Parkering administration

Vi tilbyder gratis administration af parkeringspladser
Kontakt os nu

Administration af parkeringsplads

Hos COPARK tilbyder vi nem og effektiv administration af parkeringspladser, så du altid kan sikre, at der er ledige pladser på dit parkeringsareal.

Vores service er gratis, og vi står for alt fra patruljering, opkrævning af parkeringsgebyrer og øvrig administration af din parkeringslads.

Når du vælger os til at varetage parkeringsadminstrationen, kan du være sikker på, at alt fungerer, som det skal. Vi sikrer, at de regler, der gælder for parkeringsarealet, bliver opretholdt, så du hverken skal bekymre dig om, at pladserne bliver optaget af uvelkomne bilister, eller at der sker hærværk og tyveri.

Du får en all inclusive-løsning, der er skræddersyet til at imødekomme netop dit behov. Ring til os på +45 42 90 50 10 eller send en mail til kontakt@copark.dk og lad os tage en snak om, hvordan du kommer i gang. Du kan også læse mere om parkeringsadministration herunder.

Administration af parkeringsplads med alt, hvad det indebærer

Det eneste, du skal gøre, når du vælger os til at varetage parkerings-administrationen for din virksomhed eller boligselskab, er at vælge, hvem der har adgang til parkeringsarealet. Det gøres nemt via vores brugervenlige og intuitive kontrolpanel, som kan tilgås via en app eller direkte i webbrowseren.

Herfra har du mulighed for at indtaste nummerpladen på de biler, der har adgang til parkeringspladsen, ligesom brugerne selv har mulighed for at ændre og tilføje nummerplader. Har du behov for hjælp, har du altid mulighed for at ringe eller skrive til os, hvorefter vi hjælper dig med at komme videre.

Udover administrationen af, hvem der har adgang til parkeringspladsen, er det os, der står for alt fra opsætning og etablering af systemer, opkrævning af gebyrer, skiltning, markering af båse, drift og overvågning af området. Du skal altså ikke selv foretage dig noget, da det er os, der står for alt.

Uddannede parkeringsvagter med fast løn

Vi anvender udelukkende parkeringsvagter, der har gennemført en vagtuddannelse, som gør dem i stand til at håndhæve reglementet, så du er sikker på, at reglerne ikke bliver brudt. Samtidig kan de håndtere eventuelle udfordringer, der risikerer at opstå, hvis ikke reglementet overholdes.

Det er ikke alene med til at sikre, at der altid er mulighed for at få en parkeringsplads, men det skaber også en tryghed for de bilister, der parkerer på parkeringspladsen, da det virker det forebyggende på tyveri og hærværk. 

Vores parkeringsvagter får en fast løn hver måned, hvilket sikrer en fair og objektiv kontrol. Du skal altså ikke bekymre dig om, at dine gæster bliver pålagt uretmæssige gebyrer – alle bliver behandlet ens og efter de regler, du fastsætter.

Du vælger selv reglerne med din parkeringsrådgiver

Når du vælger COPARK til at varetage parkeringsadministrationen af dit P-område, får du tilknyttet en personlig parkeringsrådgiver. I fællesskab sammensætter I et regelsæt, der stemmer overens med de behov, du har, så du er sikker på, at du får præcis den løsning, du har brug for.

Vi er enormt fleksible, så hvis der opstår behov for at få ændret i reglerne, kan vi altid gøre det på et senere tidspunkt. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte din parkeringsrådgiver, som kan hjælpe dig videre. Du får tilknyttet din egen personlige parkeringsrådgiver, som altid er opdateret på de regler, der gør sig gældende på lige netop dit parkeringsareal.

Gratis administration af parkeringsplads

Vores parkeringsservice er gratis, og du får endda en del af de indtægter, der genereres af gebyrerne på din parkeringsplads. Du kan få helt op til 300 kr. pr. parkeringsgebyr, hvilket gør os til et af de parkeringsselskaber, der tilbyder den højeste indtægtsdeling, selvom vores service er gratis at benytte.

Vi er udelukkende i stand til at tilbyde så høj en indtægtsdeling, da vi ikke er ejet af en stor kapital-, investerings- eller pensionsfond, der skal have en del af indtægterne hvert år. COPARK er et 100 % danskejet og gennemsigtigt parkeringsselskab.

Når vi varetager administrationen af din parkeringsplads, kan du altid opsige aftalen med kort varsel, hvis du får behov for det. Vi har ingen indledende bindingsperiode, så du har altid mulighed for at annullere aftalen, hvis dit behov ændrer sig, eller vores service ikke imødekommer dine forventninger.

Vi patruljerer i 24 timer i døgnet

Det er op til dig, om vores parkeringsvagter skal patruljere på området i alle døgnets timer, eller om der udelukkende er behov for parkeringskontrol i et specifikt tidsrum. Du har altså mulighed for at vælge præcis, hvornår vores parkeringsvagter skal håndhæve reglerne på dit parkeringsområde – også hvis du har behov for parkeringskontrol i weekenderne.

Hvis der opstår et akut behov for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en ved at ringe til vores vagtcentral, der er bemandet hele døgnet rundt på alle ugens dage. Det betyder, at du altid har mulighed for at få fat på en parkeringsvagt, hvis der opstår uoverensstemmelser eller er uønsket aktivitet på parkeringspladsen.

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende