Parkeringsopsyn

Vi tilbyder gratis og nem opsyn af parkeringspladser
Kontakt os nu

Opsyn med parkeringplads

Skal dine parkeringspladser være ledige, så der altid er parkeringsmuligheder for dem, der skal bruge en? COPARK tilbyder effektiv parkeringsopsyn af dine parkeringsarealer. Vores parkeringsvagter er alle uddannede, så de er i stand til varetage opsynet med din parkeringsplads – også hvis der skulle opstå uoverensstemmelser.

Lad os varetage opsynet med din parkeringsplads eller -kælder, så parkeringen glider nemt og smertefrit for de bilister, der har behov for nem parkering. Vi sørger for alt fra parkeringsvagter, opkrævning af parkeringsgebyrer og skiltning, så alle besøgende ved, hvordan de skal forholde sig, når de anvender din parkeringsplads.

COPARK tilbyder gratis parkeringsopsyn

Vores service er gratis, og du får endda en del af de gebyrindtægter, dit parkeringsareal genererer. Du kan faktisk få helt op til 300 kr. for hvert parkeringsgebyr. Vi tilbyder totalløsning indenfor parkeringsopsyn, og vi er enormt fleksible – det er dig, der bestemmer, hvordan parkeringsforholdene skal være på din parkeringsplads. Samtidig er det dig, der bestemmer, hvem der har adgang til parkeringspladsen, hvilke biler der er registreret, samt hvordan der skal betales for parkeringen. Altsammen er gratis for dig, når du er kunde hos os – og du binder dig ikke i lang tid. Du kan opsige din kontrakt med kort varsel, hvis du ønsker det.

Vi står for service, vedligeholdelse og kontrol

Når du er kunde hos os, skal du ikke gøre noget selv – det er os, der står for alt fra opsætning og etablering af systemer, drift og parkeringsopsyn. Samtidig står vi for at vedligeholde automater og øvrige inventar, så du altid er sikker på, at det hele fungerer efter hensigten. Alle vores parkeringsvagter har den retmæssige vagtuddannelse, hvorfor de rustet til at håndtere eventuelle udfordringer, der kan opstå i forbindelse med overtrædelse af det reglement, der er på området. Det sikrer ikke alene, at der er parkeringspladser til rådighed, fordi uvedkommende ikke bare kan parkere på området – det virker også forebyggende på hærværk og tyveri, så bilisterne, der parkerer på parkeringspladsen, føler sig trygge.

Du får tilknyttet din egen parkeringsrådgiver

Når du vælger COPARK til at holde opsyn med din parkeringsplads, får du din egen, personlige parkeringsrådgiver, som er til rådighed, når du har behov for det. Parkeringsrådgivren er din faste kontaktperson, som hjælper dig med at skræddersy en løsning, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Skulle der opstå et behov for at få ændret i regler eller øvrige forhold på din parkeringsplads, kan altid kontakte din parkeringsrådgiver, som vil hjælpe med at få iværksat ændringerne.

Fordele ved at vælge COPARK til parkeringsopsyn

Når du vælger os til opsyn med parkeringsplads, sikrer du først og fremmest, at der er ledige plads til rådighed for de retmæssige brugere af parkeringsarealet. Der er dog en lang række andre fordele, der gør COPARK til et oplagt valg, når du skal vælge en samarbejdspartner til parkeringsopsyn.

Parkeringsopsyn i alle døgnets timer

Du vælger selv, om vores parkeringsvagter skal patruljere parkeringsarealet i alle døgnets timer, eller om det udelukkende gør sig gældende for et specifikt tidsrum. Uanset hvad, så har du muligheden for få opsyn med din parkeringsplads i netop det tidsrum, du ønsker – det gælder også weekender og helligdage. Vi foretager løbende parkeringsopsyn på din parkeringsplads. Skulle der opstå et akut behov for hjælp fra en parkeringsvagt, har du altid mulighed for at kontakte en ved at ringe til vores vagtcentral, der ligeledes er tilgængelig i alle døgnets timer.

Administrér dit parkeringsområde via app

Selvom vi står for selve opsynet med parkeringspladsen, etablering af skilte, betaling og opmærkning af parkeringspladser, har du selv mulighed for at administrere hvem, der har mulighed for at parkere på din parkeringsplads. Det gør du via vores brugervenlige og intuitive kontrolpanel. Når du vil tilføje en ny bruger, skal du blot indtaste nummerpladen, hvorefter personen, du giver adgang, selv får mulighed for at logge ind og ændre i de oplysninger, der er i systemet.

Vi er fleksible og til at tale med

Det er dine regler, der gælder på parkeringspladsen. Når vi indleder et samarbejde om parkeringopsyn, får du tilknyttet en fast parkeringsrådgiver, som hjælper dig med at sammensætte en pakke, der matcher dit behov. Vi er fleksible og til at tale med, så skulle du have et behov, som ikke står beskrevet på vores hjemmeside, er der mulighed for, at vi kan sammensætte en service, der passer til netop dit behov. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os for en indledende samtale.

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende