Parkeringsadministration -Få hjælp i dag

Overlad den daglige administration til os

Står du og mangler effektiv kontrol af dit parkeringsområde. Spar tid og ressourcer ved at vælge COPARK til at varetage hele eller dele af din parkeringsadministration.

Bliv klogere på COPARK

Se vores præsentationsvideo herunder.

Hvorfor vælge COPARK

Det er blevet markant svært at finde ledige parkeringspladser, hvilket særligt påvirker brugerne af dit parkeringsområde, fordi de oplever, at deres pladser bliver optaget af uvedkommende bilister. Vi kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen over dit parkeringsområde og sikre, at de fastsætte regler og vilkår på området, som vi fastsætter i fællesskab, bliver håndhævet korrekt. Det kan vi gøre ved løbende at yde fysisk kontrol med dit parkeringsområde eller ved at iværksætte andre løsninger, såsom digital parkeringsopsyn ved brug af ANPR-løsning. ANPR-løsningen er automatisk nummerpladeregistrering, der  registrerer og genkender køretøjer, når de kører ind og ud af et område.

Få styr på dit parkeringsområde

COPARK administrerer dagligt flere tusind parkeringspladser i hele Danmark. Det gør os til en pålidelig og professionel samarbejdspartner inden for parkeringsløsninger for vores kunder. Parkeringsadministration er vores vigtigste ydelse, og vi har opbygget stor erfaring inden for området.

Ved at tilbyde de mest brugervenlige parkeringsløsninger, der er fleksible og skræddersyet til dit parkeringsområde, kan vi sikre en effektiv administration af dit område og optimere parkeringsflowet. Dette vil skabe de mest optimale forhold for brugerne af dit parkeringsområde.

Hvad tilbyder COPARK?

Det er blevet markant svært at finde ledige parkeringspladser, hvilket særligt påvirker brugerne af dit parkeringsområde, fordi de oplever, at deres pladser bliver optaget af uvedkommende bilister.

Vi kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen over dit parkeringsområde og sikre, at de fastsætte regler og vilkår på området, som vi fastsætter i fællesskab, bliver håndhævet korrekt.

Det kan vi gøre ved løbende at yde fysisk kontrol med dit parkeringsområde eller ved at iværksætte andre løsninger, såsom digital parkeringsopsyn ved brug af ANPR-løsning. ANPR-løsningen er automatisk nummerpladeregistrering, der registrerer og genkender køretøjer, når de kører ind og ud af et område.

Parkeringskontrol alle 365 dage

Vi yder parkeringskontrol 365 dage om året i alle døgnets timer, hvis ikke andet er aftalt i opstartsfasen, før vi påbegynder parkeringskontrollen. Som ejer af arealet er det dig, der beslutter, hvornår du har brug for parkeringskontrol eller om du udelukkende har brug for kontrol i et specifikt tidsrum.Ved at vælge os, får du altid fleksible aftaler om kontrol af p-pladser, der er målrettet dine ønsker og mål.

Som ekstra service, kan du til enhver tid tilkalde en parkeringsvagt ved at ringe til vores vagtcentral, hvis der opstår parkeringsbøvl i form af uvedkommende parkering. Vagtcentralen er bemandet hele døgnet alle årets dage.

Uddannede parkeringsvagter med fast løn

Alle parkeringsvagter fra COPARK har taget det grundlæggende vagtkursus. P-vagterne er bl.a. uddannet i konflikthåndtering og anvendelse af foto som dokumentation. Du er derfor sikret erfarent samt veluddannet personale, der er i stand til at håndhæve reglementet på p-området, når du vælger os.

Ved at anvende veluddannet personale, kan det skabe en større tryghed for de bilister, der parkerer på dit parkeringsområde, idet det kan forebygge tyveri og hærværk samt reducere antallet af egoistiske parkeringer.

Som medlem af DPPB Brancheforening kan vi med sikkerhed aflive alle rygter om, at vores p-vagter er provisionslønnet. Vores vagter modtager fast månedsløn og har dermed ikke incitament til at udstede flere kontrolafgifter end nødvendigt. Dette sikrer fair og objektiv kontrol. Du skal derfor ikke bekymre dig, om at dine beboere, ansatte og gæster bliver pålagt uretmæssige afgifter.

Du fastsætter selv regler med din parkeringsrådgiver

Selvom du vælger at udfase hele eller dele af administrationen, får du altid tildelt en personlig parkeringsrådgiver, så du hurtigt og let kan komme i kontakt med os, hvis du har brug for hjælp.

Din faste parkeringsrådgiver vil hjælpe dig med at fastsætte et regelsæt, der passer til dine specifikke behov og  oplevede problemer på dit parkeringsområde. Vores parkeringsrådgiver er altid opdateret på de nyeste privatretlige regler og lovgivning inden for privat parkering. Dette sikrer, at alt fra undtagelser på området til opsætning af p-skilte og opmærkning af parkeringsbåse bliver korrekt udført. 

Vi forstår, at dine ønsker i forhold til regelsættet og vilkårene kan ændres løbende. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte din personlige rådgiver, der vil hjælpe dig hurtigt videre i processen. Det er vigtigt for os, at samarbejdet kan afdække dine behov og hele tiden skabe værdi for parkanterne. 

Vi hjælper med vedligeholdelse af dit område

Ønsker du løbende at vedligeholde striber og symboler på dit parkeringsområde, er en serviceaftale fra COPARK en rigtig god løsning. Hos os får du en serviceaftale, hvor vi udfører regelmæssige eftersyn på dit parkeringsområde, så de nedslidte afmærkninger bliver opfrisket løbende.

Et parkeringsområde kræver vedligeholdelse, og det kan være en stor opgave at holde styr på renholdelse og servicering af parkeringsområdet, hvis du ønsker at håndhæve de skiltede bestemmelser på en fair og objektiv måde.

 

Hvad har du brug for?

Vores parkeringsservice er altid gratis, og vi overtager alt fra parkeringskontrol til opkrævning af parkeringsgebyrer og -afgifter. Derudover overtager vi al øvrig administration af din parkeringsplads.

Administration af parkering til boligforeninger

For boligforeninger

Har din boligforening brug for at komme uvedkommende parkering til livs?
Administration af parkering til virksomheder

For virksomheder

Har du brug for en aftale om parkeringskontrol til erhverv?

Administration af parkering til private faellesveje

Private fællesveje

Bor du på en privat fællesvej, og har du et ønske om parkeringsændringer?

Administration af parkering til parkeringskaeldre og parkeringshuse

Parkeringskældre/huse

Har dit parkeringshus og -kælder brug for moderne parkeringstjenester?

Automatisk administration af parkering i form af kameraloesning

ANPR (kamera-løsning)

Automatisk parkeringskontrol i form af nummerpladegenkendelse.

COPARK sørger for det hele i processen, fra opsætning og vedligeholdelse til varetagelse af uønsket brug af dit parkeringsområde. Indled en uforpligtende dialog med en af vores parkeringsrådgivere om dine muligheder.