PARKERINGSOPSYN tilpasset dit behov

Vi tilbyder gratis og nem opsyn af parkeringspladser

Skal dine parkeringspladser være ledige, så der altid er parkeringsmuligheder for dem, der skal bruge en? COPARK tilbyder effektiv parkeringsopsyn af dine parkeringsarealer. Alt bliver tilpasset efter dine ønsker. 

Hvorfor vælge os?

Se vores præsentationsvideo herunder.

Hvad passer til dig?

Vores parkeringsservice er gratis, og vi står for alt fra patruljering, opkrævning af parkeringsgebyrer og øvrig opsyn af din parkeringslads.

Parkeringskontrol til boligforeninger, der oplever uvedkommende parkering

For boligforeninger

Vi hjælper boligforeninger, som oplever uvedkommende eller hensynsløs parkering.

Parkeringskontrol til virksomheder og erhvervsdrivende

For virksomheder

Fleksible aftaler om bemandet og ubemandet parkeringskontrol til erhverv.

Parkeringskontrol til private faellesveje

Private fællesveje

Lad os håndtere parkeringskontrol på jeres private fællesvej.

Parkeringskontrol til parkeringshuse og -kaeldre

Parkeringskældre/huse

Vi tilbyder fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

Automatisk parkeringskontrol i form af kameraloesning

ANPR (Kamera)

Opsætning af automatisk nummerplade genkendelse til erhverv.

COPARK tilbyder effektiv parkeringsopsyn af dine parkeringsarealer

… og et samarbejde i øjenhøjde!

Vores parkeringsvagter er alle uddannede, så de er i stand til varetage opsynet med dine p-pladser – også hvis der skulle opstå uoverensstemmelser.

Lad os varetage opsynet med din parkeringsplads eller -kælder, så parkeringen glider nemt og smertefrit for de bilister, der har behov for nem parkering. Vi sørger for alt fra parkeringsvagter, opkrævning af parkeringsgebyrer og skiltning, så alle besøgende ved, hvordan de skal forholde sig, når de anvender din parkeringsplads.

COPARK tilbyder gratis parkeringsopsyn

Vores service er gratis og vi tilbyder totalløsning indenfor parkeringsopsyn, og vi er enormt fleksible – det er dig, der bestemmer, hvordan parkeringsforholdene skal være på din parkeringsplads.

Samtidig er det dig, der bestemmer, hvem der har adgang til parkeringspladsen, hvilke biler der er registreret, samt hvordan der skal betales for parkeringen.

Altsammen er gratis for dig, når du er kunde hos os – og du binder dig ikke i lang tid. Du kan opsige din kontrakt med kort varsel, hvis du ønsker det.

Vi står for service, vedligeholdelse og kontrol

Når du er kunde hos os, skal du ikke gøre noget selv – det er os, der står for alt fra opsætning og etablering af systemer, drift og parkeringsopsyn. Samtidig står vi for at vedligeholde automater og øvrige inventar, så du altid er sikker på, at det hele fungerer efter hensigten.

Alle vores parkeringsvagter har den retmæssige vagtuddannelse, hvorfor de rustet til at håndtere eventuelle udfordringer, der kan opstå i forbindelse med overtrædelse af det reglement, der er på området.

Det sikrer ikke alene, at der er parkeringspladser til rådighed, fordi uvedkommende ikke bare kan parkere på området – det virker også forebyggende på hærværk og tyveri, så bilisterne, der parkerer på parkeringspladsen, føler sig trygge.

Du får tilknyttet din egen parkeringsrådgiver

Når du vælger COPARK til at holde opsyn med din parkeringsplads, får du din egen, personlige parkeringsrådgiver, som er til rådighed, når du har behov for det.

Parkeringsrådgiveren er din faste kontaktperson, som hjælper dig med at skræddersy en løsning, der matcher dit behov og ambitionsniveau.

Skulle der opstå et behov for at få ændret i regler eller øvrige forhold på din parkeringsplads, kan altid kontakte din parkeringsrådgiver, som vil hjælpe med at få iværksat ændringerne.

Fordele ved at vælge COPARK til parkeringsopsyn

Når du vælger os til opsyn med parkeringsplads, sikrer du først og fremmest, at der er ledige plads til rådighed for de retmæssige brugere af parkeringsarealet.

Der er dog en lang række andre fordele, der gør COPARK til et oplagt valg, når du skal vælge en samarbejdspartner til parkeringsopsyn.

Parkeringsopsyn i alle døgnets timer

Du vælger selv, om vores parkeringsvagter skal patruljere parkeringsarealet i alle døgnets timer, eller om det udelukkende gør sig gældende for et specifikt tidsrum.

Uanset hvad, så har du muligheden for få opsyn med din parkeringsplads i netop det tidsrum, du ønsker – det gælder også weekender og helligdage. 

Vi foretager løbende parkeringsopsyn på din parkeringsplads. Skulle der opstå et akut behov for hjælp fra en parkeringsvagt, har du altid mulighed for at kontakte en ved at ringe til vores vagtcentral, der ligeledes er tilgængelig i alle døgnets timer.

Administrér dit parkeringsområde via app

Selvom vi står for selve opsynet med parkeringspladsen, etablering af skilte, betaling og opmærkning af parkeringspladser, har du selv mulighed for at administrere hvem, der har mulighed for at parkere på din parkeringsplads.

Det gør du via vores brugervenlige og intuitive kontrolpanel.

Når du vil tilføje en ny bruger, skal du blot indtaste nummerpladen, hvorefter personen, du giver adgang, selv får mulighed for at logge ind og ændre i de oplysninger, der er i systemet.

Vi er fleksible og til at tale med

Det er dine regler, der gælder på parkeringspladsen. Når vi indleder et samarbejde om parkeringopsyn, får du tilknyttet en fast parkeringsrådgiver, som hjælper dig med at sammensætte en pakke, der matcher dit behov.

Vi er fleksible og til at tale med, så skulle du have et behov, som ikke står beskrevet på vores hjemmeside, er der mulighed for, at vi kan sammensætte en service, der passer til netop dit behov.

Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os for en indledende samtale.

Hvorfor parkeringsopsyn?

Der er mange fordele ved indførelse af parkeringsopsyn, bl.a. kan det holde p-pladserne ledige til dem, der har ret til at bruge dem. Hos COPARK tager vi alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. COPARK er for dig, der vægter kvalitet, ordentlighed og service rigtig højt, og der samtidig gerne vil anvende brugervenlige løsninger til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

I skal vælge os

  • 5Hvis I gerne vil komme uønsket parkerings til livs
  • 5Hvis I gerne vil give jeres parkanter en problemfri parkeringsoplevelse
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol