Parkeringskontrol i København

Få mere kontrol over dine parkeringspladser

Vi tilbyder gratis parkeringsservice med parkeringskontrol til både foreninger, virksomheder og private fællesveje i København. Få en fleksibel parkeringsløsning tilpasset dit behov.

Parkeringskontrol til boligforeninger i Koebenhavn

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Koebenhavn

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser i København og omegn.

Privat parkeringskontrol til private faellesveje i KBH og omegn

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse i Koebenhavn og omegn

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Gratis parkeringskontrol tilpasset dine behov

Ønsker du at skabe ordentlige parkeringsforhold for dine beboere, ansatte og gæster, er parkeringsservice en veloplagt mulighed. Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til København og omegn, og vi sørger for at tilpasse vores services, så de passer til dine behov. Parkeringskontrol er afgørende for enhver virksomhed eller boligselskab, der ønsker at holde parkeringspladserne fri til de retmæssige brugere. Det er vigtigt at få hjælp, uanset om du er ansvarlig for driften i din boligforening eller ejerforening, står i spidsen for en virksomhed, håndterer parkeringspladserne i et butikscenter, på en uddannelsesinstitution eller i en parkeringskælder.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Afspil video fra COPARK
Michael, partner hos COPARK

COPARK vil være det foretrukne valg i København

For at opnå målet om at blive københavnernes foretrukne valg til parkeringskontrol, så tilbyder vi et af branchens mest simple parkeringsprodukt til private og erhverv.Vi sørger altid for professionel og supergod kundeservice, og vi samarbejder tæt med vores samarbejdspartnere for at sikre, at deres parkeringsområde fungerer effektivt og sikkert. Vi sørger også for alt administration af parkering, så I kan bruge tiden på andre driftsopgaver.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Udtagelse fra vamermester Carsten Andersen

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem, og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Udtagelse om COPARK fra Gert Yde

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Hvorfor vælge COPARK som din samarbejdspartner

Problemfri parkeringsoplevelse

Ved at vælge COPARK som dit næste parkeringsselskab, får du ikke bare fleksibel parkeringskontrol, men en samarbejdspartner, der bestræber sig på at tilbyde professionelle parkeringsløsninger med høj brugervenlighed. Vi sætter altid dine behov og ønsker i første række, og stræber altid efter det perfekte resultat.Vores kundeservice og vi sørger altid for at give dine brugere af parkeringspladsen den rette behandling, da målet er at skabe en problemfri parkeringsoplevelse for beboere, ansatte og gæster.

 

Effektiv parkeringsservice i København

Effektiv parkeringskontrol er vigtigt i de travle bydele i København og i de københavnske forstæder, som konstant oplever vokseværk, da antallet af indbyggere med personbiler vokser samtidig med, at flere kommuner oplever et stigende antal af byggeprojekter. Ingen effektiv parkeringskontrol gør, at en stor andel af parkanterne er utilfredse med parkeringsforholdene på de private parkeringspladser i indre by, fordi de ofte ikke kan finde ledige pladser, og de manglende pladser gør det sværere og dyre for dem at hyre f.eks. en håndværker eller få gæster på besøg.

Den manglende kontrol har konsekvenser for byens butikker og deres evne til at levere god service til deres kunder. Det kan også medføre ekstra udgifter, når de er nødt til at benytte offentlige parkeringsfaciliteter eller betale for langtidsleje af en parkeringsplads.

Vi tilbyder gratis og fleksible parkeringsløsninger i hele København, og vi afholder alle udgifter i forbindelse med etablering, skiltning, drift og vedligehold. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale om dine behov og de muligheder, vi tilbyder. Når du beslutter dig for at samarbejde med os, får du tilknyttet en personlig parkeringsrådgiver, der hjælper dig med at sammensætte den rigtige parkeringsløsning med parkeringskontrol, så du kan løse dine parkeringsproblemer på den bedst mulige måde.

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder med private p-pladser i København og omegn. 

En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

Vi tilbyder fleksible aftaler uden lang binding med kort opsigelsesvarsel. I fastsætter selv p-regler og undtagelser. Vores p-vagter er uddannede og får fast løn efter gældende overenskomst.

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

Vi sørger for administration af parkerings- og gæstetilladelser, så I slipper for at bruge mere tid på den daglige administration af parkering. 

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Convenience

Vores kundeservice sørger for oprettelse og håndtering af p-tilladelser. De sørger også for information og vejledning til beboere og ansatte. 

COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Egen skilteproduktion

Parkeringsskiltene bliver produceret i vores egen skiltefabrik. De bliver slidstærke materiale. Skiltene fås også i mange forskellige størrelser. Vi tilbyder også kortere leveringstid.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig app

Opret og administrere p-tilladelser med COPARKs app. Med COPARKs app kan jeres ansatte, beboere, kunder og gæster nemt og hurtigt administrere tilladelser.

Dit parkeringsområde, dine regler

Fastsæt selv p-regler

Som ejer af et parkeringsområde skal du selv fastsætte reglerne for brugen af de parkeringspladser, der hører til området.

Ejeren fastlægger reglerne for området sammen med COPARK. COPARK sætter skilte op, så reglerne er synlige for alle, der kører ind i dit parkeringsområde.

Vores rådgiver hjælper dig med at fastsætte regler, og vi indretter vilkårene præcis, som du ønsker. Vi sørger også for, at reglerne på skiltene er formuleret korrekt, så bilisterne ikke misforstår dem.

Patruljering af p-vagter døgnet rundt

Bemanding 24/7

Vælger du COPARK til at føre opsyn på dit parkeringsområde i København, får du mulighed for fysisk parkeringskontrol i alle døgnets timer.

Vi patruljerer løbende på dit p-område både morgen, middag, aften og nat. Dette gælder i hverdage, weekender og på helligdage, hvis du ønsker det. Du kan også aftale andet, hvis det ikke passer til dit behov.

Har du akut brug for en parkeringsvagt, kan du ringe til vores vagtcentral på alle tider af døgnet året rundt.

Hvem er COPARK

Alle behandles ens

COPARK er et landsdækkende parkeringsselskab med hovedsæde i København. Vores mål er at gøre det nemt for dig at administrere dine parkeringspladser, uanset om dit parkeringsområde befinder sig i indre København eller i en forstadskommune til København og samtidig skabe bedre parkeringsmuligheder. 

I COPARK har vi klokkeklar politik om, at vi ikke går ind for forskelsbehandling på baggrund af parkeringsområdets størrelse eller geografiske placering.

Alle bliver derfor behandlet ligeværdigt og professionelt, når de indgår et samarbejde om parkeringsservice.

 

Det helt rigtige match

Der er mange fordele ved indførelse af parkeringskontrol, uanset om dine parkeringspladser befinder sig i indre København eller i en forstadskommune til København. Vi er et p-selskab, der tager alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. Du skal vælge os, hvis du vægter supergod service, tillid og ordentlighed allerhøjest, og hvis du gerne vil have en digital løsning til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I gerne vil forhindre uvedkommende parkering
  • 5Hvis I gerne vil anvende digitale parkeringsløsninger
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

Hvorfor vælge COPARK til parkeringskontrol i København?

Du opnår flere fordele ved at vælge COPARK til at varetage den fysiske parkeringskontrol i København. Det første og mest væsentlige er naturligvis, at vi sikrer, at pladserne på dit parkeringsområde kun anvendes af de bilister, parkeringsarealet er tiltænkt. Herunder har vi oplistet de andre fordele, du opnår ved at lade os varetage parkeringsservice på dine parkeringspladser:

P-vagter skaber tryghed på dit p-område

En fast parkeringsvagt fra COPARK kan skabe tryghed, men også være en hjælpende hånd for brugerne af dit parkeringsområde. Vores uniformerede parkeringsvagter er oplært, så de er rustet til at tage sig af eventuelle uoverensstemmelser, der kan opstå i forbindelse med håndhævelse af parkeringskontrollen på dit område.

Dette kan gøre det vanskeligt for uvedkommende at anvende og befinde sig på området, så du undgår, at parkeringspladserne bliver optaget af andre bilister, som pladserne ikke er tiltænkt. Samtidig kan det mindske risikoen for hærværk og tyveri i dit parkeringsområde.

Få en samarbejdsaftale med fleksible vilkår

Få en samarbejdsaftale om parkeringskontrol på fleksible vilkår med ingen lang binding. Vi sørger også for at efterleve alle gældende regler for parkering og standsning, du ønsker skal være gældende for dit parkeringsområde. Ønsker du at ændre i reglementet for dit parkeringsområde på et senere tidspunkt, skal du blot kontakte din parkeringsrådgiver.

Effektiv parkeringskontrol af dit område

Vores parkeringsvagter står altid til rådighed og kan kontrollere dit parkeringsområde i alle døgnets timer, hvis du ønsker det. Dette er en effektiv styring af parkering i byrummet.

Hvis du får akut brug for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en p-vagt ved at ringe til vores vagtcentral. Vores vagtcentral er bemandet 24 timer i døgnet og kan kontaktes alle timer i døgnet. 

Vi hjælper med opmærkning af parkeringsbåse

Når du vælger COPARK til parkeringskontrol i København, kan vi hjælpe med opmærkning af parkeringsbåse, handicapbåse, nummerering af parkeringsbåse og andet opmærkningsarbejde.

Kommer uønsket og egoistisk parkering til livs

Udover at parkeringskontrol virker forebyggende på hærværk og tyveri, kan det med sikkerhed forbedre parkeringskulturen og sikre plads til alle. En forbedret parkeringskultur, der sikrer et godt flow på parkeringsområdet, hvor der ikke foretages egoistiske og ulovlige parkeringer, er et kæmpe ønske fra de fleste pladsejere efter en længere periode med ingen effektiv og kontinuerlig parkeringskontrol.

Effektiv og kontinuerlig parkeringskontrol mindsker ikke alene irritationerne for de retmæssige brugere af parkeringspladsen, men skaber også lettere adgang for lægebiler, brandvæsen og ambulancer, da redningsberedskabet skal have mulighed for uhindret at komme frem til din bygning.

Du slipper for parkeringsadministration

Er du træt af, at parkeringsadministrationen tager tiden fra andre administrative opgaver, kan vælge at overlade al administration af parkering eller bestemte opgaver til COPARK. Lad os hjælpe dig med den daglige administration, så du får mere tid til andre opgaver, når vi overtager den daglige parkeringsdrift på dit parkeringsområde.

Du kan også selv administrere, hvem der skal have adgang til dit parkeringsareal via et simpelt og brugervenligt kontrolpanel. Her vælger du blot, hvem der skal tildeles en parkeringsplads, hvorefter vedkommende selv kan gå ind og ændre i nummerplade og tilføje nye. Administrationspanelet kan tilgås via mobile enheder eller tilgås via internet-browseren på en computer. Vi har også udviklet en parkeringsapp, så beboere og ansatte nemt og hurtigt kan administrere parkeringstilladelser.

Har du derimod brug for en selvbetjeningsløsning, hvor alle, der benytter p-pladsen, skal registrere bilens nummerplade på en iPad, kan vi også levere dette. Kontakt os og lad os sammen se på, hvilken løsning, der passer bedst til at løse jeres udfordringer.

Din parkeringskontrol i København

Du får en parkeringsløsning med effektiv parkeringskontrol, uanset om dit parkeringsområde befinder sig i indre København eller i en af de københavnske forstadskommuner. COPARK har siden 2018 hjulpet med at forbedre parkeringsforholdene for pladsejere i hele København og omegn, der ønsker et mere fleksibelt og åbent alternativ til de markedsledende parkeringsselskaber.

Hvis du vælger os som din næste samarbejdspartner, får du en brugervenlig parkeringsløsning i høj kvalitet med stor fleksibilitet, da løsningen altid bliver tilpasset efter dit behov og fremtidens udfordringer. Det er dig, der bestemmer, hvordan den fysiske kontrol skal foregå og vilkårene for brugen af parkeringspladsen.

Du får din egen rådgiver

Når du indgår en samarbejdsaftale med COPARK, får du tilknyttet en fast parkeringsrådgiver, som vil være din faste kontaktperson igennem hele forløbet, som du kan rette henvendelse til, når der er noget, der skal ændres, eller noget du er i tvivl om.

Samtidig vil din parkeringsrådgiver være med til at sammensætte en fleksibel parkeringsløsning, der imødekommer dit præcise behov, så du kun får det, du har behov for. 

Hent vores app

Jeres beboere og ansatte kan nemt og hurtigt administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser direkte fra mobilen, når de er på farten.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon