Hvad koster parkeringskontrol?

3. marts 2021
Copark parkeringsselskab - bliv klogere på parkering

Prisen for parkeringskontrol varierer, afhængigt af hvilket parkeringsselskab du vælger. Hos COPARK tilbyder vi gratis parkeringskontrol. Her kan du læse mere om, hvad parkeringskontrol koster, og hvordan du kommer i gang. Sidst opdateret feb. 2023.

Der findes mange parkeringsselskaber i Danmark og de fleste tilbyder parkeringskontrol uden omkostninger. Hos COPARK får du en gratis alt-i-en løsning til parkering, der er skræddersyet til dit parkeringsområde. 

I visse tilfælde er der få udgifter forbundet med indførelse af parkeringskontrol, hvis du eksempelvis ønsker automatisk parkeringskontrol i form af en  kamera-løsning (ANPR), der automatisk kan genkende nummerplader. Det kan være praktisk på arbejdspladser, i centre og på parkeringsarealer, hvor der er mange, som skal have adgang. Herunder kan du læse mere om, hvilke serviceydelser du skal betale for.

Hvordan kan COPARK tilbyde gratis parkeringskontrol?

Selvom vores parkeringskontrol ikke koster noget, betyder det ikke, at vi ikke får noget ud af det. Vores omsætning er baseret på de parkeringsafgifter, vi udsteder til bilister, som holder ulovligt parkeret eller på anden måde ikke overholder reglementet på parkeringspladsen.

Vi anvender udelukkende uddannede parkeringsvagter, som får en fast månedsløn, der matcher branchens overenskomst. Det giver dig samtidig en tryghed, at vores parkeringsvagter ikke er provisionslønnede, da det betyder, at der udelukkende udstedes parkeringsafgifter på et objektivt og sagligt grundlag. De fleste tror, at vores parkeringsvagter skal nå et bestemt antal af parkeringsafgifter om dagen, men sådan er det ikke, da vi ikke har noget mål.

Hvilke services skal jeg betale for?

Som tidligere nævnt, skal du udelukkende betale i ganske få tilfælde. Vores forretning er bygget op omkring gratis parkeringskontrol og derfor ingen priser, men der er særlige serviceydelser, som vi er nødt til at tage betaling for. Det er dog udelukkende i forbindelse med opsætning, du skal betale – selve parkeringskontrollen koster ikke noget.

De ydelser, som du betaler for, tjener dog sig selv hjem på sigt, hvorfor der i princippet vil være tale om en investering. Herunder kan du læse mere om de forskellige ydelser, som ikke er inkluderet i vores gratis parkeringskontrol.

Automatisk nummerpladegenkendelse

Hvis du ønsker en ANPR-løsning, som er en automatisk nummerpladegenkendelse, betaler du kun for etableringen af systemet, hvorefter selve parkeringskontrollen er gratis. Vi tilbyder en totalløsning af hardware, software, betalingsadministration og kontrol.

Det er eksempelvis en fornuftig løsning til parkeringspladser, hvor der kommer mange besøgende hver dag, da det ikke kræver bemanding, men automatisk parkeringskontrol. Hvis der er tale om et kortvarigt arrangement, tilbyder vi en pop-up-service, hvor vi etablerer et midlertidigt betalingsområde.

Du kan selv bestemme, hvor lang tid de besøgende kan parkere, uden det koster noget. Hvis den gratis parkeringstid overskrides, kan kunden betale for parkeringen, når vedkommende forlader parkeringspladsen. Det betyder, at udgifterne til ANPR-løsningen på sigt betaler sig selv hjem igen.

Priser for etablering af automatisk nummerpladegenkendelse afhænger af din individuelle situation. Hvis du har brug for en konkret pris, er vi nødt til at vide mere om dit behov. Du kan kontakte os på (+45) 42 90 50 10 eller sende en mail til kontakt@copark.dk.

Hvor meget koster skiltning og opmærkning?

I visse tilfælde koster det noget at få opsat skilte og opmærket parkeringspladser på større parkeringsarealer. De specifikke priser afhænger af flere forskellige faktorer, hvorfor det ikke er muligt at afgive en konkret pris på hhv. skiltning og opmærkning.

Vi garanterer, at du er bekendt med alle eventuelle udgifter, før du indgår en aftale os. Vi går op i at være så gennemsigtige som muligt, og der er hverken skjulte gebyrer eller andre omkostninger, som du ikke er bekendt med, når du bruger os til gratis parkeringskontrol.

Du ved derfor på forhånd, hvad parkeringskontrollen koster, når vi indleder et samarbejde. Hvis du ønsker en konkret pris, kan du altid kontakte os, hvorefter vi danner os et overblik over dit behov. Når vi ved lidt mere, kan vi give dig en fast pris på opmærkning og skiltning.

Hvilke services er gratis?

Alle vores services er – med undtagelse af ovenstående – gratis, når du indgår en parkeringsaftale omkring parkeringskontrol med os. Vi tager os af alt i forbindelse med etablering, drift og opsyn af dit parkeringsareal, så du er sikret en nem og effektiv parkeringskontrol. 

Som kunde hos os skal du kun foretage dig noget, når du skal tilføje, fjerne eller redigere parkeringstilladelser. Det kan du gøre på din smartphone via vores senior- og brugervenlige app eller direkte fra din browser. 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du altid kontakte din personlige parkeringsrådgiver, som hjælper dig videre. Det gælder både, når du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at indføre nye undtagelser for din parkeringsplads.

Sådan kommer du i gang

Er du interesseret i at vide mere omkring vores gratis parkeringskontrol? Ring til os på (+45) 42 90 50 10 eller send en mail til kontakt@copark.dk, så tager vi en snak omkring dit behov. Vi er fleksible og til at tale med, og vi kan altid sammensætte en parkeringsløsning, der indfrier dine ønsker.