Opmærkning af parkeringsbåse

Få professionel hjælp til opmærkning af p-båse

Ønsker du kvalitet og lang holdbarhed i opmærkningen af dine parkeringsbåse? Vores ekspertise sikrer, at opmærkningen forbliver tydelig og funktionel i mange år, uanset om du vælger termoplast eller vejstribemaling. 

Har du behov for opmærket parkeringsbåse?

Trænger de gamle og uklare striber på dit parkeringsområde til en opfriskning? Med vores korrekte opmærkning og indretning af parkeringsbåse får du et sikkert og brugervenligt parkeringsområde, der ikke kun øger kapaciteten af p-båse, men også skaber bedre forhold for parkanterne. Samtidig kan afmærkninger øge sandsynligheden for, at dine beboere, medarbejdere og kunder kan finde en ledig plads og undgå misforståelser, der kan føre til konflikter.

Når du indgår en aftale med COPARK om parkeringskontrol på dit parkeringsområde, afholder vi som udgangspunkt alle udgifter til etablering, drifts- og vedligeholdelse. Derudover sørger vi også for opmærkning af parkeringsbåse, ladepladser, hc-pladser og meget andet.

Med mange års erfaring med at indrette, opmærke og vedligeholde parkeringspladser, kan vi opsætte vejmarkeringer på meget mere end parkeringsområder. Vi maler alt fra vejstriber og symboler til hajtænder, bogstaver og tal, både på parkeringspladser og andre udendørs områder. Hvis du har brug for indendørs striber, pile eller noget andet, kan vi også hjælpe med dette. Lad COPARK forvandle dit område med funktionel og adfærdsregulerende opmærkning.

Vi tilpasser en løsning til dit parkeringsområde

Uanset om du råder over et mindre eller større parkeringsområde eller andet udendørs område, har vi en løsning til dig. Den enkelte løsning tilpasses dine behov, så pladsen på dit parkeringsområde udnyttes bedst muligt, og vi overholder altid gældende krav til både størrelse, placering og skiltning. På den måde maksimerer vi værdien, som vores løsning kan give dig.

#1 parkeringsselskab - 5 stjerner

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale vedrørende dine behov.

Skab bedre parkeringsforhold med korrekt optegnende parkeringsbåse

En korrekt optegnet parkeringsbås sikrer en tydelig og god struktur på dit parkeringsområde, hvilket gør det nemmere for bilisterne at finde en ledig plads og undgå sammenstød. Derudover mindsker en tydelig parkeringsbås også risikoen for forvirring og kaos, fordi det gør det lettere for bilister at identificere og overholde regler. En korrekt opmærkning af dine pladser skaber ikke kun orden, men øger også parkeringskapaciteten. Ved at optimere pladsudnyttelsen, kan du skabe flere parkeringsmuligheder, hvilket er særligt afgørende i områder med høj parkeringstrafik.

Valg af opmærkningsmateriale

Vejmaling eller termoplast

På betonunderlag og SF-sten anbefaler vi vejmaling, da termoplasten ikke binder på samme måde som vejmaling, mens termoplast anbefales specifikt til asfaltoverflader, når du skal have optegnet parkeringsbåse. Det skyldes, at termoplast er optimalt til asfaltoverflader, da det sikrer en holdbar og slidstærk opmærkning, der modstår de påvirkninger, der typisk forekommer på parkeringsområder.

Den specifikke anbefaling af vejmaling til betonunderlag og SF-sten tager højde for de forskellige egenskaber ved disse materialer og sikrer den mest optimale bindning for en langvarig markering. Med vores ekspertise sikrer vi, at valget af det rette materiale til din specifikke undergrund matcher dine behov for holdbarhed og effektivitet.Tøv ikke med at kontakte os for at få skræddersyet rådgivning til dit projekt.

Opmærkning af parkeringsbåse til andre formål

Få plads til alle

Flere bilister vælger elbiler frem for benzin- og dieselbiler, fordi det er godt for den grønne omstilling og derfor er der også brug for flere ladepladser. Udover ladepladser er der også behov for opmærkede båse til handicapparkering og til andre projekter, såsom cykelparkering til ladcykler eller opmærkning af gangarealer. Dette sikrer, at området tilpasses forskellige behov.

Derfor foretager vi opmærkning af p-båse, kørebaner, streger og symboler i forskellige farver. Vi opmærker også båse til forskellige formål samt gangarealer og cykelstier. Dette sikrer, at bilister ikke holder på på handicap- og ladepladser eller standser ved en fejl på gangarealer.

Brug for hc-pladser?

Har dit parkeringsområde brug for handicapparkeringspladser?

Brug for ladepladser?

Har dit parkeringsområde brug for ladepladser?

Totalløsning eller enkelt opgave

Når det kommer til opmærkning og indretning af parkeringsområder eller andre udendørs områder, tilbyder vi totalløsninger eller enkle løsninger inden for opmærkning, der matcher dine behov. Vores fokus er altid at levere en løsning, der opfylder alle dine forventninger.

Vores totalløsninger omfatter rådgivning, opførelse af opstregninger og vedligeholdelse af opstregninger af eksperter på området. Udover dette kan totalløsningen også indeholde andre serviceløsninger inden for parkering. Vi har i kraft af vores mangeårige ekspertise inden for opmærkning og indretning af parkeringsområder og andre udendørs områder udført løsninger, der ikke kun er funktionelle, men også æstetisk tilfredsstillende.

Vi står også til rådighed, hvis du i stedet har brug for hjælp til en enkelt opmærkningsopgave, såsom afmærkning af ladepladser, handicappladser eller lignende. Hos COPARK tager vi alle opgaver seriøst, uanset størrelsen på din opgave, og vi leverer altid den bedste løsning. Tøv ikke med at lade os kigge på din opgave.

Kontakt os og find ud af, hvordan vi kan afdække dine specifikke behov i forbindelse med dit næste opmærkningsprojekt. Vi tilbyder professionel hjælp til at omdanne dit parkeringsområde til et sted, der er både funktionelt og indbydende, og som kan imødekomme forskellige behov på én gang.

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Korrekt og letforståelig

Vi sørger for korrekt og letforståelige opmærkninger, så dine brugere af p-området undgår misforståelser og overholder alle regler

Øg sikkerheden

Vi øger sikkerheden på dit parkeringsområde eller udendørs område med korrekt afmærkning. Vi bruger desuden de rigtige symboler og farver for at sikre ensartethed

Holdbar opmærkninger

Vi opmærker dit område med slidstærkt termoplast fra Premark og vejstribemaling, der modstandsdygtigt over for ekstremt vejr og almindeligt brugsslid

Mange muligheder

Vi kan opmærke opstregninger, symboler og vejmarkeringer til forskellige formål, og vi kan derfor opfylde alle dine behov

t

Total- eller enkeltløsning

Du kan vælge mellem en totalløsning eller blot få hjælp til en enkelt opmærkningsopgave. Vi udfører opgaver i overensstemmelse med de vilkår, som du har accepteret 

Tydelig og god struktur

Vores opmærkninger gør det nemmere at finde ledig p-plads, ladeplads eller hc-plads. Det hjælper også med at skabe struktur og optimere forholdene på p-området, uanset størrelsen 

Billede af opmaerkning i skolegaard, hvor der brugt flere farver

Termoplast til skolegården eller legepladsen

Ved valg af opmærkningsmateriale til skolegården eller legepladsen er termoplast fra Premark en glimrende løsning, idet termoplast er kendt for sin holdbarhed, slidstyrke og evne til at bevare klare og synlige markeringer over tid.

Termoplasten skaber klare og let synlige markeringer, hvilket bidrager til en større sikkerhed på skolegården eller legepladsen. Termoplast fås i et bredt udvalg af farver, hvilket gør det muligt at tilpasse opmærkningen til skolens eller legepladsens farvetema eller endda integrere pædagogiske elementer i designet. Vi anvender præfabrikeret termoplast fra Decomark.

Den slidstærke natur af termoplast gør det velegnet til markering af sportsbaner, legeområder og andre aktivitetszoner på skolegården og legepladsen.

Ofte stillede spørgsmål til opmærkningsprojektet

Skal man indgå en aftale med jer om parkeringskontrol, før I vil afmærke vores parkeringsbåse?

Nej, vi kan også opmærke og indrette dine p-båse, selvom du ikke har en samarbejdsaftale med COPARK. Vi udfører arbejde for både private, erhverv og foreninger.

Hvad koster det at få afmærket en parkeringsbås?

Prisen afhænger af, om vi bruger termoplast eller vejmaling, samt hvor mange p-båse du ønsker at få afmærket.

Hvilke materialer bruger I?

Vi foretager opstribning og afstribning i termoplast og vejmaling på bl.a. veje, parkeringspladser og lignede.

Termoplast er et flydende plastmateriale, der smelter sammen med asfalten, når det opvarmes med en gasbrænder. 

Hvornår anbefaler I at opmærke parkeringsbåse?

Selvom det kan lægges hele året, anbefaler vi, at afmærkningsprojektet skal ske mellem marts og september, fordi temperaturen skal være mindst 10 grader, hvis du ønsker at opnå de bedste resultater.  Det skyldes, at vejen skal være helt tør,  hvilket også kan ordnes med en gasbrænder. 

 

Hvad er fordelene ved at bruge termoplast?

Termoplast er yderst slidstærkt og modstandsdygtigt overfor ekstreme vejr påvirkninger og beskytter imod støv og pollen. Med termoplast kan derudover opnås lang levetid samt god refleksion og friktion. Det kan også bruges til mange andre formål.

Hvad er standardmål for en parkeringsbås?

Der anbefales, at man som minimum skal afsætte 2,20 til 2,30 meter i bredden og mellem 4,6 til 5,0 meter til en parkeringsbås.

Kan I også opmærke parkeringspladser til hybrid- og elbiler?
Ja, vi kan også opmærke ladepladser, hvis du har brug det. Du kan læse mere om opmærkning af ladepladser her.
Brugerne af mit parkeringsområde ønsker, at få optegnet handicap-pladser, kan I hjælpe?
Ja, vi kan også opmærke Handiccapparkeringspladser, hvis brugerne af dit parkeringsareal efterspørger dette. Vi kan ligeledes opsætte skilte på væg eller beslag og samtidig yde rådgivning, så omlægningen udføres korrekt og lovligt.  Læs mere om opmærkning af hc-pladser.
Striberne på legepladsen i min boligforening har brug for en opfriskning, kan I hjælpe med denne opgave?

Ja, det kan vi sagtens. Vi udfører også enkelte opgaver, hvis man ønsker hjælp til en opgave. Så skriv eller ring til os, hvis du leder efter professionel hjælp til at løse en opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at pladsoptimere og indrette dit parkeringsområde, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på afmærkning af parkeringsbåse eller opstregning på asfalt hos dig

Hver enkelt parkeringsområde er unik og har deres egne specielle mål, størrelse og bredde. Derfor har vi ikke faste priser for vores arbejde, men vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Indhent et gratis tilbud

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

  COPARK er i dialog med en boligforening om parkeringskontrol

  Få en aftale om opmærkning

  Hvis du er interesseret i løbende at få vedligeholdt dit parkeringsområde, kan en serviceaftale være en oplagt løsning, fordi en regelmæssig vedligeholdelse af afmærkninger kan forlænge levetiden på afmærkningen og mindske risikoen for nedslidte streger og symboler.Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi løbende opmærker dit parkeringsanlæg , når anlægget trænger til det.

  Vi tilbyder også parkeringsløsninger

  Har du udover opmærkning af parkeringsbåse brug for parkeringskontrol, så tilbyder vi også gratis og fleksible parkeringsløsninger, der bliver tilpasset efter dine behov.

  Vi tilbyder parkeringskontrol til både private, erhvervsdrivende og foreninger, der ønsker komme uønsket parkering til livs.  Hvis du vil høre mere om parkeringskontrol, klik på knappen nedenfor.

  COPARK er med jer hele vejen. Parkeringskontrol til erhverv
  COPARK saetter et skilt op paa et parkeringsomraade

  Vi producerer også parkeringsskilte

  Hos COPARK producerer vi også parkeringsskilte efter dit ønske. Vi kan tilbyde skilte til stort set alle behov. Vores skilte bliver produceret i høj kvalitet. Derfor er du sikret en lang holdbarhed, når du bestiller skilte fra os. Derudover bliver alle vores parkeringsskilte produceret efter gældende regler og til alt slags vejr.

  Vi producerer skilte for både private, erhverv og foreninger. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.