Parkeringskontrol København

Få gratis opsyn med jeres parkeringsplads

Vi tilbyder gratis og fleksible parkeringsløsninger til boligforeninger og virksomheder i Hovedstaden.

Kontakt os nu
Vi tilbyder parkeringskontrol i København til boligselskaber og alle former for erhverv. Det er oplagt for dig, der ønsker at tilbyde dine gæster gode parkeringsmuligheder i beboelsesområder, hoteller, kontordomiciler, centre, butikker, tankstationer, uddannelsessteder, parkeringskældre og -huse.

Parkeringskontrol

Nemt og simpelt

Hos COPARK tilbyder vi nem og simpel parkeringskontrol i København, så du kan tilbyde relevante personer gode forhold på dit parkeringsareal. Parkeringskontrol er en service, som har til formål at håndhæve de regler, du ønsker, inden for et specifikt område.

COPARK er det personlige parkeringsselskab

Det er jer der som ejer fastsætter hvilke regler og vilkår der skal gælde for brugen af parkeringspladsen. COPARK fører herefter tilsyn med at jeres regler og vilkår overholdes.

Hos COPARK er det gratis at oprette en aftale om parkeringskontrol i København – det er os, der sørger for at alle omkostninger til etablering og drift betales. Vi tager os af alt fra skiltning, afmærkning af båse, kontrolafgifter til vedligeholdelse af arealet.

Du betaler udelukkende, hvis du har behov for en ANPR-løsning, som dækker over automatisk genkendelse af nummerplader. Det er særligt relevant, hvis du ønsker at etablere parkeringskontrol i P-huse, parkeringskældre, centre og lignende. Samtidig har vi ingen binding, hvorfor du altid kan opsige dit samarbejde med kort varsel.

Beregn din indtægt

Modtag op til 300 kr. for hvert betalt kontrolgebyr.
Start beregneren og svar på 7 spørgsmål.

Klik for at starte

0$

Tusind tak! Vi kontakter dig inden for 24 timer og glæder mig til at se om vi matcher. 🙂

Parkeringspladsen tilhører en:

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Boligforening

Virksomhed

Institution

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor ligger parkeringspladsen?

Klik på din landsdel herunder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvor stor er parkeringspladsen?

Klik på antallet af køretøj der ca. er plads til.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvorfor ønsker I parkeringskontrol?

Klik på ikonet herunder for at fortsætte.

Vi ønsker at blive fri for uvedkommende parkering

Vi ønsker at skabe et bedre flow for kunder og gæster

Vi har overskydende P-pladser som vi ønsker at tjene penge på

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Har parkeringspladsen optegnede parkeringsbåse?

Vælg herunder for at fortsætte.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvilke parkeringsmuligheder skal der være?

Vælg én eller flere parkeringsmuligheder.

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Hvad er vigtigt for Jer?

COPARK tilbyder alle kunder en del af indtægterne fra udstedte kontrolgebyrer. Hvilke af følgende udsagn er vigtigst for Jer?

Størst fleksibilitet

”Det er vigtigst for os at en aftale er uden binding og kan opsiges med kort varsel”

Størst indtægt

”Vi ønsker størst mulig udbytte af indtægterne fra kontrolgebyrer”

Du skal foretage et valg før du kan fortsætte

FORTSÆT

Resultat

På baggrund af dit resultat har vi beregnet følgende indtægt estimat:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
I alt:

Kontakt mig uforpligtende

Hvorfor vælge COPARK til parkeringskontrol i København?

Der er masser af fordele ved at anvende COPARK til parkeringskontrol i København. Det mest væsentlige er naturligvis, at vi sikrer, at dit parkeringsareal kun benyttes af de personer, det er tiltænkt. Der er dog også andre fordele ved at anvende vores parkeringskontrol i København, herunder:

Større tryghed

Der skabes en større tryghed for de personer, der anvender parkeringspladsen. Vores parkeringsvagter er uddannede og uniformerede, så de er rustet til at tage sig af eventuelle uoverensstemmelser, der kan opstå i forbindelse med håndhævelse af parkeringskontrollen.

Det gør det vanskeligt for uvedkommende at anvende og befinde sig på området, så du undgår, at parkeringspladserne er optaget af andre end dem, der har et ærinde. Samtidig mindsker det hærværk og tyveri på dit parkeringsareal.

Stor indflydelse på parkeringskontrollen

Når du vælger COPARK til at udføre parkeringskontrol i København, har du stor indflydelse på aftalen. Vi er fleksible, og vi sørger for at efterleve det reglement, du vurderer, skal gøre sig gældende på dit parkeringsareal.

Bemandet parkeringsplads

Vores parkeringsvagter kan være til rådighed i alle døgnets timer, hvis du ønsker det. På den måde er området sikret hele tiden, så du er sikker på, at reglerne bliver håndhævet. Hvis du får akut behov for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en ved at ringe til vores vagtcentral, der er bemandet 24 timer i døgnet.

Få del i indtægterne fra parkeringskontrollen

Vi er blandt de eneste parkeringsselskaber, der tilbyder indtægtsdeling på det niveau, vi gør. Det kan vi tilbyde, fordi vi er et 100 % danskejet selskab, hvorfor vi er uafhængige af internationale fonde, som skal have del i det årlige afkast.

Vi tager os af opmærkning

Når du vælger COPARK til parkeringskontrol i København, tilbyder vi at stå for opmærkning af parkeringsbåse, handicapbåse, nummerering af parkeringsbåse og øvrigt opmærkningsarbejde. 

Højere sikkerhed

Når du tilbyder parkeringskontrol på din parkeringsplads i København, sikrer vi, at der ikke foretages ulovlige parkeringer. Det mindsker ikke alene irritationerne for de retmæssige brugere af parkeringspladsen, men øger ligeledes trygheden, da det er lettere fore lægebiler, ambulancer og brandvæsen at få adgang til din ejendom.

Parkeringskontrol i København med nem administration

Når du vælger COPARK til leverandør af parkeringskontrol i København, får du en nem og fleksibel løsning, hvor vi varetager stort set alle aspekter af parkeringskontrollen. Du kan selv administrere, hvem der har adgang til parkeringsarealet via et simpelt og brugervenligt kontrolpanel.

Her vælger du blot, hvem der skal tildeles en parkeringsplads, hvorefter vedkommende selv kan gå ind og ændre i nummerplade og tilføje nye. Administrationspanelet kan tilgås enten via en app på en mobil enhed eller via webbrowseren.

Vi tilbyder også en smart løsning til receptioner, hvor gæster selv har mulighed for at registrere sig via en tablet. Det gøres blot ved at indtaste sin nummerplade, hvorefter gæsten får en bekræftelse via e-mail eller SMS.

Din parkeringskontrol i København

Uanset, hvor i København, dit parkeringsareal er beliggende, har du mulighed for at gøre brug af vores parkeringsservice. Vi har både store og små kunder i København, som ønsker et alternativ til de markedsledende parkeringsselskaber. 

Når du vælger os, er det, fordi du ønsker en pålidelig, kompetent og gennemskuelig parkeringsløsning, så du kan tilbyde de bedste forhold for din parkeringsplads. Vores kunder har generelt stor indflydelse på alle områder af samarbejdet. Det er dig, der bestemmer, hvilke regler der skal gøre sig gældende, ligesom du bestemmer, hvem der har adgang til parkeringspladsen.

Du får egen parkeringsrådgiver til rådighed

Du får en tilknyttet din egen parkeringsrådgiver, når du er kunde hos os. Parkeringsrådgiveren er din faste kontaktperson, som lytter til dine ønsker og hjælper med at sammensætte en løsning, der matcher dit behov. Hvis der på et senere tidspunkt opstår behov for ændringer i aftalen, kan du altid kontakte din personlige parkeringsrådgiver på enten telefon eller mail.