PARKERINGSOPSYN tilpasset dit behov

Vi tilbyder gratis og nem opsyn af parkeringspladser

Skal dine parkeringspladser være ledige, så der altid er parkeringsmuligheder for dem, der skal bruge en? COPARK tilbyder effektiv parkeringsopsyn af dine parkeringsarealer. Alt bliver tilpasset efter dine ønsker. 

Hvorfor vælge os?

Se vores præsentationsvideo herunder.

Hvad passer til dig?

Vores parkeringsservice er gratis, og vi står for alt fra patruljering, opkrævning af parkeringsgebyrer og øvrig opsyn af din parkeringslads.

Parkeringskontrol til boligforeninger, der oplever uvedkommende parkering

For boligforeninger

Vi hjælper boligforeninger, som oplever uvedkommende eller hensynsløs parkering.

Parkeringskontrol til virksomheder og erhvervsdrivende

For virksomheder

Fleksible aftaler om bemandet og ubemandet parkeringskontrol til erhverv.

Parkeringskontrol til private faellesveje

Private fællesveje

Lad os håndtere parkeringskontrol på jeres private fællesvej.

Parkeringskontrol til parkeringshuse og -kaeldre

Parkeringskældre/huse

Vi tilbyder fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

Automatisk parkeringskontrol i form af kameraloesning

ANPR (Kamera)

Opsætning af automatisk nummerplade genkendelse til erhverv.

COPARK tilbyder effektiv parkeringsopsyn til alle

… og et samarbejde i øjenhøjde!

Vores parkeringsvagter er alle uddannede, så de er i stand til varetage opsynet med dine p-pladser – også hvis der skulle opstå uoverensstemmelser.

Lad os varetage opsynet med din parkeringsplads eller -kælder, så parkeringen glider nemt og smertefrit for de bilister, der har behov for nem parkering. Vi sørger for alt fra parkeringsvagter, opkrævning af parkeringsgebyrer og skiltning, så alle besøgende ved, hvordan de skal forholde sig, når de anvender din parkeringsplads.

COPARK tilbyder gratis parkeringsopsyn

Vores parkeringsservice er gratis, og vi tilbyder skræddersyet løsninger indenfor parkeringsopsyn. Hos COPARK er vi enormt fleksible, idet det er dig, der bestemmer, hvordan parkeringsforholdene skal være på din parkeringsplads. Samtidig er det dig, der beslutter vilkårene for brugen af parkeringspladsen. 

Når du indgår et samarbejde om parkeringsopsyn med COPARK, binder du dig ikke til noget i den forstand, idet du til hver en tid kan opsige din samarbejdsaftale med kort varsel, hvis du ønsker det.

COPARK sørger for alt

Når du indgår et samarbejde om parkeringsopsyn med COPARK, vælger du blot den parkeringsløsning, der passer til dig. Så sørger vi for resten. Vi står for alt vedrørende drift, herunder opsætning af p-skilte, etablering af systemer og vedligeholdelse  af inventar til parkering samt kundeservice. 

Vi sørger også for at hjælpe dine beboere og ansatte godt i gang, før vi starter med at føre opsyn af dine parkeringspladser med uddannede parkeringsvagter. 

Hos COPARK har alle vores p-vagter har lært at forebygge og håndtere konflikter på parkeringsområdet, da de alle har modtaget undervisning og træning i konflikthåndtering. Det kan bidrage til en øget sikkerhed og tryghed på parkeringsområdet.

Alle får personlig og professionel rådgivning hos COPARK

Hos COPARK får du personlig og professionel rådgivning, når du vælger os til at holde opsyn med dit parkeringsområde. Du får din egen personlige parkeringsrådgiver tilknyttet, der står til rådighed, når du har brug for det. 

Du kommer derfor i kontakt med din faste kontaktperson, som hjælper dig med at skræddersy den bedste løsning til dit parkeringsområde. 

COPARK har mange års erfaring med at rådgive boligforeninger og virksomheder om de bedste parkeringsløsninger. Vi rådgiver dig altid ud fra de gældende love og retningslinjer inden for parkering.

Fordele ved at vælge COPARK til parkeringsopsyn

Når du vælger os til opsyn med parkeringsplads, sikrer du først og fremmest, at der er ledige plads til rådighed for de retmæssige brugere af parkeringsområdet.

Der er dog en lang række andre fordele, der gør COPARK til et oplagt valg, når du skal vælge en samarbejdspartner til parkeringsopsyn.

COPARK yder parkeringsopsyn 365 dage om året

VI yder altid parkeringsopsyn 365 dage om året, hvis ikke du har aftalt andet med din parkeringskonsulent. Du vælger selv, om vores parkeringsvagter skal varetage parkeringsopsyn på bestemte dage eller på bestemte tidspunkter på dagen. Det gælder også weekender og helligdage. 

Skulle der opstå et akut behov for hjælp fra en parkeringsvagt, har du altid mulighed for at bestille et parkeringsopsyn ved at ringe til vores vagtcentral. Vagtcentralen kan kontaktes i alle døgnets timer.

Administrér dit parkeringsområde via app

Selvom vi står for selve opsynet med parkeringspladsen, etablering af skilte, betaling og opmærkning af parkeringspladser, har du selv mulighed for at administrere hvem, der har mulighed for at parkere på din parkeringsplads.

Det gør du via vores brugervenlige og intuitive kontrolpanel.

Når du vil tilføje en ny bruger, skal du blot indtaste nummerpladen, hvorefter personen, du giver adgang, selv får mulighed for at logge ind og ændre i de oplysninger, der er i systemet.

Vi er fleksible og til at tale med

Det er dine regler, der gælder på parkeringspladsen. Når vi indleder et samarbejde om parkeringopsyn, får du tilknyttet en fast parkeringsrådgiver, som hjælper dig med at sammensætte en pakke, der matcher dit behov.

Vi er fleksible og til at tale med, så skulle du have et behov, som ikke står beskrevet på vores hjemmeside, er der mulighed for, at vi kan sammensætte en service, der passer til netop dit behov.

Hvis du er i tvivl, kan du kontakte os for en indledende samtale.

Hvorfor parkeringsopsyn?

Der er mange fordele ved indførelse af parkeringsopsyn, bl.a. kan det holde p-pladserne ledige til dem, der har ret til at bruge dem. Hos COPARK tager vi alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. COPARK er for dig, der vægter kvalitet, ordentlighed og service rigtig højt, og der samtidig gerne vil anvende brugervenlige løsninger til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

I skal vælge os

  • 5Hvis I gerne vil komme uønsket parkerings til livs
  • 5Hvis I gerne vil give jeres parkanter en problemfri parkeringsoplevelse
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol