Vi starter på produktion af skilte

9. juni 2023
Copark parkeringsselskab - bliv klogere på parkering

Vi udvider nu vores parkeringsløsninger med produktion af skilte. Fra maj starter vi med egenproduktion af skilte til parkering og til andre formål.

I maj ankom vores nye storformatprinter fra Roland, som leverer kvalitetsprint med høj hastighed, og vores nye ROLL-X Flatbed laminator fra Rollsroller, som er yderst effektiv til at lægge print på plader, lægge folie på plader, laminere og applikere. Hermed kan vi ikke blot kalde os selv for et parkeringsselskab, men også producent af skilte til parkering, vejvisning og til andre formål.

“Vi har været i parkeringsbranchen siden 2018, og vi  varetager parkeringskontrol for flere store og små samarbejdspartnere med private parkeringspladser i hele landet. Vi mener, at vi er parat til at producere p-skiltene selv, da foreninger og virksomheder har brug for en samarbejdspartner, som kan levere skilte til parkeringsområdet meget hurtigt. “

– Jess, direktør i COPARK

Kortere leveringstid og bedre priser til slutbrugeren 

 

For at reducere leveringstiden af p-skilte, har vi besluttet, at al fremtidig produktion af skilte sker in-house, fordi det er mere fleksibelt, da vi hurtigere kan imødekommende specifikke ønsker og samtidig med, at vi gerne vil have fuld kontrol over hele forsyningskæden. Det betyder, at når en boligforening, grundejerforening eller virksomhed afgiver en ordre til os, vil den ikke blive videresendt til en ekstern leverandør, men vil i stedet blive fremstillet i vores egen produktionsafdeling.

 

Ved at have vores egen skilteproduktion, kan vi have direkte kontrol over hele produktionsprocessen og omkostningerne forbundet hermed, da vi selv kan justere ved produktionsmetoderne og undgå leveringsomkostninger. Dette kan derfor eliminere produktionsomkostninger og dermed udbyde det til en billig pris til slutbrugeren.

Ved at eliminere behovet for at videresende ordrer til en ekstern leverandør, kan I undgå forsinkelser og eventuelle kommunikationsproblemer, der kan opstå undervejs i processen. I stedet kan vi selv håndtere hele produktionsprocessen og have fuld kontrol over leveringstiden. Det kan desuden reducere produktionsfejl, hvilket kan være med til at reducere produktionsspild.

 

Hvad betyder denne ændring for nuværende samarbejdspartnere?

 

Men hvad kommer det til at betyde for dig som pladsejer? Du vil som det første opleve hurtigere leveringstider, da vi fjerner et ekstra led i produktionsprocessen, hvilket vil få produktionsprisen til at falde, og I vil derfor få en billigere pris.

 

Som det næste vil du opleve større fleksibilitet, da vi kan tilpasse os øjeblikkelige ændringer i dine behov, hvis du skal bruge et nyt skilt til parkering, uden at vi behøver at afhænge af en ekstern leverandør. Vi kan derfor hurtigt producere og installere skiltet på dit parkeringsområde.

Som ekstra service kan vi producere skilte til facaden, legepladsen, butikken eller samt tilpasse design og størrelse efter dit ønske. 

 

COPARK faar egen skilteproduktion

(Se den nye ændring af COPARKs forsyningskæde på billedet ovenover).