Parkeringsadministration -Få hjælp i dag

Parkeringsadministration uden omkostninger

Få problemfri og effektiv administration af din parkeringsplads med COPARK. Det er din garanti for altid ledige parkeringspladser på dit parkeringsområde.

Hvorfor vælge COPARK?

Se vores præsentationsvideo herunder.

Hvad har du brug for?

Vores parkeringsservice er altid gratis, og vi overtager alt fra parkeringskontrol til opkrævning af parkeringsgebyrer og -afgifter. Derudover overtager vi al øvrig administration af din parkeringsplads.
Administration af parkering til boligforeninger

For boligforeninger

Vi hjælper boligforeninger med at komme uvedkommende parkering til livs.
Administration af parkering til virksomheder

For virksomheder

Fleksibel aftale om både bemandet og ubemandet parkeringskontrol til erhverv.

Administration af parkering til private faellesveje

Private fællesveje

Ønsker I parkeringskontrol på jeres private fællesvej. Få hjælp i dag. 

Administration af parkering til parkeringskaeldre og parkeringshuse

Parkeringskældre/huse

Fleksibel aftale om parkeringskontrol til parkeringshuse og -kældre.

Automatisk administration af parkering i form af kameraloesning

ANPR (kamera-løsning)

Automatisk parkeringskontrol i form af nummerpladegenkendelse.

Professionel parkeringsadministration

-Vores parkeringsservice sørger for alt det, du har brug for.

Ved at overlade al administration til parkering til COPARK, kan du være sikker på, at vi sørger for den daglige drift på dit parkeringsområde og sikrer, at de digitale løsninger til parkering virker, som de skal. Med COPARK får du en alt-i-en-parkeringsløsning, som bliver skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov og ønsker. Ved at udfase administrationen til et parkeringsselskab som COPARK, behøver du ikke at bekymre dig om uvedkommende bilister, egoistiske parkeringer, hærværk eller tyveri på dit parkeringsområde.

Kontakt os på +45 42 90 50 10 eller send os en mail til kontakt@copark.dk for en uforpligtende dialog om, hvordan vi bedst kan afdække dine parkeringsbehov og se, om vi kan hjælpe dig. Herunder kan du læse mere om, hvordan vi administrerer parkeringspladser.

Vi gør hverdagen enkel og problemfri

Når du vælger os til at administrere din parkeringsplads for din boligforening eller virksomhed, er det eneste, du skal gøre at vælge, hvem der har adgang til parkeringsområdet. Dette gøres nemt og hurtigt via vores brugervenlige og intuitive kontrolpanel, som kan tilgås via en app eller direkte i din webbrowser. Fra kontrolpanelet kan du indtaste nummerpladen på de biler, der har adgang til parkeringsområdet, ligesom brugerne selv kan ændre og tilføje nummerplader med få klik. Vi sørger desuden for kompetent kundeservice, der yder support, hvis man har behov for. Kundeservice kan altid kontaktes via mail eller telefonisk. Derudover står vi desuden for alt det praktiske arbejde med opsætning af p-skilte, etablering af styresystemer, opkrævninger, afmærkning af parkeringsbåse samt drift og parkeringsopsyn. Vi sørger for alt.

Uddannede parkeringsvagter med fast løn

Alle parkeringsvagter fra COPARK har taget det grundlæggende vagtkursus. P-vagterne er bl.a. uddannet i konflikthåndtering og anvendelse af foto som dokumentation, og du er derfor sikret erfarent samt veluddannet personale, der er stand til at håndhæve reglementet på p-området, når du vælger COPARK. Ved at anvende veluddannet personale, kan det skabe en større tryghed for de bilister, der parkerer på dit parkeringsområde, idet det kan forebygge tyveri og hærværk. Det kan desuden holde al uvedkommende ophold væk og samtidig reducere antallet af egoistiske parkeringer. Vi er medlem af DPPB Brancheforening, hvilket betyder, at vores parkeringsvagter ikke må være provisionslønnet og dermed ikke har incitament til at udstede flere kontrolafgifter end nødvendigt. De modtager derfor fast månedsløn. Dette sikrer en fair og objektiv parkeringskontrol på dit område. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, dine beboere, ansatte og gæster bliver pålagt uretmæssige afgifter.

Du vælger selv reglerne med din parkeringsrådgiver

Når du vælger at udfase al administration af parkering til COPARK, tildeles du en personlig parkeringsrådgiver, som vil hjælpe dig med at skræddersy et regelsæt, der passer til dine specifikke behov. Vores parkeringsrådgivere er altid opdateret på de nyeste privatretlige regler og lovgivning inden for privat parkering. Det vil sikre, at alt fra undtagelser på området til opsætning af p-skilte og opmærkning af parkeringsbåse er korrekt udført. Det skyldes, at private parkeringsselskaber ikke arbejder ud fra de samme regler som det offentlige. Vi er yderst professionelle, og kan altid tilpasse regelsættet og undtagelserne, hvis behovet opstår. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte din personlige rådgiver, som vil hjælpe dig videre i processen. Vi ser frem til et supergodt og troværdigt samarbejde.

Indtægtsdeling og ingen lang bindingsperiode

Vores parkeringsservice er gratis, og som ekstra service kan du få del i indtægter fra betalingsparkering, udlejning af parkeringspladser og parkeringsbøder. Kontakt os for information herom.

Du kan til enhver tid benytte dig af kort opsigelsesvarsel, hvis du ønsker at opsige din parkeringsaftale med COPARK.

Desuden har vi ingen indledende bindingsperiode, så du har altid mulighed for at annullere din aftale med COPARK, hvis du ønsker at skifte udbyder, eller hvis vi ikke kan tilbyde en service, der ikke imødekommer dine forventninger.

Parkeringskontrol alle 365 dage

Vi yder parkeringskontrol 365 dage om året i alle døgnets timer, hvis ikke andet er aftalt i opstartsfasen, før vi påbegynder parkeringskontrollen. Som ejer af arealet er det dig, der beslutter, hvornår du har brug for parkeringskontrol eller om du udelukkende har brug for kontrol i et specifikt tidsrum.Ved at vælge os, får du altid fleksible aftaler om kontrol af p-pladser, der er målrettet dine ønsker og mål.

Som ekstra service, kan du til enhver tid tilkalde en parkeringsvagt ved at ringe til vores vagtcentral, hvis der opstår parkeringsbøvl i form af uvedkommende parkering. Vagtcentralen er bemandet hele døgnet alle årets dage.

Det helt rigtige match

Der er stribevis af gevinster ved at udfase din parkeringsadministration til COPARK. Vi tager alle vores parkeringsaftaler meget seriøst, og vi forventer det samme af dig.COPARK er for dig, der vægter agil og supergod kundeservice, ordentlighed samt kvalitet allerhøjest, og der gerne vil tilbyde dine parkanter et brugervenligt produkt til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I ønsker at komme uønsket parkering til livs
  • 5Hvis I ønsker at styrke parkeringsoplevelsen for jeres parkanter med brugervenlige digitale løsninger
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol