet er et supergodt alternativ til parkeringshuse og kældre med store parkeringsområder, fordi det minimere brugen af parkeringsvagter og erstatter traditionelle bomanlæg.

Derudover spare I tid samt udgifter til den daglige drift og vedligehold af parkeringsområdet. I udfaser også alt administration til COPARK, så jeres ansatte kan fokusere på andre arbejdsopgaver. Det betyder, at vi står for alt administration i forbindelse med håndtering af p-tilladelser, opsætning af p-skilte og inddrivelse af p-afgifter uden omkostninger.

Vi tilbyder også en række forskellige monteringsmuligheder, der passer til jeres specifikke installationsbehov. Kontakt os i dag for at finde ud af, om det kan betale sig at få indført automatisk parkeringskontrol med nummerpladegenkendelse. Få styr på fordele og ulemper, så I træffer det rigtige valg for jeres parkeringsområde.

Michael, partner i COPARK. Kontakt ham i dag

Skal vi ringe dig op?

Bliv ringet op af en parkeringsekspert og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dit  parkeringsområde.

Hvorfor vælge ANPR?

6 fordele ved ANPR

Fuldautomatisk parkeringskontrol

Med ANPR får I fuldautomatisk og digital parkeringskontrol, da kameraet udføre kontrol ved at scanne køretøjets nummerplade. 

Skab et bedre flow

Med ANPR sikrer I et bedre flow ind og ud af parkeringsområdet uden store kødannelser, som der kan være ved traditionelle bomsystemer.

Ingen administration

Vi overtager alt administration i forbindelse med indrivelse af p-afgifter og håndtering af parkering, så I kan fokusere på andre opgaver. 

Ingen p-billet eller p-skive

Ved ANPR udfører kameraerne parkeringskontrol og derfor er der ikke behov for at kontrollere p-billetter eller indstilling af p-skive.

Tilgængelig kundeservice

Vi sørger for at opsætte og montere ANPR-systemet, og så yder vi support for jeres besøgende 365 dage om året.

Flere betalingsmuligheder

Flere og fleksible betalingsmuligheder for jeres besøgende. Betaling kan foretages via parkeringsapp eller ved betalingsautomaten.