Parkeringskontrol på private fællesveje

Få gratis opsyn på private fællesveje

  • NFleksibel parkeringsservice for private fællesveje
  • NProfessionel og personlig kundeservice
  • NVi tager os af alt besværet med administration

Parkeringskontrol på privat fællesvej

Er I trætte af uønsket og hensynsløs parkering på jeres private fællesvej, kan grundejerforeningen eller vejlauget ansøge kommunen om tilladelse til at udøve privat parkeringskontrol i området. 

Det kan være en besværlig proces at ansøge, men hos COPARK har vi stor erfaring og succes på dette område, og vil vil meget gerne hjælpe jer i mål med ansøgningsprocessen.

Ønsker I parkeringskontrol på privat fællesvej?

Kan du identificere dig med ovenstående, kan du og resten af grundejerforeningen eller vejlauget få hjælp til at ansøge kommunen om lov til at udøve parkeringskontrol på parkeringsområdet. 

Parkeringskontrol på private fællesveje er ikke et nyt fænomen, men det er blevet mere udbredt blandt grundejerforeninger og vejlaug gennem de sidste år. 

Det skyldes, at flere og oplever et stigende antal af uvedkommende parkering, der optager deres parkeringspladser, og fordi flere er blevet opmærksomme på muligheden. Dernæst fordi flere har fundet ud af, at det hverken behøver at være en besværlig eller bureaukratisk proces at få godkendt ansøgning, når de får eksternt hjælp udefra fra et parkeringsselskab, som COPARK.

 

#1 parkeringsselskab - 5 stjerner

Kontakt os i dag

Brænder du inde med spørgsmål til os eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Modtag gratis hjælp til ansøgningsprocessen

Vi ved, at det kan være en besværlig proces at søge om accept til drift af parkeringskontrol på private fællesveje. Vores erfaring på området viser, at I sætter jer grundigt ind i reglerne, proceduren og kravene, før I vælger at ansøge, gør det som regel ventetiden kortere.

Hos COPARK har vi stor erfaring med at skræddersy et ansøgningsforløb på vegne af grundejerforeninger og vejlaug. Vi ved, hvad ansøgningen skal indeholde, og hvad kommunen lægger vægt på samtidig med, at vi kender til de forskellige udfordringer, der skal tages højde for, inden I påbegynder ansøgningsprocessen.

I skal først undersøge, om det er en god idé, hvis det pågældende parkeringsareal, som I ønsker at indføre parkeringskontrol på, har en bestemt størrelse. Vi kan hjælpe jer med at vurdere størrelsen på jeres areal gratis, hvis I har brug for hjælp til det. Vores erfaring viser, at det er god idé at alliere sig med nærliggende grundejerforeninger eller vejlaug, og vi kan hjælpe jer med det. Kontakt os, hvis I har spørgsmål.

 

Hjaelp til parkeringskontrol paa private faellesveje

COPARK yder altid gratis hjælp med ansøgningsprocessen og hjælper jer med at udarbejde ansøgningen. Vi er hele tiden med på sidelinjen og kan guide jer, hvis I får brug for hjælp undervejs i processen.

Efter I har modtaget en afgørelse fra kommunen og Politiet, vil COPARK indgå i kontrakten. Derefter vil vi aftale, hvilke p-regler og undtagelser, der skal gælde for jeres parkeringsområde, herunder p-tilladelser og beboerlicenser, før vi starter med parkeringskontrollen. Lyder dette som noget for jeres private fællesvej. 

Skab tryghed og orden med p-vagter

Vidste I, at der er mange fordele ved at lade et parkeringsselskab stå for parkeringskontrol på jeres private fællesvej? Tilstedeværelse af parkeringsvagter på et parkeringsområde sender et klart budskab om, at jeres område ønsker orden, tryghed og sikkerhed. Det neddæmper også uønsket parkering på området. 

Alle p-vagter hos COPARK er uddannede og har bl.a. modtaget undervisning i konflikthåndtering. De er altid iført uniform, så I kan genkende p-vagten. Alle vores p-vagter modtager desuden fast månedsløn, hvilket sikrer en objektiv parkeringskontrol.

Hvorfor vælge os?

Dine fordele

Gratis parkeringskontrol til alle med private parkeringsarealer

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til private fællesveje. COPARK står for alle udgifter forbundet med parkeringskontrollen.

Med COPARK får du altid tryghed i din aftale

Tryghed i samarbejdsaftalen

I fastsætter selv regler om parkering og undtagelser for jeres private fællesvej. Vi tilbyder skræddersyet samarbejdsaftaler uden binding med kort opsigelse.

Med COPARK slipper du for al administrationsboevl

Undgå administration

Vi sørger for alt. Det betyder I slipper for administration af parkering og varetagelse af p-tilladelser. Vi sørger samtidig for alt information og vejledning.

Alle vores parkeringsløsninger er altid tilpasset dine oensker og behov

Hjælp til ansøgningsprocessen

Vi tilbyder gratis hjælp med ansøgningsprocessen til private fællesveje. Vi hjælper jer med at udarbejde ansøgningen – fra start til slut.

Ensartet kundeservice i oejenhoejde

Vi sørger for p-vagter

Vi tilbyder fleksibel kontrol af jeres parkeringspladser. Alle vores parkeringsvagter uddannede, modtager en fast månedlig løn og er iført uniform. 

Brugervenlig parkeringsapp, der kan anvendes af alle

Nem og simpel parkeringsapp

Opret og administrer p-tilladelser med få klik. Med COPARKs app kan I oprette og administrere tilladelser til parkering via appen. Det er simpelt og nemt.