Opmærkning af handicapparkeringspladser

Få hjælp til opmærkning af handicapparkering

Vi hjælper med opmærkning af handicapparkeringspladser, der forbliver tydeligt og funktionelt i mange år. Hos COPARK får du ikke kun kvalitet, men også supergod service, når vi håndterer din næste opmærkningsopgave.

Har du brug for handicapparkeringspladser?

Hvis du har brug for at få opmærket en eller flere handicapparkeringspladser på dit parkeringsområde, står vi klar til at løse opgaven for dig. Vi har mange løsninger, når det kommer til opmærkning af handicapparkering, og vi sammensætter en løsning, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Vi kan løse alle opgaver, store som små, for både private, erhvervskunder og foreninger og vores kerneværdi er samarbejde, så er du samtidig garanteret, at kvaliteten er i top. Lad COPARK klare din næste opmærkningsopgave, så dit parkeringsområde får nyt liv.

Vælg mellem flere opmærkningsløsninger

Vi tilbyder mange forskellige muligheder, når det kommer til opstregning af din handicapparkeringsplads. Det kan for eksempel være et symbol i termoplast eller vejmaling på asfalten, eller det kan være opsætning af handicapskilte med eller uden angivelse af bilens registreringsnummer på enten væg eller stander.

For at bevare den høje kvalitet af vores arbejde og lave slidstærke løsninger, bruger vi kun de bedste materialer til opstregning af pladser. Består underlaget på dit område af asfalt, foretrækker vi brugen af termoplast, fordi det termoblødgørende materiale er meget slidstærkt, der holder i mange år. Det er præfabrikeret termoplastisk vejmarkering, der smelter sammen med asfalten, når den opvarmes med en gasbrænder. Vejmarkeringen kan lægges hele året, vejen skal dog være helt tør, hvilket kan ordnes med en gasbrænder.

Vi guider dig og holder dig igennem hele processen, så dit område bliver dekoreret med de rigtige farver, størrelser og symboler. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på opstregning af handicapparkeringspladser.

Prisen afhænger af arbejdets omfang

Prisen afhænger af arbejdets omfang og en række andre faktorer, såsom antallet af handicapbåse, du ønsker at have afmærket og det valgte materiale. Derfor har vi ikke faste priser for vores arbejde, men vi udarbejder et skræddersyet tilbud til dig.

Har du spørgsmål til COPARKS løsninger

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på opstribning af handicappladser, eller er du interesseret i at høre mere om projektet og vores fordele, så udfyld formularen eller ring til os.

Hver enkelt parkeringsområde er unik og har deres egne specielle mål, størrelse og bredde. Derfor har vi ikke faste priser for vores arbejde, men vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

​Udfyld kontaktformularen nedenfor, og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

  Hvad får du, når du vælger os til dit afmærkningsprojekt

  3 fordele ved at vælge COPARK

  Afmærkning i allerhøjeste kvalitet

  Vi sørger for korrekt og letforståelig afmærkning af handicappladser. Pladserne bliver afmærket i slidstærkt materiale, der kan modstå alt slags vejr. 

  Forskellige afmærkningsløsninger

  Vi tilbyder forskellige afmærkningsløsninger. Vi kan også lave alle slags symboler i alle farver. Vi kan også opsætte skilte på enten væg eller stander. 

  Holdbar opmærkninger

  Vi opmærker dine handicappladser med slidstærkt termoplast, der kan modstå ekstremt vejr og almindeligt brugsslid

  Vi tilbyder også parkeringsopsyn

  Har du også brug for fysisk opsyn af dine parkeringspladser, så tilbyder vi også gratis og fleksible parkeringsløsninger, der bliver tilpasset efter dine behov og ønsker.

  Vi tilbyder parkeringsopsyn til både private, erhvervsdrivende og foreninger. Hvis du vil høre mere om vores parkeringsopsyn, og hvordan vi kan komme egoistisk og ulovlig parkering på dit parkeringområde til livs, tryk på knappen forneden.

  COPARK er med jer hele vejen. Parkeringskontrol til erhverv

  Hyppigt stillede spørgsmål om opstribningen

  Skal jeg indgå en serviceaftale om parkering, hvis jeg ønsker at få afmærket handicappladser?

  Nej, du skal ikke indgå en aftale med COPARK om parkeringskontrol, hvis du ønsker at få afmærket dine handicappladser på dit parkeringsområder.

  Vi kan hjælpe dig med at løse enkeltopgaver, såsom afmærkning af handicappladser eller tilbyde en totalløsning. Det afhænger af, hvad du brug for, og hvad der giver bedst mening i forhold til dit område.

  Kan I også levere handicapskilte til at oplyse om handicapparkering, hvis man ønsker dette?

  Ja, vi kan også levere handicapskilte til at oplyse om handicapparkering, hvis dette ønskes. Skiltene bliver produceret høj kvalitet i egen produktion og overholder alle regler. Vi producerer mange forskellige typer af handicapskilte. De kan også leveres sammen med jernstander.

  Udover handicapskilte kan vi også producerer forskellige typer af skilte, såsom skilte til legepladsen, el-pladser og mange andre formål. 

  Hvis du kan ønsker at bestille skilte til dit parkeringsområde eller andet udendørs område, så kontakt os. 

  Hvem opretter handicapparkering på private områder?

  Vil du have oprettet handicapparkering på privatejede veje eller pladser, skal du som udgangspunkt kontakte din grundejer. Det gælder både, hvis du ønsker at oprette en reserveret handicapparkeringsplads og handicapparkering til fælles brug.

  Hvad er målkravene for en handicapparkeringsplads?

  Handicapparkeringspladser skal opføres så tæt på indgangen som muligt og skal måle 3,5 gange 5 meter. Hvis du ønsker at  opføre handicapparkeringspladser til minibusser med lift bag på, bør de måle 4,5 gange 8 meter. Hvis der er niveauspring i adgangen fra parkeringsareal til andet areal, bør disse være højst 2,5 cm.

  Hvad koster afmærkningen af handicappladser?

  Der er ingen fast pris, idet prisen afhænger af arbejdets omfang og andre faktorer, såsom valg materiale, samt hvor mange hcpladser, der skal opføres på dit område.