PARKERINGSKONTROL KØBENHAVN

Få gratis kontrol med jeres parkeringsplads

Vi tilbyder gratis og fleksible parkeringsløsninger til boligforeninger, virksomheder, det offentlige og private fællesveje i hele København og omegn. 

Parkeringskontrol til boligforeninger i hele Danmark

For boligforeninger

Parkeringskontrol til boligforeninger, der gerne vil komme uønsket parkering til livs.

Parkeringskontrol til alle former for virksomheder i Danmark

For virksomheder

Tilpasset parkeringskontrol til virksomheder i alle størrelser.

Privat parkeringskontrol til private fællesveje

Private fællesveje

Parkeringskontrol til private fællesveje, der oplever parkeringsproblemer.

Fleksibel parkeringskontrol i parkeringskældre- og huse

Parkeringskældre/huse

Fleksible samarbejdsaftaler på parkeringskontrol af parkeringskældre.

ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

ANPR-Kamera

 Løsning med ANPR-kamera til nummerpladegenkendelse

Parkeringskontrol i København

COPARK tilbyder parkeringskontrol til boligselskaber og alle former for erhverv, både store og små, der befinder sig i København og omegn. Vi sørger for en løbende parkeringskontrol, der bliver tilpasset efter dine mål, ønsker og behov. Vi varetager parkeringskontrol for mange forskellige kunder, såsom beboelsesområder, hoteller, kontordomiciler, centre, butikker, tankstationer, uddannelsessteder, parkeringskældre og -huse i indre København og omegn.

“COPARK er et anderledes parkeringsselskab, der kæmper for den gode kundeoplevelse”

Se vores præsentation

Michael k, partner hos COPARK

Vi vil være det mest foretrukne parkeringsselskab i København

For at opnå målet tilbyder vi branchens mest simple parkeringsprodukt til virksomheder og foreninger i København. Vi sørger for professionel og supergod kundeservice, og vi samarbejder tæt med vores kunder for at skabe mærkbare og brugbare parkeringsløsninger. Vi sørger for alt administration, så I kan bruge tiden på noget andet.

– Michael, Partner hos COPARK

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os?

Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

"De lytter til vores udfordringer og har hjulpet os med at løse de parkeringsproblemer vi havde. Der er altid hjælp at hente, når vi ringer."

Dennis Klindrup, bestyrelsesmedlem
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“COPARK er meget hjælpsomme og fleksible. For os har COPARK helt klart været den bedste løsning til parkeringsservice.“

Benny Gal, Inspektør
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

“Vi har et rigtig godt samarbejde med COPARK. Vores bestyrelse er glade for dem – og det er vores beboere faktisk også.“

Carsten Andersen, Varmemester
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

COPARK har leveret en god løsning til os. Vi er rigtig glade for samarbejdet med COPARK og man kan altid få fat på dem hele ugen.

Gert Yde, Marketing Manager
Udtalelse 1
Kundeudtalelse til COPARK

Vi har altid haft en rigtig god dialog med COPARK hele vejen igennem og vi er rigtig tilfredse med resultatet af deres service.

Irene Hansen, Bestyrelsesmedlem
Næste video
Forrige video

Professionel parkeringskontrol

Driftsikker og fleksibel

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol i hele København og omegn.
Hos COPARK tilbyder vi udelukkende professionelle parkeringsløsninger med høj brugervenlighed. Det er jeres garanti for en fleksibel parkeringskontrol med jeres
parkeringspladser, der befinder sig i indre København og omegn. 

COPARK er Københavns mest personlige parkeringsselskab

Vi har mange års erfaring med håndtering af parkering i København og omegn. Vores erfaring viser, at dårlige parkeringsforhold i København giver erhvervslivet og beboere problemer. En stor andel af de erhvervsdrivende er utilfredse med parkeringsforholdene på de private parkeringspladser, fordi der ofte mangler ledige p-pladser og de manglende pladser gør det sværere og dyre for beboerne at hyre f.eks. en håndværker eller få gæster på besøg. 

Derfor er det en oplagt mulighed at indføre gratis parkeringskontrol og digitale parkeringstilladelser. Med COPARK foregår alt digitalt, hvilket betyder, at i undgår fysiske p-tilladelser, som skal deles ud og sættes i forruden. Vi tilbyder desuden muligheden for bestilling af fysiske p-tilladelser til personer, der finder det vanskeligt at betjene en smartphone.

Derudover slipper du for det administrative bøvl med at udstede parkerings- og gæstetilladelser og servicere brugerne af dit parkeringsareal. Hos COPARK yder vi altid support 365 dage om året. Det giver dig og dine brugere af p-pladsen tryghed for, at der altid er hjælp at hente, når I har brug for det. 

Du fastsætter selv regler og vilkår for din parkeringsplads. Så sørger vi for resten. Kontakt os os i dag for at høre nærmere om jeres muligheder. 

DER er mange grunde til at vælge copark

Dine fordele hos os

Hos COPARK faar du altid gratis parkeringskontrol

Gratis parkeringskontrol

Vi tilbyder gratis parkeringskontrol til boligforeninger og virksomheder med private p-pladser i København og omegn.

En aftale fra COPARK er altid tryg og bygger paa trovaerdighed

Tryghed i aftalen

Vi tilbyder fleksible aftaler uden lang binding med kort opsigelsesvarsel. I fastsætter selv p-regler og undtagelser. Vores p-vagter uddannede, iført uniform og fast månedsløn. 

Overlad al administration til COPARK og slip for parkeringsbyrden i dag

Ingen administration

Vi sørger for administration af parkerings- og gæstetilladelser, så I slipper for at bruge mere tid på den daglige administration af parkering. 

Kundeservice fra COPARK er altid tilstede, hvis man har brug for hjaelp

Convenience

Vores kundeservice sørger for oprettelse og håndtering af p-tilladelser, og sørger desuden for information og vejledning til beboere og ansatte. Vi går ind for, at det skal være nemt og enkelt for jer.

COPARK tager sig af kundeservice overfor jeres beboere og ansatte

Tilgængelig kundeservice

Vi sørger for kompetent kundeservice, der er altid tilgængeligt for at besvare alle jeres henvendelser omkring håndtering af parkering.

Få parkeringsmarkedets mest brugervenlig app fra COPARK til oprettelse af tilladelser

Brugervenlig app

Opret og administrere p-tilladelser med COPARKs app. Med COPARKs app kan jeres ansatte, beboere, kunder og gæster nemt og hurtigt administrere tilladelser.

Sublim kundeservice

Tilgængelig alle dage

Det er vigtigt for os, at en parkeringsløsning er til glæde og gavn for jeres kunder, gæster, beboere og personale.

Til forskel fra de større parkeringsselskaber i branchen, får i tilknyttet en fast parkeringskonsulent, der har indgående viden om jeres samarbejdsaftale med COPARK.

Hvis I ønsker at få hjælp, kan I kontakte vores parkeringskonsulent på både telefon og e-mail.

Det helt rigtige match

Der er mange fordele ved indførelse af parkeringskontrol, uanset om dine parkeringspladser befinder sig i indre København eller i en forstadskommune til København. Vi er et p-selskab, der tager alle vores samarbejdsaftaler seriøst, og vi forventer det samme af dig. Du skal vælge os, hvis du vægter supergod service, tillid og ordentlighed allerhøjest, og hvis du gerne vil have en digital løsning til parkering.

Et perfekt match til personlig træning

Et rigtigt match

  • 5Hvis I gerne vil forhindre uvedkommende parkering
  • 5Hvis I gerne vil anvende digitale parkeringsløsninger
  • 5Hvis I gerne vil udfase al administration af parkering
  • 5Hvis I gerne vil forventningsafstemme i fællesskab før opstart af p-kontrol

Hvorfor vælge COPARK til parkeringskontrol i København?

Der er masser af fordele ved at anvende COPARK til parkeringskontrol i København. Det mest væsentlige er naturligvis, at vi sikrer, at dit parkeringsareal kun benyttes af de personer, det er tiltænkt. Der er dog også andre fordele ved at anvende vores parkeringskontrol i København, herunder:

Større tryghed

Der skabes en større tryghed for de personer, der anvender parkeringspladsen. Vores parkeringsvagter er uddannede og uniformerede, så de er rustet til at tage sig af eventuelle uoverensstemmelser, der kan opstå i forbindelse med håndhævelse af parkeringskontrollen.

Det gør det vanskeligt for uvedkommende at anvende og befinde sig på området, så du undgår, at parkeringspladserne er optaget af andre end dem, der har et ærinde. Samtidig mindsker det hærværk og tyveri på dit parkeringsareal.

Stor indflydelse på parkeringskontrollen

Når du vælger COPARK til at udføre parkeringskontrol i København, har du stor indflydelse på aftalen. Vi er fleksible, og vi sørger for at efterleve det reglement, du vurderer, skal gøre sig gældende på dit parkeringsareal.

Bemandet parkeringsplads

Vores parkeringsvagter kan være til rådighed i alle døgnets timer, hvis du ønsker det. På den måde er området sikret hele tiden, så du er sikker på, at reglerne bliver håndhævet. Hvis du får akut behov for en parkeringsvagt, kan du altid tilkalde en ved at ringe til vores vagtcentral, der er bemandet 24 timer i døgnet.

Vi tager os af opmærkning

Når du vælger COPARK til parkeringskontrol i København, tilbyder vi at stå for opmærkning af parkeringsbåse, handicapbåse, nummerering af parkeringsbåse og øvrigt opmærkningsarbejde. 

Højere sikkerhed

Når du tilbyder parkeringskontrol på din parkeringsplads i København, sikrer vi, at der ikke foretages ulovlige parkeringer. Det mindsker ikke alene irritationerne for de retmæssige brugere af parkeringspladsen, men øger ligeledes trygheden, da det er lettere fore lægebiler, ambulancer og brandvæsen at få adgang til din ejendom.

Parkeringskontrol i København med nem administration

Når du vælger COPARK til leverandør af parkeringskontrol i København, får du en nem og fleksibel løsning, hvor vi varetager stort set alle aspekter af parkeringskontrollen. Du kan selv administrere, hvem der har adgang til parkeringsarealet via et simpelt og brugervenligt kontrolpanel.

Her vælger du blot, hvem der skal tildeles en parkeringsplads, hvorefter vedkommende selv kan gå ind og ændre i nummerplade og tilføje nye. Administrationspanelet kan tilgås enten via en app på en mobil enhed eller via webbrowseren.

Vi tilbyder også en smart løsning til receptioner, hvor gæster selv har mulighed for at registrere sig via en tablet. Det gøres blot ved at indtaste sin nummerplade, hvorefter gæsten får en bekræftelse via e-mail eller SMS.

Din parkeringskontrol i København

Uanset, hvor i København, dit parkeringsareal er beliggende, har du mulighed for at gøre brug af vores parkeringsservice. Vi har både store og små kunder i København, som ønsker et alternativ til de markedsledende parkeringsselskaber. 

Når du vælger os, er det, fordi du ønsker en pålidelig, kompetent og gennemskuelig parkeringsløsning, så du kan tilbyde de bedste forhold for din parkeringsplads. Vores kunder har generelt stor indflydelse på alle områder af samarbejdet. Det er dig, der bestemmer, hvilke regler der skal gøre sig gældende, ligesom du bestemmer, hvem der har adgang til parkeringspladsen.

Du får egen parkeringsrådgiver til rådighed

Du får en tilknyttet din egen parkeringsrådgiver, når du er kunde hos os. Parkeringsrådgiveren er din faste kontaktperson, som lytter til dine ønsker og hjælper med at sammensætte en løsning, der matcher dit behov. Hvis der på et senere tidspunkt opstår behov for ændringer i aftalen, kan du altid kontakte din personlige parkeringsrådgiver på enten telefon eller mail.

Hent vores app

Jeres beboere og ansatte kan nemt og hurtigt administrere parkeringstilladelser og gæstetilladelser direkte fra mobilen, når de er på farten.

Download COPARK App til iPhone Download COPARK app til Android

COPARK, parkeringsapp til Iphone eller android-telefon