GUIDE: Sådan får du opsyn og administration af parkeringspladser

9. februar 2021
Copark parkeringsselskab - bliv klogere på parkering
Ønsker du bedre forhold på din parkeringsplads, er det en god idé at uddelegere ansvaret til et parkeringsselskab. Hos COPARK kontrollerer og administrerer vi adskillige parkeringspladser for kunder over hele landet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang. Med parkeringskontrol er du sikret, at det gældende reglement for en specifik parkeringsplads bliver overholdt. Det betyder, at der vil være ledige parkeringspladser til de bilister, parkeringsarealet er tiltænkt. Hos COPARK tilbyder vi gratis opsyn og administration af parkeringspladser – og vi deler endda vores indtægter med vores kunder. I denne artikel kan du læse, hvordan du kommer i gang med opsyn og administration af din parkeringsplads.

Få gratis parkeringskontrol med alt inkluderet

Når du vælger os til varetage administration og kontrol af din parkeringsplads, får du en all-inclusive-løsning, som indebærer alt, hvad der er behov for. Vi tilbyder fleksible løsninger, som er skræddersyet til at imødekomme dit individuelle behov. Det er gratis at benytte sig af vores parkeringsservice, hvor vi sørger for at opretholde de gældende regler for arealet, opkræve parkeringsgebyrer og administrere din parkeringsplads. Du får tilknyttet en personlig rådgiver, som har overblik over din aftale. Du kan altid kontakte din parkeringsrådgiver, hvis du har spørgsmål, eller der der opstår behov for ændringer i din aftale. Vi sørger helt enkelt for at tage hånd om alt, så du hverken skal bekymre dig om optagede parkeringspladser, hærværk eller tyveri.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt at komme i gang med vores parkeringsløsning. Først og fremmest skal du kontakte en af vores parkeringsrådgivere på (+45) 42 90 50 10 eller sende en mail til kontakt@copark.dk, hvorefter du vil få vejledning til at komme i gang. Det er naturligvis helt uforpligtende, og du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information. Vi rådgiver dig gerne, og det koster selvfølgelig ingenting at kontakte os – heller ikke, hvis du ikke vælger at indgå en aftale om gratis parkeringskontrol.

Sådan administrerer du parkeringspladsen

Selvom vi står for afmærkning, opsætning af systemer, opkrævning af gebyrer, drift og overvågning af området, betyder det ikke, at du overlader al kontrol til os. Du har selv mulighed for at vælge, hvem der har adgang til dit parkeringsareal. Hvis du vil tilføje, fjerne eller ændre, hvem der har adgang til din parkeringsplads, gør du det nemt via vores intuitive kontrolpanel. Det kan tilgås fra en app på din telefon eller direkte i browseren på alle enheder. I kontrolpanelet har mulighed for at indtaste nummerpladen på de biler, der skal have adgang til parkeringspladsen. Når en bruger er oprettet, kan du give dem tilladelse til selv at ændre i deres oplysninger, hvis de eksempelvis skifter bil. Opstår der behov for hjælp, kan du altid ringe til din personlige parkeringsrådgiver, som vil vejlede dig. Ønsker du at overlade arbejdet til din rådgiver, skal du blot fortælle, hvilke ændringer du ønsker at foretage, hvorefter vi sørger for, at de træder i kraft.

Parkeringsadministration med ultimativ fleksibilitet

Det er din parkeringsplads, og derfor er det også dig, der beslutter, hvilke regler der skal gælde for parkeringspladsen. I samråd med din rådgiver sammensætter I et reglement, som tager udgangspunkt i dit individuelle behov. Du får en fleksibel aftale, som kan formes, præcis som du vil have det. Hvis du ønsker at ændre i reglerne på et senere tidspunkt, skal du blot kontakte din rådgiver, som tager sig af alt. Du kan både ringe og skrive til din rådgiver, og du får altid svar med det samme, så du er sikker på, der bliver taget hånd om din henvendelse.

Parkeringspladsen overvåges af uddannede parkeringsvagter

Hos COPARK går vi op i vores kunder og vores medarbejdere. Vi anvender udelukkende uddannede parkeringsvagter, som har gennemført en vagtuddannelse, der giver dem de rette forudsætninger for at håndhæve det reglement, du har fastsat. Alle vores parkeringsvagter er desuden fuldtidsansat med en fast månedsløn, der sikrer en fair og objektiv parkeringskontrol. Vi garanterer, at der ikke pålægges gebyrer på et uretmæssigt grundlag. Alle bliver behandles ens på baggrund af de regler, du har fastsat. Vagterne er desuden med til at opretholde ro og orden på parkeringspladsen. Det skaber tryghed for de bilister, som anvender parkeringspladsen, da uniformerede parkeringsvagter virker forebyggende på blandt andet hærværk og biltyverier. Du vælger selv, hvilket tidsrum parkeringsvagterne skal patruljere i, og vi tilbyder døgnbemandet overvågning, hvis du ønsker det. Du kan derfor selv vælge, hvornår der er behov for parkeringsvagter på området – og du kan altid tilkalde én, hvis der opstår en akut situation, som kræver handling med det samme.

Vi deler vores indtægter med dig

Det er gratis at benytte dig af vores parkeringsservice, og vi udbetaler samtidig en del af udbyttet for parkeringsgebyrer til dig. Du kan få udbetalt helt op til 300 kr. pr. parkeringsgebyr, hvilket gør vores løsning til en af de mest attraktive på markedet. COPARK er en dansk virksomhed, som ikke er ejet af internationale fonde. Det giver os mulighed for at tilbyde en indtægtsdeling, som befinder sig blandt de højeste i landet, selvom vores service er 100 % gratis.

Skal vi stå for opsyn og administration af din parkeringsplads?

Lyder vores all-inclusive-løsning som noget for dig? Så kontakt os på (+45) 42 90 50 10 eller send en mail til kontakt@copark.dk og lad os tage en uforpligtende snak om dit behov. Hvis der er noget, du er i tvivl om, svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål. Når du vælger os til at holde opsyn og administrere din parkeringsplads, har du altid mulighed for at opsige aftalen med kort varsel. Vi har ingen lange bindingsperioder – det eneste, du får, er en fleksibel og effektiv parkeringsløsning, som sikrer dig og dine gæster ultimativ tryghed.