PARKERINGSKONTROL KØBENHAVN

Få gratis kontrol af dine parkeringspladser i dag

Vi tilbyder gratis parkeringsservice med parkeringskontrol til både foreninger, virksomheder og private fællesveje i København og omegn. Vores parkeringsløsninger er solide og fleksible, og vi tilpasser dem til jeres specifikke behov.

Parkeringskontrol til boligforeninger i Koebenhavn

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Koebenhavn

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser i København og omegn.

Privat parkeringskontrol til private faellesveje i KBH og omegn

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse i Koebenhavn og omegn

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Parkeringskontrol i København

COPARK tilbyder parkeringskontrol til boligselskaber, foreninger og alle for erhverv, både store og små, der befinder sig i København og omegn. Vi sørger for, at alle vores parkeringsløsninger bliver tilpasset efter dine specifikke mål, ønsker og behov. Ved at vælge COPARK indgår du i et samarbejde med et parkeringsselskab, der varetager parkeringskontrol for mange forskellige samarbejdspartnere, såsom beboelsesområder, hoteller, kontordomiciler, centre, butikker, tankstationer, uddannelsessteder, parkeringskældre og -huse i indre København og omegn. Vi ved nemlig, at alle har specifikke krav og ønsker, så vores parkeringsløsninger er udviklet til at understøtte dette.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video fra COPARK
Michael, partner hos COPARK

COPARK vil være det fortrukne valg i København

For at opnå målet om at blive det mest foretrukne valg til parkeringskontrol, tilbyder vi et af branchens mest simple parkeringsprodukt til private og erhverv i København. Vi sørger altid for professionel og supergod kundeservice, og vi samarbejder tæt med vores samarbejdspartnere for at skabe mærkbare og brugbare parkeringsløsninger. Vi sørger også for alt administration af parkering, så I kan bruge tiden på noget andet.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Kompetent og problemfri parkeringskontrol

Driftsikker og fleksibel

Ved at vælge COPARK, får du ikke kun driftssikker parkeringsservice med fleksibel parkeringskontrol, men også vores engagement i at levere kompetent kundeservice. Vi er et parkeringsselskab, der bestræber sig på at tilbyde professionelle parkeringsløsninger med høj brugervenlighed, så du kan være tryg ved, at dine parkeringspladser er i gode hænder, også selvom de befinder sig i indre København, hvor flere oplever problemer med fremmed parkering. Vores mål er at skabe en problemfri parkeringsoplevelse for både dine beboere, ansatte og gæster.

Effektiv parkeringskontrol til erhvervslivet og beboere i København

Effektiv parkeringskontrol er fatalt i de travle bydele i København og i de københavnske forstæder, som konstant oplever vokseværk, da antallet af indbyggere vokser samtidig med, at flere kommuner oplever et stigende antal af byggeprojekter. Ingen effektiv parkeringskontrol gør, at en stor andel af parkanterne er utilfredse med parkeringsforholdene på de private parkeringspladser, specielt i indre by, fordi de ofte ikke kan finde ledige p-pladser, og de manglende pladser gør det sværere og dyre for dem at hyre f.eks. en håndværker eller få gæster på besøg. Det er en hindring, som kan påvirke virksomhedernes daglige drift og deres evne til at levere god service til deres kunder. Det kan også medføre ekstra udgifter, når de er nødt til at benytte offentlige parkeringsfaciliteter eller betale for langtidsleje af en parkeringsplads. Ved at samarbejde med COPARK kan du drage fordel af vores mange års erfaring med levering af parkeringsservice i København. Som altid tilbyder vi skræddersyet og effektive parkeringsløsninger, som passer bedst til dine specifikke behov. Vores mål er at skabe parkeringsforhold og reducere de udfordringer, som erhvervslivet og beboerne står over for. Med COPARK som samarbejdspartner inden for parkering, kan du trygt regne med, at din virksomhed eller forening modtager professionel håndtering af parkering, der gør det nemmere for jer at fokusere på andre ting, fordi vi overtager alt administration. Vi yder altid support 365 dage om året til beboere, ansatte og gæster, hvis de har brug for hjælp. Du fastsætter selv p-regler og undtagelser. Vi sørger for resten. Kontakt vores rådgiver i dag for at høre nærmere om dine muligheder.

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder med private p-pladser i København og omegn.

En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

Vi tilbyder fleksible aftaler uden lang binding med kort opsigelsesvarsel. I fastsætter selv p-regler og undtagelser. Vores p-vagter uddannede, iført uniform og fast månedsløn. 

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

Vi sørger for administration af parkerings- og gæstetilladelser, så I slipper for at bruge mere tid på den daglige administration af parkering. 

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Convenience

Vores kundeservice sørger for oprettelse og håndtering af p-tilladelser, og sørger desuden for information og vejledning til beboere og ansatte. Vi går ind for, at det skal være nemt og enkelt for jer.

COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Tilgængelig kundeservice

Vi sørger for kompetent kundeservice, der er altid tilgængeligt for at besvare alle jeres henvendelser omkring håndtering af parkering.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig app

Opret og administrere p-tilladelser med COPARKs app. Med COPARKs app kan jeres ansatte, beboere, kunder og gæster nemt og hurtigt administrere tilladelser.

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os, at en parkeringsløsning er til glæde og gavn for jeres kunder, gæster, beboere og personale.

Til forskel fra de større parkeringsselskaber i branchen, får i tilknyttet en fast parkeringskonsulent, der har indgående viden om jeres samarbejdsaftale med COPARK.

Hvis I ønsker at få hjælp, kan I kontakte vores parkeringskonsulent på både telefon og e-mail.

Det helt rigtige match

Der er mange fordele ved indførelse af parkeringskontrol, uanset om dine parkeringspladser befinder sig i indre København eller i en forstadskommune til København. Vi er et p-selskab, der tager alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. Du skal vælge os, hvis du vægter supergod service, tillid og ordentlighed allerhøjest, og hvis du gerne vil have en digital løsning til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I gerne vil forhindre uvedkommende parkering
  • 5Hvis I gerne vil anvende digitale parkeringsløsninger
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

Hvorfor vælge COPARK til parkeringskontrol i København?

Der er masser af fordele ved at anvende COPARK til parkeringskontrol i København. Det mest væsentlige er naturligvis, at vi sikrer, at dit parkeringsareal kun benyttes af de personer, det er tiltænkt. Der er dog også andre fordele ved at anvende vores parkeringskontrol i København, herunder:

Større tryghed

Der skabes en større tryghed for de personer, der anvender parkeringspladsen. Vores parkeringsvagter er uddannede og uniformerede, så de er rustet til at tage sig af eventuelle uoverensstemmelser, der kan opstå i forbindelse med håndhævelse af parkeringskontrollen.

Det gør det vanskeligt for uvedkommende at anvende og befinde sig på området, så du undgår, at parkeringspladserne er optaget af andre end dem, der har et ærinde. Samtidig mindsker det hærværk og tyveri på dit parkeringsareal.

Stor indflydelse på parkeringskontrollen

Når du vælger COPARK til at udføre parkeringskontrol i København, har du stor indflydelse på aftalen. Vi er fleksible, og vi sørger for at efterleve det reglement, du vurderer, skal gøre sig gældende på dit parkeringsareal.

Bemandet parkeringsplads

Vores parkeringsvagter kan være til rådighed i alle døgnets timer, hvis du ønsker det. På den måde er området sikret hele tiden, så du er sikker på, at reglerne bliver håndhævet. Hvis du får akut behov for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en ved at ringe til vores vagtcentral, der er bemandet 24 timer i døgnet.

Vi tager os af opmærkning

Når du vælger COPARK til parkeringskontrol i København, tilbyder vi at stå for opmærkning af parkeringsbåse, handicapbåse, nummerering af parkeringsbåse og øvrigt opmærkningsarbejde.

Højere sikkerhed

Når du tilbyder parkeringskontrol på din parkeringsplads i København, sikrer vi, at der ikke foretages ulovlige parkeringer. Det mindsker ikke alene irritationerne for de retmæssige brugere af parkeringspladsen, men øger ligeledes trygheden, da det er lettere fore lægebiler, ambulancer og brandvæsen at få adgang til din ejendom.

Parkeringskontrol i København med nem administration

Når du vælger COPARK til leverandør af parkeringskontrol i København, får du en nem og fleksibel løsning, hvor vi varetager stort set alle aspekter af parkeringskontrollen. Du kan selv administrere, hvem der har adgang til parkeringsarealet via et simpelt og brugervenligt kontrolpanel.

Her vælger du blot, hvem der skal tildeles en parkeringsplads, hvorefter vedkommende selv kan gå ind og ændre i nummerplade og tilføje nye. Administrationspanelet kan tilgås enten via en app på en mobil enhed eller via webbrowseren.

Vi tilbyder også en smart løsning til receptioner, hvor gæster selv har mulighed for at registrere sig via en tablet. Det gøres blot ved at indtaste sin nummerplade, hvorefter gæsten får en bekræftelse via e-mail eller SMS.

Din parkeringskontrol i København

Uanset hvor i København, dit parkeringsområde befinder sig, har du mulighed for at gøre brug af vores parkeringsservice. Vi hjælper både store og små pladsejere i København, som ønsker et mere fleksibelt og åbent alternativ til de markedsledende parkeringsselskaber.

Når du vælger os, er det, fordi du ønsker en pålidelig, kompetent og gennemskuelig parkeringsløsning, så du kan tilbyde de bedste forhold for din parkeringsplads. Vores kunder har generelt stor indflydelse på alle områder af samarbejdet. Det er dig, der bestemmer, hvilke regler der skal gøre sig gældende, ligesom du bestemmer, hvem der har adgang til parkeringspladsen.

Du får egen parkeringsrådgiver til rådighed

Du får en tilknyttet din egen parkeringsrådgiver, når du er kunde hos os. Parkeringsrådgiveren er din faste kontaktperson, som lytter til dine ønsker og hjælper med at sammensætte en løsning, der matcher dit behov. Hvis der på et senere tidspunkt opstår behov for ændringer i aftalen, kan du altid kontakte din personlige parkeringsrådgiver på enten telefon eller mail.

Hent vores app

Jeres beboere og ansatte kan nemt og hurtigt administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser direkte fra mobilen, når de er på farten.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon