Parkeringskontrol på private fællesveje

Få gratis opsyn på private fællesveje

  • NFleksibel parkeringskontrol for private fællesveje
  • NProfessionel og personlig kundeservice
  • NVi tager os af alt besværet med administration

Parkeringskontrol på privat fællesvej

Er I trætte af uønsket og egoistisk parkering på jeres private fællesvej, fordi nogle bilister ikke har respekt for deres medborgere, kan jeres grundejerforening eller vejlaug ansøge kommunen om tilladelse til at udøve privat parkeringskontrol i området.

Selvom ansøgningsprocessen kan være besværlig, har COPARK stor erfaring og succes på dette område, og er klar på at hjælpe jer i mål med ansøgningsprocessen. Vi er specialiserede i ansøgningsprocessen, og vores parkeringsrådgiver ved, hvad der kræves for at få en godkendelse fra Kommunen.

Vores rådgiver har siden 2018 hjulpet adskillige foreninger med at få indført privat parkeringskontrol og bekæmpe antallet af egoistiske og uønskede parkeringer.

Ønsker I parkeringskontrol på jeres private fællesvej?

Hvis du kan identificere dig med ovenstående, kan du og resten af grundejerforeningen eller vejlauget få hjælp til at ansøge kommunen om lov til at udøve parkeringskontrol på jeres private fællesvej.

Parkeringskontrol på private fællesveje er ikke et nyt fænomen, men det er blevet mere udbredt blandt grundejerforeninger og vejlaug over de seneste år.

Det skyldes, at flere oplever et stigende antal af fremmede biler, som optager de få parkeringspladser, men i flere tilfælde er det også grundejerforeningens egne beboere, som ikke overholder parkeringsreglerne, fordi der ingen konsekvenser er. Det skaber blot ekstra splid og frustrationer, når foreningens beboere prøver at komme disse problemer til livs.

#1 parkeringsselskab - 5 stjerner

Kontakt os i dag

Brænder du inde med spørgsmål til os eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Modtag gratis hjælp til ansøgningsprocessen

Vi ved, at det kan være en besværlig proces at søge om accept til drift af parkeringskontrol på private fællesveje. Vores erfaring på området viser, at I sætter jer grundigt ind i reglerne, proceduren og kravene, før I vælger at ansøge, gør det som regel ventetiden kortere.

Ved at kontakte COPARK, får I hjælp fra et parkeringsselskab, der har stor erfaring med at skræddersy et ansøgningsforløb på vegne af grundejerforeninger og vejluag. Vi ved, hvad ansøgningen skal indeholde, og hvad kommunen lægger vægt på samtidig med, at vi kender til de forskellige udfordringer, som I skal tage højde for, før I begynder med ansøgningsprocessen.

Først og fremmest er det en god idé at undersøge, om det areal, I ønsker at indføre parkeringskontrol på, har en bestemt størrelse, da det ofte er en ting, kommunen lægger vægt på, når de behandler ansøgningen. Vi kan hjælpe jer med at vurdere størrelsen på jeres areal gratis, hvis I har brug for det. Det kan være en rigtig god idé at alliere sig med et nærliggende grundejerforeninger eller vejlaug, og vi kan hjælpe jer med det. Kontakt os, hvis I har spørgsmål.

Hjaelp til parkeringskontrol paa private faellesveje
Faa parkeringskontrol til din private faellesvej
 
 
COPARK yder altid gratis hjælp med ansøgningsprocessen, og vi bestræber os på at udarbejde jeres ansøgning fra start til slut, hvis dette ønskes. Vi er hele tiden med på sidelinjen og kan guide jer, hvis I får brug for hjælp undervejs i processen.

 Efter at I har modtaget en afgørelse fra kommunen og politiet, vil COPARK indgå i kontrakten. Derefter vil vi aftale, hvilke p-regler og undtagelser, som skal gælde for jeres parkeringsområde, herunder p-tilladelser, beboerlicenser, opsætning af p-skilte og , før vi starter med at udøve parkeringskontrol. Lyder dette som noget for jeres private fællesvej, så kontakt vores parkeringsrådgiver i dag.

Skab tryghed og orden med p-vagter

Det er værd at bemærke, at der er mange fordele ved at overlade parkeringskontrollen på jeres private fællesvej til et eksternt parkeringsselskab. Blandt andet tilstedeværelsen af parkeringsvagter på parkeringsområdet, da det sender et tydeligt signal om, at jeres område prioriterer tryghed, orden og sikkerhed. Samtidig hjælper det med at mindske uønsket og egoistisk parkering på jeres private fællesvej.

Ved at vælge COPARK, er I sikret, at alle vores parkeringsvagter er uddannede og har bl.a. modtaget undervisning i konflikthåndtering. De er altid iført uniform, hvilket gør dem let genkendelige, hvis I har brug for hjælp på stedet, og det bidrager også til at skabe en sikker atmosfære på området.

Vores p-vagter er ansat på gældende overenskomst mellem Dansk Industri og Serviceforbundet for Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning og får fast månedsløn, tillæg for skiftende arbejdstider samt særlig opsparing og pension. Det sikrer en korrekt håndhævelse af parkeringsreglerne på jeres fællesvej.

Billede af vej med parkeret biler. Privat faellesvej

Hvorfor vælge os?

Særlige fordele i COPARK

Gratis parkeringskontrol til alle med private parkeringsarealer

Gratis parkeringskontrol

Private fællesveje får altid gratis parkeringskontrol. COPARK står for alle udgifter forbundet med parkeringskontrollen.
Med COPARK får du altid tryghed i din aftale

Tryghed i samarbejdsaftalen

I fastsætter selv regler om parkering og undtagelser for jeres private fællesvej. Vi tilbyder skræddersyet samarbejdsaftaler uden binding med kort opsigelse.

Med COPARK slipper du for al administrationsboevl

Undgå administration

Vi sørger for alt. Det betyder, at I slipper for administration af parkering og varetagelse af p-tilladelser. Samtidig sørger vi for al nødvendig information og vejledning.

Alle vores parkeringsløsninger er altid tilpasset dine oensker og behov

Hjælp til ansøgningsprocessen

Vi tilbyder gratis rådgivning og hjælp til ansøgningsprocessen. Vi kan hjælpe jer med at udarbejde hele ansøgningen fra start til slut.

Ensartet kundeservice i oejenhoejde

Vi sørger for p-vagter

Vi sørger altid for tilstedeværelsen af parkeringsvagter. Alle vores p-vagter er uddannede, modtager en fast månedsløn efter gældende overenskomst og er altid iført uniform.

Brugervenlig parkeringsapp, der kan anvendes af alle

Nem og simpel parkeringsapp

Foreningens beboere og bestyrelse får mulighed for at oprette og administrere p-tilladelser med få klik via COPARKS app.