Opmærkning af ladepladser

Få professionel hjælp til opmærkning af ladepladser

Få professionel hjælp til tydelig og præcis opmærkning af ladepladser. Vi sikrer, at el- og hybridbilejere altid har adgang til opladning, når de anvender dit parkeringsområde.

Har du brug for ladepladser?

I løbet af 2023 voksede bestanden af elbiler med mere end 70 procent og i samme periode blev antallet af lademuligheder fordoblet. I 2023 udgjorde elbiler 36 procent af alle nyregistreringer, og andelen vil kun blive større de kommende år. Derfor er det afgørende med en udbygning af ladeinfrastrukturen, der er tilgængelig for alle elbilister, da der er behov for flere ladestandere og kortere imellem dem. Denne udvikling er en vigtig del af den grønne omstilling.

Derfor efterspørger flere el- og hybridbilister ladepladser, især dem der bor i områder uden indførte lademuligheder, fordi de ser de manglende lademuligheder som en kæmpe udfordring og bliver nødt til at lade andre steder. Problemet opstår, idet pladsejere ikke altid har fået afmærket ladepladserne, hvilket gør det besværligt for bilister, der gerne vil oplade deres køretøj tæt ved hjemmet eller arbejdspladsen.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter ladepladser, tilbyder vi professionel opmærkning af ladepladser til el- og hybridbiler. Vi hjælper både private, virksomheder og foreninger over hele landet med serviceløsninger, der gerne vil bidrage til den grønne omstilling og give el- og hybridbilejerne mulighed for at lade deres køretøjer uden problemer med tydelig og klar afmærkning. Skal vi også hjælpe dig med dit næste afmærkningsprojekt, så ring eller udfyld formularen. Det uforpligtende og gratis.

Vælg mellem flere forskellige afmærkningsløsninger

Vi tilbyder flere forskellige løsninger, når det kommer til opmærkning af ladepladser, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dit parkeringsområde. Vi kan bl.a. tilbyde termoplast fra Premak til afmærkning af ladepladser på asfalt eller vejstribemaling til afmærkning af ladepladser på et andet underlag, såsom beton. Det skyldes, at der er flere fordele ved opstregning med termoplast på asfalt i stedet for at bruge vejstribemaling, idet du får afmærkning med høj slidstyrke, der kan modstå de forskellige vejrforhold, som man oplever i Danmark. Det er også et materiale, der holder i mange år, hvilket betyder, det holder længere end vejstribemaling og kan være hurtigt og nemt at udlægge, hvis det gøres korrekt.

Termoplast er et flydende plastmateriale, der bliver smeltet sammen med asfalten, når det opvarmes med en gasbrænder. Plastmaterialet kan lægges hele året, men vejen skal dog være helt tør, hvilket kan ordnes med en gasbrænder. For at opnå de bedste resultater, så anbefaler vi, at opmærkningsprojektet skal ske mellem marts og september, idet temperaturen skal være mindst 10 grader.

Du kan også vælge vejstribemaling frem for termoplast, når du skal afmærke ladepladser på asfalt. Vejstribemaling har også lang holdbarhed og kan også tåle vejrpåvirkning hele året rundt, men det holder mindre end termoplast. F.eks. har maling en god vedhæftning på beton-fliser og SF-sten, og kræver ikke termoplast. Det gør det let at anvende i byer, på parkeringsområder og andre steder, hvor der ofte anvendes fliser, sten eller beton.

Derudover kan vi også afmærke symboler i form af el-ikoner og opsætte p-skilte, der viser, at pladserne er forbeholdt elbiler. Vi sørger for at holde dig orienteret fra start til slut, og vi guider igennem hele processen, så dit parkeringsområde opnår de bedste resultater.

Vi står klar til at varetage din opgave med opstregning

Hvis du har behov for professionel hjælp til at i forbindelse med opstribning af ladepladser eller lignende på dit parkeringsområde, og hvis du desuden ønsker en holdbar løsning med høj slidstyrke, står vi klar til at varetage din opstregningsopgave.

Alle opgaver er unikke og der er mange faktorer som gør sig gældende når en opgave skal prissættes. Derfor kan vi ikke afgive en fast pris, idet prisen afhænger af arbejdets omfang og en række andre faktorer, såsom antallet af ladepladser, du ønsker at have afmærket og det valgte materiale. Vi udarbejder i stedet et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker.

Har du spørgsmål til opmærkning

Ring til os, hvis du har spørgsmål, eller skriv til os via kontaktformular

Få et gratis opmærkningstilbud

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, der sætter en ære i at skabe supergod og professionel service, befinder du dig det rigtige sted. Vores team har flere års erfaring med opmærkning, og vi står gerne til rådighed for dig, når du har behov for rådgivning eller sparring til dit næste projekt. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med mange forskellige virksomheder, erhvervsdrivende og foreninger med forskellige mål for parkeringsarealet.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på opmærkning af ladepladser, eller er du interesseret i at høre nærmere om selve forløbet og dine fordele ved at samarbejde med COPARK, så udfyld formularen eller ring til os.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hvad får du, når du vælger at samarbejde med COPARK

  Flere fordele ved at vælge os

  Afmærkning i allerhøjeste kvalitet

  Vi sørger for korrekt og letforståelig afmærkning af ladepladser. Pladserne bliver afmærket i slidstærkt materiale, der kan modstå alt slags vejr

  Forskellige afmærkningsløsninger

  Vi tilbyder forskellige afmærkningsløsninger. Vi kan også lave alle slags symboler i alle farver og opsætte p-skilte på enten væg eller stander

  Professionel rådgivning

  Vi rådgiver og snakker med dig om dine muligheder for optimering, og giver dig løbende sparring og opfølgning, så du opnår det bedste resultat.

  Få parkeringskontrol tilpasset dit behov

  Ønsker du at skabe gode parkeringsforhold, så er parkeringsservice en oplagt mulighed. Vi tilbyder gratis og fleksibel parkeringskontrol i hele Danmark, og vi tilpasser vores løsninger, så de matcher dine behov og ønsker.

  COPARK er med jer hele vejen. Parkeringskontrol til erhverv

  Hyppigt stillede spørgsmål om opstribningen

  Kan I afmærke ladepladser, selvom jeg har et lille parkeringsareal med få båse?

  Ja, vi kan sagtens afmærke ladepladser, selvom dit område indeholder få pladser. Selve afmærkningsprojektet afhænger af, om du har brug for lademuligheder på dit område. Vi løser såvel store som små opgaver, og vi står altid til rådighed med rådgivning og forslag til konkrete løsninger. 

  Vi samarbejder allerede med jer, kan I også hjælpe med opstribning af ladepladser?

  Ja, hvis du allerede har et samarbejde med COPARK, kan du kontakte en af vores rådgivere, hvis du ønsker rådgivning og forslag til dit område. Ønsker du derimod at indgå i et samarbejde med COPARK om parkeringskontrol, kan vi afmærke dine ladepladser og parkeringsbåse gratis, så du kan skabe bedre parkeringsforhold på dit område uden omkostninger. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

  Er en ladeplads en parkeringsplads?

  Ladepladser bliver i høj grad anvendt som en parkeringsplads, hvilket gør det sværere for el- og hybridbiler at oplade deres biler. Det skyldes, at bilisterne ikke følger de gældende regler for parkeringspladsen, fordi de ikke bliver håndhævet med fysisk kontrol. Det kan også skyldes, at man som pladsejer ikke har indført tidsbegrænset i dagtimerne.

  Hvor skal ladepladserne placeres?

  Som pladsejer, er det dig der bestemmer, hvor ladepladerne skal opføres. Vi kan komme med anbefalinger til, hvor de skal placeres for at opnå de bedste resultater, men ansvaret ligger i sidste ende hos den private ejer af grunden.

  Tilbyder I også andre serviceløsninger?

  Ja, vi tilbyder også alt-i-én-løsninger inden for parkering, der passer til foreninger, virksomheder og pladsejere. Det betyder, at vi kan varetage kontrollen af din parkeringsplads, stå for den daglige parkeringsdrift og produere p-skilte samt skilte til andre formål. 

  Derudover tilbyder vi digitale kamera-løsninger, bedre kendt som ANPR, hvis ønsker at indføre automatisere parkeringskontrollen i stedet for fysisk parkeringkontrol.