GUIDE: Sådan får du opsyn og administration af parkeringspladser

9. februar 2021
Copark parkeringsselskab - bliv klogere på parkering

Ønsker du bedre forhold på din parkeringsplads, er det en god idé at uddelegere ansvaret til et eksternt parkeringsselskab. Hos COPARK kontrollerer og administrerer vi adskillige parkeringspladser for kunder over hele landet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang.

Med parkeringskontrol er du sikret, at det gældende reglement for en specifik parkeringsplads bliver overholdt. Det betyder, at der vil være ledige parkeringspladser til de bilister, som parkeringsarealet er tiltænkt.

Hos COPARK tilbyder vi gratis opsyn og administration af parkeringspladser.I denne artikel kan du læse, hvordan du kommer i gang med opsyn og administration af din parkeringsplads.

Få gratis parkeringskontrol med alt inkluderet

Når du vælger os til at varetage administration og kontrol af din parkeringsplads, får du en alt-i-en-løsning, der er en komplet løsning til dit parkeringsområde. Vi tilbyder fleksible løsninger til parkering, der altid bliver skræddersyet til at imødekomme alle dine specifikke behov. 

Det er gratis at benytte sig af vores parkeringsservice, hvor vi sørger for at opretholde de gældende regler for området, opkræve parkeringsgebyrer og administrere din parkeringsplads. Du får tilknyttet en personlig parkeringsrådgiver, som har et indgående kendskab til gældende praksis på området og viden om din samarbejdsaftale. 

Du kan altid kontakte din parkeringsrådgiver, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil foretage ændringer i din parkeringsaftale. Vi sørger for alt, så du hverken skal bekymre dig om optagede parkeringspladser, hærværk eller tyveri på dit parkeringsområde.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt at komme i gang med vores parkeringsløsning. Først og fremmest skal du kontakte en af vores parkeringsrådgivere på (+45) 42 90 50 10 eller sende en mail til kontakt@copark.dk, hvorefter du vil få vejledning til at komme i gang.

Det er naturligvis helt uforpligtende at modtage et tilbud fra os. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores parkeringsløsninger. Få gratis rådgivning, før du beslutter dig at indgå en parkeringsaftale om parkeringskontrol med os.

Sådan administrerer du parkeringspladsen

Selvom vi står for afmærkning, opsætning af systemer, opkrævning af gebyrer, drift og overvågning af parkeringsområdet, betyder det ikke, at du overlader al administration til os. Du har selv mulighed for at vælge, hvem der har adgang til dit parkeringsområde.

Hvis du vil tilføje, fjerne eller ændre, hvem der har adgang til din parkeringsplads, gør du det nemt via vores intuitive kontrolpanel. Det kan tilgås fra en super brugervenlig app på din telefon eller direkte i browseren på alle enheder.

I kontrolpanelet har du mulighed for at indtaste nummerpladen på de biler, der skal have adgang til parkeringspladsen. Når en bruger er oprettet, kan du give dem tilladelse til selv at ændre i deres oplysninger, hvis de eksempelvis skifter bil.

Opstår der behov for hjælp, kan du altid ringe til vores kundeservice, som vil vejlede dig. Ønsker du at overlade arbejdet til os, skal du blot meddele os, hvilke ændringer du ønsker at foretage, hvorefter vi sørger for at registrere ændringerne.

Parkeringsadministration med ultimativ fleksibilitet

Som ejer af parkeringspladsen, er det dig, der beslutter, hvilke regler og undtagelser, der skal gælde for parkeringspladsen. Du sammensætter et reglement, der tager afsæt i dit individuelle behov i samarbejde med din parkeringsrådgiver. Med COPARK får du en fleksibel parkeringsaftale, som kan formes, præcis som du vil have det.

Hvis du ønsker at ændre i reglemententet for dit parkeringsområde på senere tidspunkt, skal du blot kontakte din parkeringsrådgiver. Du kan både ringe og skrive til din rådgiver. Du får altid svar med det samme, så du er sikker på, der bliver taget hånd om din henvendelse.

Parkeringspladsen overvåges af uddannede parkeringsvagter

Hos COPARK tager vi hånd om vores samarbejdspartnere og medarbejdere. Vi anvender udelukkende uddannede parkeringsvagter, som har gennemført en vagtuddannelse, der giver dem de rette forudsætninger for at håndhæve det reglement, du har fastsat.

Alle vores parkeringsvagter er desuden fuldtidsansat med en fast månedsløn. Det sikrer en fair og objektiv parkeringskontrol. Vi garanterer, at der ikke pålægges gebyrer på et uretmæssigt grundlag. Alle bliver behandles ens på baggrund af de regler, du har fastsat.

Parkeringsvagterne er desuden med til at opretholde ro og orden på parkeringspladsen. Det skaber tryghed for de bilister, der anvender parkeringspladsen, idet uniformerede parkeringsvagter kan medvirke til reduceringen af bl.a. hærværk og bilindbrud på parkeringsområdet. 

Du vælger selv, hvilket tidsrum parkeringsvagterne skal patruljere i, og vi tilbyder døgnbemandet overvågning, hvis du ønsker det. Du kan derfor selv vælge, hvornår der er behov for parkeringsvagter på området. Du kan altid tilkalde én, hvis der opstår en akut situation, der kræver handling med det samme.

Vi deler vores indtægter med dig

Det er gratis at benytte dig af vores parkeringsservice, og vi udbetaler samtidig en del af udbyttet for parkeringsgebyrer til dig. Du kan få udbetalt helt op til 300 kr. pr. parkeringsgebyr, hvilket gør vores løsning til en af de mest attraktive på markedet.

COPARK er en dansk virksomhed, som ikke er ejet af internationale fonde. Det giver os mulighed for at tilbyde en indtægtsdeling, som befinder sig blandt de højeste i landet, selvom vores service er 100 % gratis.

Skal vi stå for opsyn og administration af din parkeringsplads?

Lyder vores all-inclusive-løsning som noget for dig? Så kontakt os på (+45) 42 90 50 10 eller send en mail til kontakt@copark.dk og lad os tage en uforpligtende snak om dit behov. Hvis der er noget, du er i tvivl om, svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål.

Når du vælger os til at holde opsyn og administrere din parkeringsplads, har du altid mulighed for at opsige aftalen med kort varsel. Vi har ingen lange bindingsperioder. Det eneste du får, er en fleksibel og effektiv parkeringsløsning, der sikrer dig og dine gæster den mest optimale tryghed og sikkerhed på parkeringsområdet.